CUVINTE DE LUMINA pentru OAMENI LUMINOSI – joi, 19 nov, 19:00, Aristocats Bistro

Intr-un moment sau altul am avut cu totii aceleasi intrebari: cum ajungem sa atingem iluminarea? cum poti sa fii ZEN in mijlocul tumultului zilnic? cum putem sa inlaturam toate acele programe, ganduri negative, care ne paraziteaza comportamentul?

AFIS 1 Laura

Seara zilei de marti, 19 noiembrie, incepand cu orele 19:00 poate sa aduca putina lumina in intrebarile pe care ni le punem zilnic in cadrul workshopului CUVINTE DE LUMINA pentru OAMENI LUMINOSI. Unde? La Aristocats Bistro.

Adaugam noi intrebari precum: CUM ajungem la lumina interioara? Ce ne impiedica sa ajungem la LUMINA interioara? Cum scapam de piedici, frici, obstacole, frici etc.? Ce metoda este potrivita pentru mine?

Ce isi propune workshopul?

Workshopul îşi propune să lămurească ce înseamnă metodele de vindecare profundă, care sunt acestea, care sunt efectele acestor metode şi cum te ajută acestea pentru identificarea propriului drum.

Vom descoperi impreuna, pas cu pas, resursele de interior şi exterior, care vă vor duce pe culmi.

Participarea la workshop este de 25 de lei. Există o limită de 30 de participanţi. Pentru informaţii şi înscrieri vă rugăm să trimiteţi un mesaj la adresa contact.lauradinu@gmail.com sau la telefon 0733087250.

Va astept cu drag,

Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.