Workshop – Conexiunea cu Ghizii de Lumină

💖 Duminică 14.10.2017 la ora 12:00, vă aștept pentru a ne conecta cu Ghizii de lumină și cu Misiunea personală și a împleti aceste informații în viața voastră.

Ghizii și îngerii voștri se află aici să vă ajute în călătoria spre vindecare. Ei poartă mesaje speciale și îndrumări pentru voi ce sunt utile pentru această viață. Dezvoltarea capacităților de comunicare cu ghizii și îngerii este un prim pas în crearea Raiului vostru pe Pământ. Acest lucru ține de aflarea misiunii personale și acționarea constantă și conștientă în această direcție.

conexiune-ingeri-ghizi-lumina-laura-dinu-parapsiholog
Procesul primirii mesajelor de la ghizii voștri este foarte complex și totuși ușor de experimentat.
Este simplu, pentru că este nevoie doar să vă întoarceți spre Sine, pentru că acolo se realizează comunicarea. Ghizii și îngerii nu sunt separați de voi – ei SUNT voi.
Procesul este complex, pentru că necesită o atenție considerabilă și o intenție fermă de a îndepărta diferitele blocaje care apar inevitabil la început: frica, îndoiala, emoțiile, distragerea atenției, etc. Doar astfel vă veți putea liniști mintea veșnic alertă și să puteți auzi mesajele ghizilor și îngerilor voștri. Ei vorbesc încet, vorbesc în simboluri, vorbesc prin alții, sau vă vorbesc prin vis.

😇 În cadrul cursului veți putea învăța anumite tehnici pentru a începe această comunicare cu entitățile și ghizii voștri de lumină. Tot ceea ce intenționați și cereți veți primi – aceasta este una din Legile Universale!

Investiția personală este de 150 lei/persoană.
Înscrierile se fac la următorul link: https://goo.gl/forms/NEuyt8lLCe1L2mE52, achitând 50 lei în contul RO33INGB0000999905988612. Odată efectuată plata, te rog să-mi trimiti OP-ul pe email: contact.lauradinu@gmail.com

Se oferă un suport de curs & pentru că locurile sunt limitate, avansul și înscrierea online sunt necesare.

✨ Participanții sunt rugați să aducă un cristal personal, cu care să lucreze în timpul meditațiilor! De preferat: un cristal de stâncă, cu vârf. Cristalele pot fi achiziționate și înainte de curs, la un preț special.

Te aștept cu drag,
LaRa Laura Dinu

Un comentariu la „Workshop – Conexiunea cu Ghizii de Lumină”

 1. Buna ziua, draga doamna Laura Dinu.
  Am citit un articol, sau am vizionat un link audio?!
  VA ROG AJUTATI-MA SA-L GASESC!!
  Cred ca de la dvs. era, despre ingerasii timpului, cum putem sa-i invocam sa ne ajute sa comprimam si sa dilatam timpul nostru pentru a face ceva
  intr-un timp util.
  Si cum ne alungam noi timpul nostru, prin cuvintele cu care noi ne mustram timpul nostru.
  De aceea nu mai avem timp.
  Va multumesc din suflet, pentru timpul acordat.
  Va iubesc, si va transmit ganduri de bine si prosperitate.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.