Mesaj de la Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail: Septembrie-Decembrie 2016

Cea  mai importaarh_mihail_profetiintă și energetică Perioadă a Pământului, în Istoria Umanității ca Matrice 3D ia sfârșit, Acum!

Dragă Familie de Lumină,

Trăiți momente nemaiîntâlnite! Septembrie-Decembrie 2016 va fi cea mai importantă și energetică Perioadă a Pământului în Istoria Umanității, deoarece Matrice a 3D ia sfârșit, Acum, și Ființele care rezonează cu asta, participă la o trezire extremă, pentru că trec de la 3D la 5D, într-o foarte scurtă perioadă de timp liniar!

Faza Finală

Mulți sunt conștienți că se va întâmpla ceva important și se întâmplă, deja, în corpurile noastre, în viața noastră personală, la o scară planetară și chiar și la scară galactică.

Acesta este momentul scris din timpurile străvechi, când marea șansă sosește pentru planeta Pământ și ființele sale, când sistemul demodat se retrage în fața a ceva nou și mai bun!

Deși Pământul este într-o stare crescândă a haosului, să știți că această stare va fi scurtată și este ultima fază a Planului nostru Divin, a misiunii noastre pentru mărețul proiect al Ascensiunii planetei Pământ.

Mărețele Ființele Stelare au spus că atunci când se va urni Pământul, vă veți mișca odată cu el, așa că nu percepeți cu teamă toate acestea, ci ca pe o transformare normală și naturală, de la o realitate fizică la una complet nouă.

În acest timp, al haosului și schimbării, Ființele Pământului  vor începe să se ridice într-o mare revoluție socială, văzând mult mai clar, pe zi ce trece, că au fost ținuți captivi într-o anti-viață, manipulați, sistem psihologic care nu este în interesul lor cel mai bun!

„Pisica” a ieșit afară, ca să spunem așa, și bulgărele de zăpadă crește în dimensiuni, viteză și putere, pe măsură ce se rostogolește.

Mii de Ființe se trezesc în fiecare zi, Acum, realizând cum au fost înșelate de ființe care le-au controlat, pentru a le fura energia.

Umanitatea este martoră la climatul global de haos în creștere, care este rezultatul interacționării energiilor noi puternice cu câmpul magnetic al Pământului.

Mulți încep să devină conștienți, pentru prima dată, că 3D nu este singura realitate și încep să organizeze căutarea acestor realități noi!

Cu cât se trezesc mai multe Ființe și crește cantitatea de Lumină pe Pământ, schimbările, Aici, vor deveni mult mai observabile fizic.

Mulți dintre voi ați venit pe Pământ ca înaintași angelici, conștienți, deja, de marele Plan pe cane noi toți l-am creat și ați transmis mesaje despre schimbări majore în desfășurare și de avertizare, în avans, către cei care au ațipit pentru o lungă perioadă de timp – eoni!

Aceasta este misiunea cu care ați venit, Aici, și a fost una de succes!

Acum, veți vedea cum cuvintele voastre se vor manifesta înaintea tuturor și veți sta, Aici , puternici și pregătiți să acordați asistență prin toate acestea!

Pentru asta ați fost antrenați și mulți vor căuta îndrumarea și ajutorul vostru, pe măsură ce se desfășoară evenimentele!

Vă aplaudăm pentru această muncă măreață!

O stare de coerență, mai puternică și mai extinsă, se formează peste tot în lume și libertatea completă este aproape de erupere în întreaga lume!

O revenire, la ceea ce este natural pentru Suflet, va fi, în curând, etalonul pe planeta Pământ, având în vedere că sistemul continuă să se schimbe.

Aceste mari schimbări includ toate aspectele vieții: mental, emoțional, fizic și spiritual afectând, astfel, relațiile noastre, profesiile noastre și curgerea abundenței spre noi.

Oamenii de pe Pământ nu mai pot menține sistemele vechi de scurgere a energiei, obiceiuri și dezechilibre, de aceea, este necesar ca noi să examinăm și să înlocuim multe.

Întregul sistem va fi regândit complet, aruncând peste bord tot ce nu este pro-viață!

Ființele care controlează și manipulează pe alții și care vibrează la o frecvență joasă, nu vor mai avea loc în această nouă frecvență a Pământului.

De fapt, crescând decalajul de frecvență dintre 3D și 5D, va fi imposibil,  în curând, pentru acest tip de vibrații să existe acolo unde sunteți!

Universul, precum și Ghizii Divini ai Noului Pământ, care vor reprezenta o societate mai inteligentă și mai sănătoasă, practic, se vor ocupa de aceste entități cu frecvență vibrațională joasă, până când vor fi complet vindecate și pregătite să intre în noua societate, care este pe cale de a se forma.

Actualizări ale ADN-ului și ale Codurilor de Lumină

Schimbările la nivel fizic includ o recodare completă a ADN-ul nostru.

Exploziile Solare au un impact asupra vieții pe Pământ. Într-adevăr, aceste explozii schimbă semnătura ADN-ului tuturor formelor de viață, Aici.

Particulele ionizate care izbesc această planetă, determină evoluția fiecare specii către o formă proprie superioară .

Exploziile Solare și ale vântului erup, aproape zilnic, și această energie a Luminii Gamma pătrunde în atmosfera planetei noastre și ajunge la fiecare viețuitoare, penetrează la nivel celular, rescriind genomul speciilor.

În prezent, nu sunt doar explozii Solare care vin, sunt, de asemenea, loturi de energii noi din surse diferite: comete, sisteme stelare, planete și izbucniri masive de raze Gamma din miezul Universului, care afectează Pământul, în mod constant .

Acest lucru a mai avut loc înainte, în trecut, însă, de când corpurile și mințile oamenilor au devenit dense și s-au închis din cauza ADN-ului  în stare latentă, nimic din toate acestea nu a mai avut impact asupra omului.

De această dată, mulți pământeni sunt deschiși și pregătiți pentru a primi aceste energii și coduri de Lumină și pentru a le lăsa să lucreze prin corpurile și sistemele lor.

Acest lucru are un potențial enorm pentru ridicarea Conștiinței Umanității, într-un mod rapid.

Este necesar să reînnoim, să recodăm și să rescriem o mulțime de programe vechi, care au fost scrise, instalate în mintea și corpul omenesc, pe o bază solidă, de eoni.

Noi ne trezim, Acum, ca planetă și ca rasă umană. Opriți-vă pentru un moment și gândiți-vă la implicațiile și minunile acestui fapt!

Se creează un copil minune înlăuntrul vostru luând în considerare noile posibilități infinite?

Noua Lume se curăță la toate nivelurile

Am spus mai devreme că Ființele avansate, călăuzele Ființelor Ascensionate din Primul Val, se vor ocupa de ființele care nu sunt, încă, apte și care nu sunt pregătite să populeze Noul Pământ!

Care este procesul care îi va conduce pe toți până acolo unde suntem noi?

Răspunsul este suferință și durere!

Ați putea spune, că nu sună foarte promițător pentru ei, dar noi spunem:„propria suferință și durere de-a lungul a mai multor încarnări și, chiar, și în această ultimă viață, a fost catalizatorul trezirii!”

Fiecare Maestru  vă va spune că  suferința și durerea sunt ceea ce determină o ființă să înceapă și să finalizeze Procesul de ASCENSIUNE!

Maeștrii vă vor spune, de asemenea, că această durere și suferință sunt, doar, temporare până când ajungeți la starea de vindecare lăuntrică, în care depășiți tot!

Timpul necesar pentru a ajunge la această stare de depășire este, în totalitate, sub controlul vostru.

Ființele, care nu au ajuns la această stare de depășire în evoluția sufletului lor, trec printr-o mulțime de dureri fizice și emoționale, chiar Acum, și alții se simt neobișnuit de obosiți.

De când Umanitatea face un asemenea pas major în evoluția sa, în Conștiință și corpul fizic, mulți ar putea avea momente în care se simt provocați și sunt împinși la limită.

Ultimul Val al Ființelor care ascensionează, încep să își schimbe  existența lor 3D și 4D  cu o frecvență 5D.

Pământul însuși vibrează în Dimensiunea 5D (mult mai rapid) și o mulțime de persoane au trecut la acest nivel sau trec, chiar Acum.

Noi energii de Iubire intră pe Pământ și are loc trezirea unui nou potențial pentru omenire.

Noua Lumină pătrunde în Matrix

Frecventțle noii Lumini care vine are nevoie de un nou spațiu. De aceea, noi trecem printr-o purificare în profunzime, pentru a scăpa de tot ceea ce este vechi, restrictiv și dens, de care nu mai avem nevoie.

Corpul fizic scapă de toxine și de vechea programare.

Rănile, din trecut și prezent ale corpului emoțional, se vindecã și are loc detoxifierea de emoțiile nesănătoase cum ar fi: furie, supărare și tristețe .

Mintea noastră este provocată pentru a elibera credințe vechi și capitulări în necunoscut.

Sfatul nostru este să vă puneți întrebări în legătură cu tot și să căutați mult mai adânc in – de ce nu crezi în nimic”.

Dacă sistemul de credințe a venit din interiorul Matrix-ului, este distorsionat și nealiniat cu nivelul 5D al adevărului.

Este important de reținut că nu există adevăr absolut, ci infinit, cu niveluri mai înalte și mai avansate, fără sfârșit!

Cu cât adevărul vibrează mai mult, cu atât este mai adevărat!

Adevărul este subiectiv și direct proporțional cu nivelul total al frecvenței cu care rezonează acesta.

Există foarte puține date  (Lumină) în întunericul Matrix-ului 3D, deci, aceasta este toată informația  la care poate avea acces o ființă de vibrație 3D.

Având în vedere că noi ascensionăm și ne deplasăm pe scara vibrațională, suntem obligați să eliberăm tot ceea ce este perimat, dens și ceea ce nu mai servește Sufletului, așa că putem intra prin văl, într-o nouă stare de existență.

Cu cât are loc mai repede acest proces, cu atât mai probabil ca noi să îl resimțim la nivel fizic.

Nu intrați în panică, deoarece, ceea ce se întâmplă este normal și temporar.

O Lumină nouă este integrată în corp, o ființă se trezește cu simptome de ușurare și se comportă ca o creație nouă!

În timpul perioadei de integrare de informații ale Luminii în ADN, mulți experimentează simptome ale Ascensiunii precum ar fi: greață, dureri de cap, simptome asemănătoare gripei, senzație de pierdere a contactului cu realitatea, insomnie, probleme cu sinusurile și alte dureri, nevralgii.

Câteodată simțim sentimentul că ne întoarcem în timp, unde noi, de fapt, vindecăm.

Întotdeauna ne este de folos să știm, că ceea ce noi simțim, vindecăm.

Mărețele Ființe din Stele ne spun că această nouă Lumină este codificată în ADN, doar atunci când o ființă este în stare Delta.

Atunci când ne simțim foarte obosiți și istoviți, este foarte recomandat să dormim, deoarece, doar în timpul somnului putem procesa.

Integrăm, într-un mod mult mai rapid și mai ușor în starea de somn Delta, decât în starea de conștiență, deoarece nici ego-ul și nici o stare de frică nu ne blochează.

Acest lucru este valabil pentru vindecarea Eului interior și pentru curățarea blocajelor energetice din traumele emoționale vechi.

Dacă ce ne trezim dimineața simțindu-ne, încă obosiți, acesta ar putea fi un semn că am permis să aibă loc o mulțime de transformări în timpul nopții.

În comunitatea angelică avem o expresie, după ce integrăm Lumina în timpul stării Delta.

Noi spunem așa: „Am făcut o mulțime de treabă noaptea trecută!”

Prin aceasta înțelegem că, poate, am făcut câteva sute sau mii de lucruri complexe în același timp, călătorind, chiar, prin multe locuri și vindecând alte ființe, în timp ce făceam propria noastră muncă interioară!

Se spune că ar lua mulți ani în stare de conștiență, să faci aceeași muncă de Ascensiune cât faci în 8 ore de somn.

Conștiența Delta este un nivel mai sus față de moartea corpului uman și maeștrii și călugării  sunt capabili de a realiza această stare de conștiență în timpul meditațiilor, încetinindu-și respirația și bătăile inimii, până la o stare ce seamănă cu moartea corpului.

Ce este interesant, este faptul că, indiferent cât de mult rămâne călugărul în această stare, acesta nu este afectat de factori externi, în corp nu au loc schimbări și este capabil să revină, înapoi, la starea de conștiență, în orice moment, prin intenție.

Îndrumarea noastră în privința simptomelor Ascensiunii este aceasta: fiți blânzi cu voi în aceste timpuri și acordați-vă Iubire tandră, așa cum mama ar face cu copilul ei sacru!

Respirați rar și adânc de câteva ori pe zi, împământați-vă cu ajutorul cristalelor și umblând desculți pe Mama GAIA!

Consumați, doar, alimente energetice și plante naturale, relaxați-vă și eliberați-vă complet, acceptând toate acestea.

Vedeți totul așa cum este și fiți conștienți că voi și corpul vostru sunteți foarte bine!

Latura opusă și neproductivă este să vă panicați crezând că ceva nu este în regulă și să mergeți în grabă la spital, doar, pentru a afla că aveți un atac de panică și că toate testele demonstrează că totul este bine cu corpul! Aceasta este și o pierdere de timp și o înșelăciune 3-D!

Cu cât vă relaxați mai mult și vă exprimați încrederea în acest proces de Ascensiune, cu atât mai ușor veți naviga prin el și cu atât mai repede veți depăși lucrurile inferioare!

Având în vedere că rasa angelică și umană coabitează pe Pământ, noi eliberăm, Acum, toate densitățile și vechile restricții.

Noi nu vom reveni la credințele limitative și viețile pe care le-am avut odată.

Noi ne aliniem, Acum, cu aspectele noastre superioare (Dumnezeirea noastră).

Prin intenție absolută și disciplină interioară ne construim calea spre Era noastră de Aur și spre o nouă lume plină de Bucurie, Pace, Iubire și de Libertate.

Dacă veți face din Ascensiunea voastră prioritatea numărul unu și veți lucra la ea cu toată ființa, cu cât vă abandonați în toate acestea, vă relaxați și vă lăsați îmbrățișați profund, vă asigurăm că veți face un salt cuantic de la o stare de deznădejde, disperare, teamă, către o viață nouă, uimitoare, în care fiecare moment este presărat cu miracole și magie!

Oamenii se vor uita la voi și se vor întreba cum de sunteți atât de minunați în toate privințele și care este secretul vostru!

Dacă aceștia sunt pregătiți și dispuși (majoritatea dintre ei nu sunt încă), apoi, pur și simplu, spuneți-le tot ce v-am zis!

Călătorie Divină pe această cale incredibilă a Sufletului vostru!

ARHANGHELUL MIHAIL

Eva Sarah

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.