Consiliul Karmic si Dispensele Divine

Te invit duminica, 8 ianuarie 2023, orele 11.00 – 16.00, pentru a afla care sunt domeniile din Karma ta în care poți obține Dispense Divine și rescrierea contractului astral. In aceasta intalnire vom închide anumite relații, teme și restanțe lucrând cu Consiliul Karmic, cu Maeștrii Ascensioanți și alte Entități de Lumină.

Se va realiza conexiunea cu Consiliul Karmic, cu fiecare membru al Consiliului Karmic, vom primi informatii despre Karma noastra si ni se va raspunde la intrebari.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău și nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.
Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Dispensele Divine vor fi transmise pentru fiecare persoana in parte, pentru diverse aspecte din viata noastra. Acestea se refera la eliberarea Karmei in diferite situatii, de exemmplu: relatia cu comunicarea, in relatiile cu barbatii / femeile, familia; greutatea de a obtine bani, de a obtine o casa, de a manifesta usor in toate aspectele din viata noastra.

Ce înseamnă Dispensa Divină?
Dispensele Divine sunt acele instrumente cosmice prin care Dumnezeu ne ajută să evoluăm deasupra lumilor dense în care am fost prinși… Altfel spus, Urcarea în Grație (față de Căderea din Grație).
Au fost un număr de 8 niveluri de Dispense Divine emise de Creator, care sunt relevante pentru progresul nostru ca și suflete individuale. În ordine „cronologică”, acestea sunt următoarele:
1. Răspunsul la Separare / Căderea din Grație
2. Schimbările / salturile Galactice ce au loc la fiecare aproximativ 108 milioane de ani
3. Alinierea precesională a Pământului, având loc la fiecare aprox. 25.920 ani
4. Roata Reîncarnării
5. Spirala Ascensiunii
6. Ascensiunea în masă
7. Intervenția ajutoarelor Dumnezeiești în timpul fiecărei civilizații majore
8. Intrarea în formă umană (nașterea) copiilor extrem de evoluați

Prin meditații ne putem conecta și putem afla ce Dispense Divine avem în această viață.
Putem cere dispense divine și rescrierea contractelor astrale în următoarele situații: relația cu copiii, cu misiunea personală, cu partenerul/partenera, cu banii, colegii de serviciu, misiunea personală etc.

Acest atelier se referă strict la evoluția personală, individuală, a noastră ca suflete, putând afla cu această ocazie ziua/perioada propice fiecăruia, dar și tema pe care o putem lucra în funcție de meritele divine acumulate, de misiunea personală sau de etapa de evoluție spirituală în care ne aflam.

Detalii organizatorice:

Cei care ati mai participat la  “Botezul de lumina” si “Dispensele Divine si Consiliul Karmic”  si anii trecuti, veti beneficia de un pret special, respectiv 800 lei, daca participati la ambele evenimente.

Daca participi doar la Dispensele Divine si Consiliul Karmic, pretul este de 700 lei.

Pachetul pentru participarea prima data la ambele evenimente – Botezul de Lumina (in 6 ianuarie) si Dispensele Divine si Consiliul Karmic (in 8 ianuarie) – este de 1000 lei.

La sfarsitul evenimentului, voi citi anumite rugaciuni specifice acestor zile, rugaciuni ce ne vor sustine in evolutia noastra, ne vor crea protectie si ne vor sustine in dezvoltarea materiala si spirituala.

La aceste evenimente voi folosi Metoda Theta Healing, rugaciuni ortodoxe, programe de curatare, de dezlegare, iar la sfarsit voi RASPUNDE LA INTREBARILE VOASTRE, legat de evenimentele la care ati participat!

Va rog sa aveti Aghiasma Mare, mir, tamaie sau Palo Santo cu care sa curatati spatiul, cristale (optional) si sa aveti o lumanare aprinsa pe toata perioada evenimentului.

Acest eveniment se va desfasura exclusiv ONLINE.

Pentru detalii si inscrieri, trimite mesaj pe whatsapp la 0733 087 250.

Eveniment susținut de

Laura Dinu – Consilier Spiritual, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Un comentariu la „Consiliul Karmic si Dispensele Divine”

  1. Pentru ca nu aveam somn la ora 12 noaptea …mi-am luat ghizii si hai in plimbare. Unde? Acolo unde stiti…vin sa va intreb cu fac sa rezolv treaba asta cu barbatii. Teoria o stiu dac totusi cum rezolv. Mi-au dat pasii pe puncte …si pentru ca m-au vazut fara somn mi-au dat si dispensa sa rezolv tiparele . Toate bune si frumoase doar ca eu ..la 12 noaptea nu am retinut tot …cu punct cu virgula… eu nu ! Dar unul din gardieni DAAAA. Doamne ce frumosi sunt. Si hai acasa si bagam treaba. Mi-au dictat iarasi pasii si am lucrat, rezolvat vreo 80 % din planul terestru. Cica e ok asa cum este acum. Sa practic! Cum m-am simtit dupa …mamaaa. Ce sa dorm. Pana la ora 03 am stat treaza. Ghici ce …dimineata un tip, barbat ma intreaba ce fac,cum sunt. E delir sincer. Laura esti minunata, gardienii sunt fabulosi , Consiliul e magieee curata….iar eu sunt in cea mai misto varianta a mea. 🥳🙏❤️❤️
    Mihaela

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.