Botezul de Lumina

Te invit pe 6 ianuarie la ora 19.00 sa ne intalnim pentru a ne conecta cu energia Botezului, cu energia zilei de Boboteaza, zi in care, Ioan Botezatorul l-a botezat pe Isus Cristos in Iordan. Prin aceasta energie a botezului, noi, printr-o meditatie ghidata, ne vom conecta cu acea zi a botezului fiecaruia.

Prin aceasta meditatie si participarea la acest eveniment, vei accesa o energie curata, usoara, prima initiere din planul fizic de care are parte sufletul intrupat si vei descopei anumite informatii, daruri pe care le-ai primit la botezul tau din aceasta viata! In timpul meditatiei vom descarca anumite constientizari, vom curata anumite tipare, programe din religia ortodoxa, din familiile noastre, din constiinta colectiva a Romaniei!

Dupa aceasta meditatie, ne vom intalni, tot in planul energetic, cu Lord Melchizedek, unul dintre Maestrii Ascentionati, Ghidul si Sustinatorul Marii Fratii Albe de Lumina. De asemenea ne vom conecta si vom lucra cu el, vom face lucrari pentru noi, pentru familiile noastre, pentru tara noastra. Lord Melchizedek este Marele Preot, este “cel nenascut, neavând nici început al zilelor, nici sfârşit al vieţii” (Evrei 7, 3)

Melchizedek, „Veșnicul Stăpân al Luminii”, este răspunzător pentru intreaga organizare a Lumilor Divine, inclusiv a Pământului, pentru trecerea într-o nouă creație. El este egalul lui Metatron și al Arhanghelului Mihail, în salvarea, renașterea și reeducarea lumii, care va trece prin purificarea cu Lumina Vie.

Melchizedek este un aspect al lui Cristos și o parte a Conștiinței Creștine generale. Melchizedek este acel aspect al lui Cristos ce lucrează în mod specific cu Ființele Luminii care se află în serviciul Pământului și al altor planete și locuri, de la un capăt la altul al Creației. Într-o anumită măsură, aceste Ființe ale Luminii servesc Creației Fizice și Planului Divin prin întrupare, lucrând ca profesori și lideri spirituali.

La acest eveniment voi folosi Metoda Theta Healing, rugaciuni ortodoxe, programe de curatare, de dezlegare, iar la finalul evenimentului voi citi rugaciuni specifice, care vor ajuta la sustinerea, protectia, curatarea si evolutia noastra materiala si spirituala, iar la sfarsit voi RASPUNDE LA INTREBARILE VOASTRE, legat de evenimentele la care ati participat!

Este necesar ca pentru acest eveniment sa ai Aghiasma Mare, Aghiasma Mica, Mir, Tamaie, Palo Santo sau betigase parfumate.

Detalii organizatorice:

Contributia financiara pentru acest eveniment este de 300 lei.

Daca participi si duminica, 8 ianuarie 2023 – la cursul “Dispense Divine si Consiliul Karmic” – vei beneficia de un pret special pentru ambele evenimente!

Pentru detalii si inscrieri, trimite mesaj scris pe whatsapp la numarul de telefon 0733 087 250.

Inscrierile se fac pana in data de 5 ianuarie 2023.

Evenimentul va avea loc fizic si online (pe platforma zoom). Locul desfasurarii evenimentului va fi anuntat ulterior.

Va rog sa aveti Aghiasma Mare, mir, tamaie sau Palo Santo cu care sa curatati spatiul, cristale (optional) si sa aveti o lumanare aprinsa pe toata perioada evenimentului.

Pentru detalii si inscrieri, trimite mesaj pe whatsapp la 0733 087 250.

Eveniment susținut de

Laura Dinu – Consilier Spiritual, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.