Vindecarea traumelor karmice cu ajutorul Lunii Pline

Acest ritual te ajuta sa te conectezi cu experientele trecutului, cu evenimentele care ti-au produs suferinte fizice si/sau suferinte emotionale.

Pregatirea ritualului:

Inainte de a face ritualul propriu-zis iti recomand sa faci un dus pentru a te curata de energia interactiunii cu cei din jur, cu energiile pe care le-ai acumulat de-a lungul zilelor anterioare. Imbraca-te in haine comode; este foarte important sa te simti relaxat in cadrul acestui ritual.

Iti recomand sa te intinzi pe podea in camera in care te simti cel mai confortabil. Nu este cea mai comoda pozitie, dar suprafata dura a podelei te va ajuta sa te conectezi mai mult cu energia manifestata in momentele de trauma pe care le-ai experimentat in vietile anterioare.

Atentionare cu privire la ritual:

Vreau sa te avertizez ca este un ritual greu de realizat, din cauza ca vei privi cauza care te afecta cel mai mult si ti se cere foarte clar sa nu te implici emotional in privinta imaginilor pe care le vezi. Altfel spus, este vorba de un ritual in care vei invata sa te detasezi emotional de o situatie traumatizanta sau persoana care ti-a provocat suferinta.

Pasii ritualului de Luna Plina:

Pasul 1 — Respira adanc, poti rosti chiar si o rugaciune daca asta te ajuta sa te relaxezi mai mult, apoi vizualizeaza un rau care curge cu viteza. Urmareste apa involburata, dar incearca sa nu ai reactii emotionale, transforma-te doar intr-un observator. La un moment dat din valtoarea apei va aparea o imagine care care va descrie tipul de trauma pe care sinele tau, entitatea ta a suferit-o cel mai mult si care a marcat-o cel mai mult in vietile anterioare.
Pasul 2 — Priveste cu detasare imaginile care se vor forma. Incearca sa fii doar observator, nu uita ca toate acele lucruri deja s-au petrecut, iar impactul lor de suferinta, durere, teama nu mai are cum sa te afecteze acum si aici. Este important, insa, sa privesti imaginile care se formeaza din apa involburata, dar nu uita sa fii detasat si neimplicat emotional.
Pasul 3 — Vizualizeaza scena intr-o maniera pozitiva. Fii regizorul acelor imagini si transforma-le dupa bunul tau plac. Iti recomand, insa, sa nu folosesti o atitudine agresiva sau razbunatoare atunci cand remodelezi imaginile, scenele. Incearca sa faci apel la bunatate, dragoste, intelegere, pace si iertare. In momentul in care ai remodelat scena respectiva dupa bunul tau plac uita-te la apa raului si imagineaza-ti ca poti sa o controlezi pana in punctul in care apa involburata devine o apa lina, curgatoare si cristalina.
Pasul 4 — Scufunda din nou imaginea recreata in apa lina a raului si imagineaza-ti cum raul se transforma intr-un curcubeu care aduce pacea in sufletul tau. In cazul in care nu te poti opri sa ai o reactie emotionala (frisoane, accese de plans, accese de tristete) incearca sa revizualizezi imaginea pana cand nu mai ai reactii emotionale. Scopul este sa vindeci, iar vindecarea va veni prin atingerea starii zero de emotie, adica atunci cand nu mai ai nici o reactie emotionala. Vizualizeaza si revizualizeaza imaginea pana cand nu mai ai nici o reactie, dupa care nu uita sa “regizezi” imaginea dupa bunul tau plac.

In urmatoarele sase luni se va produce un proces lent, dar profund de echilibrare a energiilor tale si de reglare a starii emotionale pe care o ai. Vei vedea ca daca reusesti in timpul ritualului sa-ti pastrezi starea de calm si de non-reactie emotionala. In urmatoarele sase luni persoanele care te blocheaza sau situatiile care te limiteaza se vor indeparta din viata ta si vei recastiga un echilibru pe care-l cautai de mult.

Asa sa fie!


Articol preluat: roastrolog.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.