Spuneți “DA” Iubirii

wyron-a-558157-unsplash.jpgIndiferent la ce spuneți “da” în viața voastră… spuneți “nu” la altceva. La ce spuneți da? La ce spuneți nu?

Atunci când voi (și părți din voi) spun “da” la mai puțin, și lipsei și zbaterii și acceptării… Aceasta este ceea ce veți atrage și spre ce veți fi atrași. Cât spuneți “da” suferinței, tiparele suferinței vor continua.

Cât sunteți de conștienți pentru ce spuneți “da”? Cât de conștienți sunteți de ceea ce ați permis a FI în viața voastră? Uneori și părți ale voastre sunt într-o continuă agitație… parte din voi spunând “da” în timp ce altă parte spune “nu”. Și aceasta continuă să aducă mereu dinamica împinge-trage, ca pe o oglindă. Până când sunteți tot mai unificați în interior, până când sunteți conștienți de părți din voi, de sentimentele lor divergente și polarizante, și începeți să aduceți tot mai multă unitate în interior. Doar apoi puteți vedea o nouă reflecție.

O așezare consistentă, cu limită la ceea ce “nu” sunteți voi, la ceea ce este bazat pe frică, la ceea ce face ca suferința să devină posibilă pentru că vă aliniați cu sinele vostru autentic și vă separați de toate părțile diferite din voi. Acest “nu” este necesar pentru că este o etapă a experimentului trecerii din 3D în 4D pe măsură ce diferențiați care este expresia sufletului și care nu este.

Un “da” consistent ce ajută cea mai ÎNALTĂ expresie a voastră de aici, la ceea ce este bazat pe iubire, la ceea ce completează și vindecă suferința, devine realitatea voastră pe măsură ce simțiți iubirea venind cu Divinitatea în ființa voastră.

Divinitatea vrea ca voi să fiți în cea mai înaltă linie temporală a iubirii și aceasta poate însemna o etapă crucială a servirii iubirii pantru voi înșivă și tote părțile voastre (și cele din umbră). Să săuneți DA pantru voi înșivă, propriile voastre nevoi și sănătatea voastră, înaintea oricui. Da-ul vostru cel mai sănătos este evidențiat în această explorare. Cel mai sănătos (și temporar) NU este și el descoperit în această explorare.

Voi deveniți un DA tot mai mare pentru iubire în formă umană care servește acest DA de a iubi și pe alții!


Articol original: Jelelle Awen – https://soulfullheartblog.com

Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/02/21/spuneti-da-iubirii/

2 comentarii la „Spuneți “DA” Iubirii”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.