Triunghiul Feminitatii: Quan Yin – Isis – Maria Magdalena
Te invit duminica, 6 februarie 2022 de la ora 10.00 la 18.00 – pentru a te initia si a integra feminitatea prin conectarea cu Triunghiul Feminitatii, format din zeita Quan Yin – intruchiparea bunatatii si compasiunii, Isis – Zeita magiei si a vietii  si Maria Magdalena, partenera in planul fizic a Mantuitorului nostru Isus Hristos

Quan Yin  una dintre cele mai iubite zeităţi din tradiţia Budistă, a jurat să rămână în planul terestru, refuzând să între în planurile superioare până când toate fiinţele vii îşi vor definitiva propriul proces de iluminare, eliberându-se astfel de ciclul dureros al naşterii, morţii şi reîncarnării. Sunt multe legende care evocă miracolele prin care Quan Yin îi ajută pe cei care o cheamă. Ca şi Artemis, Ea este Zeiţa Virgină care protejează femeile, le oferă o viaţă religioasă ca şi alternativă la căsătorie, şi îi ajută pe cei care îşi doresc copii, să li se înfăptuiască dorinţa.
Zeița Quan Yin oferă inițiatului și niște daruri speciale: Bijuteriile Lotusului.
Fiecare Bijuterie este impregnată cu diverse calități. Fiecare are propria sa culoare și corespunde unei anumite chakre sau poziții în câmpul energetic. La momentul actual se consideră că există câte unul pentru fiecare chakră (sau mai multe).
Quan Yin a denumit aceste construcții ”daruri”. Se consideră că Bijuteriile Lotusului sunt oferite persoanelor (numite Purtătorii Bijuteriilor), pentru ca chakrele acestora să evolueze, transformându-se în forme perfecte.

Zeita ISIS
În mitologia egipteană, Isis este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi fidelităţii femeii faţă de soţ. Soţia şi sora a lui Osiris, fiica zeilor Geb şi Nut şi mama lui Horus, Isis este una din principalele divinităţi venerate de vechii egipteni.
Numele ei s-ar putea traduce prin „Regina tronului”, ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului şi a puterii regale. Cu toate acestea, hieroglifa ei însemna la început „muritoare” şi e posibil ca zeiţa să fie o sinteză a mai multor regine egiptene deificate.
Din punct de vedere al infatisarii, Isis se aseamnănă foarte bine cu zeiţa Maàt, diferenţa fiind că Maàt poartă pe cap o pană de struţ, iar Isis simbolul tronului regal. După asimilarea lui Hathor, podoaba capului se schimbă coroana fiind înlocuită cu două coarne de vacă între care se află discul solar. Isis este astfel uneori simbolizată de o vacă sau de capul unei vaci. De multe ori, Isis apare împreună cu fiul ei, Horus sau, sub formă de uliu, deasupra corpului lui Osiris. Fiind şi o zeiţă a cerului, Isis este reprezentată stând pe o jumătate din lună, simbol al luminii nocturne.
Isis ţine în mână simbolul vieţii, ankh, dar poate avea şi unul din obiectele specifice zeiţei Hathor, cum ar fi sistrum-ul sacru (un fel de instrument muzical) şi colierul menat aducător de belşug şi fertilitate.

Maria Magdalena
În Noul Testament Maria Magdalena este femeia adulteră salvată de la moarte de Christos. O întâlnim în multe documente religioase, ca fiind femeia care-l însoțește pe Iisus în pelerinajul său, dar și cea care asistă la moartea lui. Este prima persoană care îl vede pe Iisus, după ca acesta a înviat. Acest lucru este esențial pentru a înțelege relația dintre cei doi. Legătura lor era mult mai profundă decât relația carnală. Când romanii l-au crucificat pe Iisus, ea se afla lângă cruce. Ea a descoperit mormântul lui Iisus ca fiind gol. Aceste momente sunt foarte importante în ceea ce a fost Iisus și ceea ce reprezintă astăzi pentru noi.
Viața sa și rolul său în Evanghelie sunt foarte controversate. Sunt cercetători care susțin că ea a fost femeia iubită a lui  
Iisus.În anul 2011, la Vatican, la un important congres științific, a fost prezentat un papirus a cărui vechime este de peste 1600 de ani, în care Iisus spune despre Maria Magdalena că este femeia lui. Vaticanul nu a recunoscut acest papirus și continuă să susțină că Maria Magdalena nu a fost femeia lui și că a fost o relație de prietenie. În Codul lui Da Vinci, Dan Brown susține că Maria a fost soția lui Iisus, ba mai mult, Iisus este tatăl copilului ei, o fetiță.Sunt cercetători care îi acordă o importanță majoră în ceea ce înseamnă astăzi, pentru noi, creștinismul.
Creștinismul, ca mai toate religiile, în crearea sa, a avut numai bărbați. Femeile sunt inexistente. Și totuși, Maria Magdalena rămâne un simbol pentru ceea ce a însemnat ea pentru Iisus

Detalii organizatorice:
Investiția personală: 600 lei / persoană sau 1.000 lei – pentru cupluri (sot-sotie sau mama-fiica)
Daca participi si in 5 februarie la cursul: Ghizii de lumina si Misiunea personala, vei beneficia de un pret special – respectiv 800 lei, redus de la 960 lei pentru ambele cursuri.
Participarea la acest curs, se face prin plata avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă dacă te retragi cu 3 zile înainte).

Poti afla detalii despre Atelierul: Cursul de lumina si Misiunea personala, accesand urmatorul link https://lauradinu.ro/atelier-ghizii-de-lumina-si-misiunea-personala-2/

ÎNSCRIERILE SE FAC la numarul de WhatApp 0733 087 250 până la data de 2 februarie.
Vom face pauze de ceai, cafea, de masă (în funcție de necesitățile grupului).
Dacă aveți cristale, vă rog să le aduceți cu dvs. De preferat: un cristal de stâncă, cu vârf.
La acest Atelier puteți participa ONLINE sau la cabinet (unde evenimentul va fi transmis online).

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual – Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.