Cateva cuvinte despre Ghizii de Lumina

Ghizii, ingerii si cei iluminati sunt purtatori ai inteligentei si ai dragostei Divine.

Cele mai importante elemente care afecteaza capacitatea de a comunica cu ghizii pentru a ne indruma spirtuala sunt increderea,discernamantul si dorinta de a asculta cu adevarat. Exista o lege universala: „Cere si ti se va da”. Singurul element care ramane este de a discerne in ce forma aceasta indrumare va aparea. Ghizii spirituali asteapta cu rabdare ca noi sa le recunostem prezenta, sa comunicam cu ei. Cand realizam ca ajutorul pe care l-am cerut este prezent, singurul lucru care ne ramane de facut este sa stam linistiti si sa ascultam cu inima. In acest fel vom face alegeri corecte cu inima.

Procesul primirii mesajelor de la ghizii vostri este foarte simplu si totusi foarte complicat:

  • Simplu pentru ca e nevoie sa va intoarceti spre sine, pentru ca acolo e locul mesajelor. Sunteti Unul, emanand din aceeasi sursa, astfel ca ghizii si ingerii nu sunt separati de voi – ei sunt voi.
  • Procesul este dificil pentru ca necesita o atentie considerabila si o intentie ferma de a va indeparta de teama, de emotii si distrageri astfel incat sa va puteti linisti mintea vesnic alerta si sa puteti auzi mesajele ghizilor si ingerilor vostri.

Cei mai cunoscuti ghizi sunt ingerii. Angelologia sau studiul ingerilor afirma ca sunt noua coruri sau ramuri angelice. Aceeasi clasificare o gasim si in Sfintele Scripturi dar si in scrierile lui Dionisie Pseudo-Areopagitul. Aceste noua coruri sunt grupate in trei mari trepte sau clase:

  1. In prima treapta, care este cea mai inalta, sunt aceia care sunt mai aproape de Dumnezeu, adica: Tronurile, Heruvimii si Serafimii.
  2. A doua treapta cuprinde: Stapaniile, Domniile si Puterile
  3. A treia cuprinde: Incepatoriile, Arhan­ghelii si Ingerii.

Există o listă mare de denumiri de îngeri, dar este imposibil să fie enumeraţi toţi, numărul lor fiind de ordinul miliardelor. Se spune ca de fiecare data cand Dumnzeu emite un gand (care este numai iubire infinita) se naste un inger. Doar Dumnezeu cunoaşte numărul exact al îngerilor..

Poti afla mai multe despre cum sa comunici cu ghizii tai de Lumina la cursul pe care-l sustin in acest week-end, pe 14 octombrie: Conexiunea cu Ghizii de Lumină.

conexiune-ingeri-ghizi-lumina-laura-dinu-parapsiholog

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.