Atelier „Ghizii de Lumină și Misiunea personală”

Te invit sambata, 5 februarie 2022, de la ora 10.00 la 14.00 , pentru a ne conecta cu Ghizii de Lumină și cu Misiunea personală și a împleti aceste informații în viața voastră.

Ghizii și îngerii voștri se află aici pentru a vă ajuta în călătoria voastră. Ei poartă mesaje speciale și îndrumări pentru voi, ce vă sunt utile pentru această viață. Dezvoltarea capacităților de comunicare cu ghizii și îngerii este un prim pas în crearea Raiului vostru pe Pământ. Acest lucru ține de aflarea misiunii personale și acționarea constantă și conștientă în această direcție.

Câteva cuvinte despre Ghizii de Lumină și comunicarea cu ei

Ghizii, îngerii și cei iluminați sunt purtători ai inteligenței și ai dragostei Divine.

Cele mai importante calități care îmbunătățesc capacitatea de a comunica cu ghizii sunt încrederea, discernământul și dorința de a asculta cu adevărat. Există o lege universală: „Cere și ți se va da”. Singurul element care rămâne este de a discerne în ce formă această îndrumare va apărea.

Ghizii spirituali așteaptă cu răbdare ca noi să le recunoștem prezența, să comunicăm cu ei. Când realizăm că ajutorul pe care l-am cerut este prezent, singurul lucru care ne rămâne de făcut este să stăm liniștiți și să ascultăm cu inima. În acest fel vom face alegeri corecte cu inima.

Procesul primirii mesajelor de la ghizii voștri este foarte complex și totuși ușor de experimentat.
Este simplu, pentru că este nevoie doar să vă întoarceți spre Sine, pentru că acolo se realizează comunicarea. Ghizii și îngerii nu sunt separați de voi – ei SUNT voi.
Procesul este complex, pentru că necesită o atenție considerabilă și o intenție fermă de a îndepărta diferitele blocaje care apar inevitabil la început: frica, îndoiala, emoțiile, distragerea atenției etc. Doar astfel vă veți putea liniști mintea veșnic alertă și să puteți auzi mesajele ghizilor și îngerilor voștri. Ei vorbesc încet, vorbesc în simboluri, vorbesc prin alții, sau vă vorbesc prin vis.

CE BENEFICII OBȚII ÎN URMA PARTICIPĂRII LA ACEST ATELIER?

În cadrul cursului vei putea învăța anumite tehnici pentru a începe această comunicare cu entitățile și ghizii tăi de Lumină. Tot ceea ce intenționați și cereți veți primi – aceasta este una din Legile Universale!

Desfășurarea atelierului:

 • Prezentare ghizi.
 • Curățare blocaje care împiedică conexiunea.
 • Conexiunea cu ghizii personali.
 • Realizarea comunicării.
 • Conectarea cu misiunea personală cea mai apropiată de voi.
 • Activare simboluri și triunghiuri de lumină pentru a putea continua lucrul individual.

Detalii organizatorice:

 • Investiția personală: 360 lei / persoană sau 600 lei pentru cuplu (sot-sotie sau parinte-copil)
 • Daca participi si in 6 februarie la cursul: Triunghiul Feminitatii , vei beneficia de un pret special, respectiv 800 lei, in loc de 960 lei pentru ambele cursuri).
 • Poti obtine mai multe informatii despre Triunghiul Feminitatii, accesand urmatorul site:
 • Participarea la acest curs, se face prin plata avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă dacă te retragi cu 3 zile înainte).
 • ÎNSCRIERILE SE FAC la numarul de WhatApp 0733087250 până la data de 1 februarie.
 • Vom face pauze de ceai, cafea, de masă (în funcție de necesitățile grupului).
 • Dacă aveți cristale, vă rog să le aduceți cu dvs. De preferat: un cristal de stâncă, cu vârf.
 • La acest Atelier puteți participa ONLINE sau la cabinet (unde evenimentul va fi transmis online).

Te invit să urmărești emisiunile: Ghizii spirituali și conexiunea cu ei și Ghizi spirituali – călăuze și rolul lor în viața cotidiană

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Fondator Clarity Academy

Călătoria vieții este mai ușoară și mai frumoasă când primești și asculți mesajele Ghizilor de Lumină!

Cu ușurință și fără efort ®

Testimoniale:

Nu știu cum v a plăcut vouă, dar pentru mine cursul [Ghizii de lumina si misiunea personala] a fost unul de excepție. Profesionalismul, umorul, explicațiile Laurei (ghidul si profesorul meu de aproape 3 ani 🤗) m au făcut sa realizez din nou lucruri noi despre mine.
Cu ajutorul ei am descoperit ca am si frica de prea mult bine… Cine s ar fi gândit ca există astfel de frici….?! 😳Si totuși… Si am realizat si de ce nu trebuie sa am aceasta frică.
Prin Laura, explicațiile ei si cunoașterea ei, mi s a raspuns la întrebări care ma frământau de ceva vreme, la întrebări noi si, in sfârșit, am reusit sa eliberez contractul făcut acum mult timp de a nu vedea ghizii… Si uite așa am reușit sa ne vedem! Ne a deschis drumul acest curs!
Mulțumesc! Cu recunoștință si bucurie-mulțumesc! Sa ai drumuri deschise si pline de lumina, Laura Dinu! Sărut mâna frumos! 🤗😍🤗


„Pentru mine atelierul „Ghizii de Lumină și Misiunea Personală” a fost unul revelator. Ca punct de pornire, am identificat blocaje și credințe care, până acum, m-au împiedicat să am această conectare cu ghizii mei de Lumină. Apoi, am conștientizat cât de ușoară este această conectare atunci când există deschidere și încredere în puterea interioară. Acum, îmi cunosc ghizii de Lumină, aceste energii minunate care sunt lângă mine și așteaptă să fie văzute, auzite, simțite. Așteaptă chemarea mea pentru a mă ajută și susține în fiecare moment al evoluției mele.
Modul în care Laura a structurat și prezentat acest atelier, într-o formă exemplificată, a făcut ca informațiile să fie asimilate și integrate cu ușurință.
Consider că pentru mine, acest atelier reprezintă o punte, o legătură extrem de importantă între informațiile acumulate până acum. Este un exercițiu ce face parte din viața mea de acum încolo.
Îți mulțumesc cu recunoștință Laura!” – Luminița

„Pentru mine atelierul de duminică cu ‘Ghizii de Lumină și misiunea personală’ a fost revelator, însă înainte să vă povestesc în ce fel, vroiam să vă împărtășesc despre experiența zilelor precedente acestui atelier. Am observat un tipar care apare înainte de a face un salt pe plan spiritual…și anume, perioada de dinaintea acelui salt este presărată cu încercări. Ies la suprafață tot felul de stări de frecvență joasă (stări de anxientate, singurătate, panică etc.) pe care mai apoi prin experiența atelierului să le pot curăța. În atelierul de duminică, conectarea cu ghizii de Lumină a fost cât se poate de minunată și mi-a adus multe conștinetizări despre călătoria mea de până acum în plan subtil. În afara meditației, mi-a plăcut foarte mult faptul ca Laura ne împărtășește din experiențele ei personale și vorbește pe un limbaj cu care pot să relaționez facilitând astfel accesul la cunoaștere foarte ușor. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!” – Oana

„Ca toate atelierele Laurei, și cel despre Ghizii de Lumină a fost intens și foarte special. Laura are un mod foarte personal de a te ajuta să descoperi acest univers atât de complex al spirtualității. Este fascinant felul în care reușește să îmbine partea concretă și palpabilă a lucrurilor cu cea diafană și foarte subtilă a accesului la lumile superioare. Cu o combinație rară de umor, fermitate și delicatețe, Laura m-a ghitat și m-a ajutat să înțeleg felul în care îmi pot descoperi Ghizii de Lumină și cum pot comunica cu ei. Am simțit intens și clar prezența lor, legătura cu ei și mesajele lor. A fost un atelier la finalul căruia am simțit că am reușit să fac încă un pas pe acest drum. A fost o binecuvântare! Mulțumesc, Laura! 💓🌟😇” – A. S.

Un comentariu la „Atelier „Ghizii de Lumină și Misiunea personală””

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.