Astrologie Intuitivă: Lună Plină Septembrie 2018

lauradinu-lunaplina-septembrieLuna Plină din septembrie cade în semnul de foc al Berbecului, în data de 24-25 septembrie și vă va ajuta să încheiați energiile din luna trecută.

Septembrie a fost una dintre cele mai productive luni pe care le-am avut în ultima vreme. De fapt, din octombrie până în noiembrie, lucrurile vor încetini din nou, deci septembrie a fost într-adevăr șansa noastră de a face o mișcare și de a împinge lucrurile înainte.

Luna Plină din septembrie, în Berbec, ne va ajuta să facem câteva eforturi finale și să ne ajute să luăm măsuri în domeniile pe care încercăm să le revizuim.

Energia Berbecului este de foc. Este vorba despre a lua acțiune, a deveni conștient de sine și de a merge după ceea ce vreți.

Energia Berbecului ne dă rezistența și dorința de a face lucrurile să se întâmple și acesta este tipul de sprijin pe care îl vom obține de la această Lună Plină.

Deși vibrațiile lunare ne vor sprijini să facem lucruri și să luăm măsuri, această Lună Plină este și una emoțională și va fi important să ne găsim echilibrul.

Această Lună Plină ne va amplifica emoțiile și, de asemenea, ne va face să ne simțim în mod deosebit cu toane. Cu emoțiile noastre amplificate, s-ar putea să constatăm că facem ceva fără rușine sau ceva ce regretăm mai târziu pe drum.

A sta calm și a încerca de a ne gestiona emoțiile într-un mod sănătos este foarte recomandat în perioada acestei Luni Pline. Dacă simțiți mânie sau frustrare care bolborosește la suprafață, încercați să vă oferiți timp să vă calmați înainte de a aborda situația.

Berbecul guvernează capul, așa că ncercați să nu fiți prea “înfierbântați” sau să lucrați mai mult. S-ar putea să existe niște emoții înfricoșătoare care circulă în acest moment, așa că faceți tot posibilul pentru a rămâne echilibrați.

Această Lună Plină ar putea, de asemenea, să amestece problemele care au fost prezente în viața voastră în aprilie. Gândiți-vă la acest moment și vedeți dacă puteți identifica orice probleme sau conflicte care ar fi putea fi prezente.

Luna Plină este întotdeauna un moment minunat de eliberare, așa că, dacă există o problemă din trecut care apare sau dacă simțiți că emoțiile voastre se revarsă, poate fi necesar să eliberați sau să curățați o anumită zonă a vieții voastre.

Mânia și frustrarea sunt adesea semne de durere profund îngropată, deci este posibil să fie important să lucrați la a descoperi unde se ascunde durerea.

Cu toții avem dureri și lecții diferite de depășit în această viață, dar, de cele mai multe ori, durerea noastră poate fi urmărită înapoi până la lipsa de iubire.

Indiferent de durerile pe care le avem, se pare că mai multă iubire este adesea leacul. În timp ce nu putem forța pe alții să ne iubească, putem învăța să ne iubim noi pe noi înșine fără teamă și în mod necondiționat. Când facem acest lucru, putem să ne iertăm pe noi înșine, să iertăm pe alții și să începem vindecarea durerii.

Există multă energie vindecătoare care înconjoară această Lună Plină din Berbec, care ne va sprijini cu adevărat în această călătorie.

De fapt, puteți constata că aveți un moment de realizare sau un moment a-ha care vă ajută să curățați un tipar sau să rupeți un obicei care a fost cu voi de ceva timp.

Puteți găsi, de asemenea, că această vindecare ajută la întărirea relațiilor din viața voastră și vă ajută să vă deschideți inima pentru a vă conecta mai adânc cu voi înșivă și cu ceilalți.

Când călătoriți adânc în interior, vă deschideți și învățați să iubiți ceea ce găsiți, vă permite să dați și să primiți cu adevărat iubire la un nivel cu totul nou.

Adesea este nevoie de o altă persoană pentru a instiga această călătorie pentru noi, de aceea relațiile sunt atât de semnificative pentru noi și pot fi o fântână de vindecare.

Chiar dacă venim în această lume “singuri” și vom muri “singuri”, avem nevoie de alții pentru a ne ajuta să supraviețuim. Legătura noastră cu ceilalți este cea care duce la creșterea sufletului nostru și a planetei. Este legătura noastră cu alții care ne ajută să înțelegem lumea în care trăim.

Dezvoltarea relațiilor cu alții în această viață este importantă pentru noi toți, iar în această Lună Plină putem să ne acordăm calității conexiunilor pe care le avem în viața noastră.

Putem, de asemenea, să constatăm că trebuie să lăsăm anumite relații să plece sau să acordăm mai mult timp și mai multă recunoștință relațiilor pe care le avem în viața noastră.

Luna Plină din septembrie are cu siguranță multă energie atașată de ea. Este o Lună Plină profund vindecătoare, de trezire și energie emoțională, care va ajuta la supraîncărcarea energiei noastre și va oferi sprijin și îndrumare acolo unde este nevoie.

Gândiți-vă la această Lună Plină ca la un far de lumină, strălucind lumina asupra rănilor voastre, asupra relațiilor voastre, asupra vieții voastre și încurajându-vă să iubiți mai mult, astfel încât să puteți face schimbările pe care le doriți.


Text preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/09/24/luna-plina-septembrie-2018/

Un comentariu la „Astrologie Intuitivă: Lună Plină Septembrie 2018”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.