Transfer de Suflete și Transformări Sufletești

În călătoriile mele am avut plăcerea de a întâlni câțiva oameni care se referă la ei înșiși ca Walk-ins (Suflete transferate). Ce este un Walk-in?

Transferul de suflet are loc atunci când sufletul vostru este înlocuit sau se îmbină cu sufletul unei ființe dimensionale superioare.

Acest fenomen ar putea fi asemănător cu o experiență din apropierea morții, dar în loc de persoana care se întoarce cu amintirile ființelor superioare din cealaltă parte, aceasta le aduce în mod literal cu ea, în propriul corp pentru a răspândi un mesaj sau pentru a oferi vindecarea lumii.

Unii oameni se referă, de asemenea, la acest schimb, ca la o transformare a sufletului.

Curios să știți mai multe? Iată ce am învățat despre Walk-ins.

Cum are loc “Transferul de suflet”?

În mod obișnuit, acesta se produce atunci când persoana este foarte bolnavă. Boala este adesea foarte gravă și pune viața în pericol. În câteva astfel de suflete pe care le-am întâlnit, boala nu a putut fi niciodată diagnosticată de medici.

În acest timp de boală critică, sufletul persoanei se îndepărtează de corp și un suflet nou îl preia. După acest schimb, boala pare să dispară și corpul se vindecă.

De ce se întâmplă Walk-ins-ul?

În toate cazurile de Walk-in-uri pe care le-am întâlnit, noul suflet pare a fi o ființă dimensională mai înaltă, care nu voia să-și piardă timpul trecând de la infant până la maturitate, astfel încât se alătură unui alt suflet și ambele sunt de acord “să schimbe” locurile sau să fuzioneze.

Acest lucru permite sufletului dimensional superior să-și îndeplinească treaba mai repede pe Pământ și fără a trebui să treacă prin toate “durerile creșterii” care sunt asociate cu a fi uman.

De obicei, această ființă dimensională superioară are o treabă importantă de făcut pe Pământ și vine să ofere un fel de vindecare sau înțelepciune.

Toate astfel de suflete pe care le-am întâlnit lucrau în spațiul spiritual / vindecător/ șamanic și toate au început această călătorie după ce a avut loc transferul sufletului.

walkin lauradinu.ro sufletCe se întâmplă după ce Walk-In intră în corp?

Odată ce transferul sufletului sau fuzionarea a fost încheiată, boala este vindecată și numai persoana este conștientă de faptul că s-a întâmplat ceva. Din exterior, ea pare normală.

Odată ajuns în noul corp, noul suflet trebuie să se obișnuiască pentru a fi în formă fizică. De asemenea, trebuie să se obișnuiască cu amintirile și cu personalitatea corpului.

Toate trupurile noastre își poartă propria lor personalitate și energie, așa că noul suflet trebuie să învețe să se adapteze la acest nou statut și să învețe să-l integreze cu al său propriu.

Adesea, după o transformare a sufletului, s-ar putea să apară o ușoară schimbare a personalității, dar, de cele mai multe ori, va încerca mai degrabă să le mixeze decât să înlocuiască complet amprenta energetică care a existat odată acolo.

Cea mai mare schimbare a tuturor oamenilor cu care am vorbit părea să fie în înțelegerea lor spirituală. Toți aceștia s-au îndreptat spre acțiuni spirituale, psihice și vindecătoare și au simțit un sentiment puternic despre ceea ce trebuiau să facă în această viață după transformarea sufletului.

Ce se întâmplă cu sufletul vechi?

Se crede că sufletul cel vechi și-a îndeplinit datoria și scopul, de aceea noul suflet vine să locuiască în trup.

De asemenea, este foarte probabil ca această fuziune sau schimb să fi fost convenit și scris în contractul sufletului persoanei, înainte de a veni pe Pământ.

Sufletul existent sau cel vechi poate să experimenteze un tip de moarte, dar ar putea fi posibil ca sufletul vechi să rămână atașat de corp până la moartea fizică.

walkin suflet lauradinu.ro metaconsilierDe unde vin aceste suflete?

Aceste Suflete sunt întotdeauna dintr-o dimensiune mai înaltă și scopul este întotdeauna pentru o cauză mai bună.

Aceste “sufletele transferate” cu care am vorbit, erau foarte conștiente de locul de unde a venit noul suflet și unul chiar a împărtășit faptul că noul său suflet era din dimensiunea a 9-a.

Walk-in-urile sunt foarte diferite în ce privește posesia. Acestea apar cu consimțământul ambelor părți și au loc cu ființe dimensionale superioare care sunt aici pentru a răspândi lumina, iubirea și vindecarea.

Gânduri finale…

Cu siguranță nu sunt un expert în Walk-ins, dar am vrut doar să împărtășesc ceea ce am aflat despre acest fenomen interesant. Dacă sunteți un Walk-in sau cunoașteți pe cineva care este, vă rog să nu ezitați să participați la comentariile de mai jos!


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/04/14/transfer-de-suflete-si-transformari-sufletesti/

2 comentarii la „Transfer de Suflete și Transformări Sufletești”

  1. Da , tocmai am reactivat laboratorul meu de Geometrie sacra „Marea Reconectare” si intr-o seara, dupa laborator,la partea de analiza ,am fost placut surprinsa de povestea unei participante…nu fusese constienta pana in acel moment, insa si-a amintit de senzatia stranie: Ce caut eu in acest corp??? I-am spus de acest fenomen..si aprofundam..laboratorul continua…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.