Vindecand istoria Romaniei, ne vindecam pe noi (24.01.2014, ora 20.00)

Ce personaj din istoria tumultoasa a Romaniei va cheama? Rezolvand durerile personajului (domnitor, scriitor, conducator, fruntasi ai tarii, armatei, bisericii etc.) vom rezolva durerile neamului, dar si ale noastre, le vom atenua, le vom ingriji si vom curge mai usor in vremurile de azi. 

Asadar, vineri pe 24 ianuarie, de ziua Romaniei, va astept sa propuneti un personaj cu care rezonati si care va este in suflet. Vom descoperi impreuna „forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-alungul generaţiilor.” cu ajutorul Constelatiilor familiale

Despre Constelatiile familiale
In Constelaţii cuvintele vindecă. Nu orice cuvinte. Este vorba despre anumite fraze vindecătoare care ne permit să vorbim limbajul Sufletului în moduri care sunt eliberatoare pentru noi şi cei din jurul nostru- prieteni, iubiţi, soţi, cei dragi, familia, colegii .

Constelatiile sistemice de familie ajuta si opereaza atat la nivel constient cat si inconstient, atat la nivelul inconstientului individual cat si al celui familial, sau colectiv. In consecinta ne ajuta sa ordonam si sa vedem cu mai multa claritate aspecte din biografia noastra sau biografii din trecutul Sistemului nostru, aspecte de care nu ne dam seama, dar in special ne ajuta sa intram in partea noastra inconstienta, unde cateodata se ascunde „dezordinea” cel mai greu de ordonat; ne ajuta sa tranzitam atat prin propriul inconstient cat si prin inconstientul colectiv. Una din particularitatile acestei metode este flexibilitatea si potenta, avand in vedere ca se adapteaza perfect atat la planul cat si la nivelul de dezvoltare pe care dorim sa-l exploram in momentul respectiv; se adapteaza la tema si la momentul pe care dorim sa le lucram. Constelaţiile sistemice lucreaza cu adevărul sufletului.
Pe parcursul unei constelatii, participantii invata sa-si vada propriile comportamente si pe acelea ale persoanelor cu care intra in relatie ca facand parte din angajamentele sistemice ale tuturor membrilor.

Contributia unica in domeniu a lui Bert Hellinger a fost descrierea lui clara si detaliata a loialitatilor invizibile, a dinamicilor si structurilor inconstiente care functioneaza in cadrul familiilor. El a descoperit ca o familie va fi functionala si suportiva pentru toti membrii daca se respecta ‘ordinea’, si va fi disfunctionala in caz contrar. Folosind propozitii si ritualuri vindecatoare el a oferit instrumente si tehnici care sa orienteze clientul de-a lungul acestui proces. Abordarea lui Hellinger ne arata ca acceptarea a ceea ce este are un efect eliberator imediat si este calea cea mai eficienta de rezolvare a complicatiilor (incurcaturilor) sistemice.

MartiriCei care au fost in fruntea tarii si au condus Romania fac parte din neamul nostru. Dar nu numai, uitandu-ne chiar mai departe in istorie dacii cu capeteniile lor: Zamolxe, Deceneu, Burebista etc, si acestia fac parte din neamul nostru. In acest neam incercat exista secrete, legaminte, blesteme, neiertari, resentimente, boli, nevroze, neputinte, tensiuni care au scos meleagurile noastre din starea primordiala de pace interioara. Prin intermediul constelatiilor familiale, care lucreaza cu energiile universului interior si exterior, veti elibera neamul romanesc de orice stare nedorita. Vindecarea se va face in timp, insa trebuie inceput de undeva.

Investitia este de 120 lei/persoana. Se va percepe avans pentru rezervare loc 50 lei. In cazul in care nu va fi intrunit un numar minim de 10 persoane workshopul se va reprograma.

Locatia workshop-ului va fi comunicata doar celor care participa. Workshopul va fi facilitat de catre consilier LAURA DINU.

Va rog trimiteti email (contact.lauradinu@gmail.com ) sau sms (0733087250) sau comentariu la acest post confirmare.

O zi minunata si plina de iubire,

Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.