Tabăra de regresii și cristaloterapie – 23-26 mai

Bine te-am gasit!

În perioada 23-26 mai 2024 te invit la un eveniment care te va ajuta să conștientizezi anumite traume, credințe și să începi să te vindeci.

Împreună cu colega mea, Daniela Flavia Helici, terapeut Theta Healing și specialist în hipnoza regresivă, vom facilita acest eveniment magic care împletește două tehnici spirituale de vindecare: terapia prin regresie în vieți anterioare și cristaloterapia.

Ce este terapia prin regresie?

„Terapia prin regresie în vieți anterioare este o metodă de psihoterapie modernă, care ne ajută să accesăm și să vindecăm momentele din trecut în care s-au produs traume. Este o formă de terapie care ne ajută să găsim răspunsurile pe care le căutăm în viața actuală, dar pe care nu le găsim nici în baza logicii și nici prin alte forme de terapie.

Terapia prin regresie în vieți anterioare are la baza ideea că sursele problemelor cu care ne confruntăm se afla în vieți anterioare, și permite acelor experiențe să iasă la suprafață sau chiar le caută. Deci, regresia merge înapoi până la originea/sursa uitată a problemelor.

De-a lungul existenței noastre, trecem prin diverse situații, facem anumite alegeri, avem anumite preferințe sau, din contră, anumite lucruri care ne provoacă repulsie, fără să fi existat un episod precedent care să le activeze.

Un eveniment şocant, o conjunctură dureroasă, o iubire neîmplinită sau imposibilă, o persoană a cărei prezenţă sau ale cărei acţiuni ne-a cauzat un rău incomensurabil. O durere psihică veche, anxietatea paralizantă, disperarea pătrunzătoare, singurătatea, valurire de suferință, blocajele, situațiile în care nu mai vezi nici o cale de ieșire și care ne fac ne întrebăm: de unde, de ce, cum?

Acestor întrebări poate să le răspundă o incursiune în trecutul îndepărtat, acolo unde, într-o viață trecuta, am lăsat poate ceva neterminat, o viață de care poate că ne-am agățat mai mult decât de altele, o viață care ne-a traumatizat în vreun fel.” (Sursa: internet)

Ce este cristaloterapia?

Cristaloterapia este o metodă care te ajută să-ți echilibrezi chakrele, meridianele, să identifici anumite stări , trăiri cu ajutorul cristalelor.

În cadrul acestui eveniment vom lucra cu cristalele în ședințele de terapie prin regresie, vom călători în trecutul și viitorul nostrul, în vieți relevante pentru situația din prezent, și cu ajutorul cristalelor.

Investiția personală: 2400 lei (până pe 17 mai 2024) / 2800 lei (după 17 mai 2024)

Rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 1000 lei până la data de 17.05.2024 la numărul de WhathApp 0733.087.250.

Locurile sunt limitate!

Evenimentul are loc la Hotel Carpati din Predeal https://www.hotelcarpatipredeal.ro/

Cazarea, masa și transportul NU SUNT INCLUSE IN PRET!

23 Mai

15.00 -20.00 Primirea participantilor; Prezentarea metodelor de lucru

24 Mai

10.00 – 20.00 Terapia prin regresii și Cristaloterapie – ziua 1

14.00 – 15.00 Pauza de prânz

25 Mai

10.00 – 20.00 Terapia prin regresii și Cristaloterapie – ziua 2

14.00 – 15.00 pauza de prânz

Articole necesare

– izopren/pătură
– cristale (cristal de stâncă, ametist, cuarț roz, turmalina neagră, citrin etc.)
– suport de scris
– îmbrăcăminte lejeră și multă BUNĂ DISPOZIȚIE!

În urma acestui eveniment, vei simți energia transformării cum lucrează în interiorul tău!

Permite-ți să te vindeci Cu ușurință și fără efort ®!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.