Cheile Genelor – Secventa de activare

Întoarcerea la propria esență
– Secvența de activare – Cheile Genelor

8 ianuarie 2017, București

Dragă Ființă, 

M-am gândit să-ți fac un cadou, pentru acest nou an minunat și misterios care se așterne în fața noastră. Un cadou pentru sufletul tău, pentru acea parte a ființei tale care de abia așteaptă să iasă la suprafață și să te susțină.  În acest scop, am pregătit acest curs pentru tine. Vreau să știi că ai în tine daruri magice și un potențial extraordinar care te fac unic și de neînlocuit. Aceste daruri latente așteaptă să fie descoperite, asumate și aduse la suprafață pentru ca tu și întreaga lume din jurul tău să înfloriți. Acum, mai mult ca oricând, e nevoie să faci asta. Ai nevoie să-ți revendici adevărata identitate, să o lași să strălucească și să topească toate straturile de de condiționare din jurul tău. Acum, când lumea exterioară te presează, te forțează să te conformezi, să te schimbi și să te modelezi pentru a încăpea în standardele lor, tu ai nevoie de TINE, de PROPRIA TA ESENȚĂ.

Pentru aceasta, am creat un spațiu în care să te relaxezi, în care să respiri, în care să te regăsești. Un spațiu în care să faci o pauză, în care să te reconectezi cu sursa ta interioară, cu adevărurile tale profunde, cu tot ce e mai pur și mai curat în tine. Un loc în care să-ți dai voie SĂ FII. Toate astea într-un spațiu fără judecată sau învinuire, ci plin de blândețe, înțelegere și acceptare.

Îți voi fi ghid, o călăuză în meandrele ADN-ului tău pentru a te face să-ți reamintești de frumusețea și grația ta divină. Îți voi arăta cu răbdare cum am fost noi construiți să funcționăm în trup de oameni, aici pe Pământ. Îți voi spune că nu există greșeli, nu există vinovați pentru ceea ce ni se întâmplă, că viața curge mereu și este plină de abundență și de perfecțiune. Totul este foarte bine coordonat, iar noi am ales să fim eroi activi în această poveste. Problema este că am uitat scenariile, am uitat acordurile și ne-am trezit singuri într-o lume plină de neliniști.

Cheile Genelor și Human Design sunt sisteme care ne ajută să vedem scenariul. Ne arată harta, însă nu ne îngrădesc pașii. Aduc la viață învățătura uitată a I Ching-ului chinezesc bazată pe cele 64 de arhetipuri, de coduri ale vieții, care atunci când sunt deslușite și înțelese aduc lumină, aduc speranță și ne reconectează cu inima noastră și cu fluxul vieții.

Am uitat… Am uitat cum e să trăim în pace și acceptare, în iubire necondiționată, într-o stare de bucurie eternă. Dar nu-i nimic, nu e nimic pierdut. Sunt aici pentru tine, să te ghidez pe calea către sursa ta interioară de unde să-ți extragi forțele, de unde să te îmbibi în darurile tale divine, de unde să te aduci la tine pentru a curge din nou pe valurile vieții cu o inimă deschisă de copil. Iar asta, va debloca forțele nevăzute ale sincronicității care vor reverbera profund în viața ta și vor crea magie. Avem nevoie să credem din nou în noi, în visele noastre profunde, în viață!

Tot ceea ce îți dorești este deja în tine, e nevoie doar să deschizi ușa spre tine și să te asumi plenar!

Ce vom face?

  • Ne vom da timp să respirăm, să încetinim ritmul, să ne aducem la noi;
  • Ne vom da timp să simțim, să ascultăm, să înțelegem;
  • Ne vom afunda în învățăturile profunde aduse de sistemele Cheile Genelor și Human Design pentru a înțelege viața și pe noi înșine;
  • Vom lucra cu Secvența de activare din sistemul Cheile Genelor pentru a ne reconecta cu 70% din energia noastră de bază, responsabilă de unicitatea noastră;
  • Vom comunica și ne vom conecta la noi, unul la celălalt și la viață;
  • Ne vom deschide inima spre magie și miracole – adevărata noastră natură.

Când?8 ianuarie 2017 – 11:00 – 19:00
Unde? – Locația va fi anunțată ulterior participanților.
Preț: 250 lei (Prețul cursului este de 300 de lei, la care beneficiezi de o reducere de 50 lei cu ocazia Noului An 😉).

Se oferă o reducere de 50% pentru cei care repetă cursul și pentru studenți.

Înscrierea se va face pe mailul camimisiriantu@gmail.com sau la 0752398778.

Important: La înscriere, te rog să îmi transmiţi datele tale (data, ora şi locul naşterii) pentru a putea genera hărţile pe baza cărora vom lucra.

Trăim vremuri extraordinare, iar dacă acum ceva din tine tresare la citirea acestor rânduri, te rog oprește-te și ascultă. Ai încredere în ghidarea ta interioară și fă pașii necesari. Ai încredere, viața te va susține mereu!

Un An Nou cu bucurie, cu conectare din suflet și cu multă magie îți doresc!

Te aştept cu inima deschisă!

Camelia Misirianţu

 SMARALD

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.