Codexul Galactic

Planeta Pământ este ultima planetă din acest univers sub ocupația forțelor întunecate, ultima relicvă a războaielor galactice care s-au desfășurat de fapt în întreaga galaxie de milioane de ani.

greg-rakozy-53292Pe măsură ce Galaxia este eliberată de forțele întunecate, Forțele Luminii evoluează de la o forță militară creată din nevoia urgentă de a apăra libertățile fundamentale ale ființelor simțitoare, către o societate armonioasă galactică și cosmică. Deoarece ființele din cadrul Confederației Galactice au evoluat spiritual și au făcut alinierea și unirea cu Maeștrii Ascensionați, ei au descoperit un cod interior care reglementează toate inter-relațiile dintre ființele Luminii și relația lor cu forțele întunecate și planetele ocupate. Acest codex se numește Codex Galactic și reprezintă baza legală pentru toate acțiunile Confederației în aceasta și în celelalte galaxii. Acest Codex nu este un set rigid de legi externe, ci un cod sistematizat al eticii interioare a tuturor sufletelor Luminii pe care toate ființele Luminii le acceptă prin voința lor liberă pentru că reflectă adevărul lor interior.

Acum vom afirma Codexul Galactic într-o formă care să fie înțeleasă de o ființă medie trezită dintr-o societate umană.

Secțiunea I – Legea Grației Divine

Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la o experiență de viață pozitivă.

Pentru a explica Secțiunea I trebuie să înțelegem că suferința și durerea nu au nici o valoare în societatea galactică luminată, eliberată de influența forțelor întunecate și a altor aspecte ale anomaliei cosmice. A aprecia durerea, suferința și sacrificiul ca parte a experienței de creștere (spirituală), a fost o parte a programării forțelor întunecate, pentru a înrobi mai ușor populația planetelor ocupate.

Experiența necondiționată de viață a fiecărei ființe simțitoare din universul eliberat, este garantată de conexiunea interioară a fiecărei ființe vii cu Sursa și întărită de puterea Maeșilor Ascensionați asupra materiei, care le permite să asiste toate ființele vii în aspirațiile lor față de Sursă și să le asigure necesitățile vitale. Viața nu a fost niciodată menită a fi o muncă grea și o luptă, ci mai degrabă o călătorie în bucurie și creativitate. Diferitele subsecțiuni din Secțiunea I reglează toată viața într-un univers eliberat și toate relațiile dintre ființele Luminii, astfel încât conflictele să nu aibă loc niciodată.

luke-palmer-305434Să explicăm subsecțiunile:

Secțiunea I/1 – Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la abundența fizică și spirituală.

Această subsecțiune garantează o experiență de viață pozitivă pentru fiecare ființă din universul eliberat. Maeștrii Înălțați asigură toate nevoile de viață și abundență, frumusețe fizică și spirituală, folosind puterea pe care o au asupra materiei universului eliberat.

Secțiunea I/2 – Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la Înălțare/Ascensiune.

Această subsecțiune explică modul în care Maeștrii Înălțați își folosesc înțelegerea avansată a tehnologiei spirituale a înălțării și prin folosirea Focului Electric al eliberării, ajută pe toate ființele care aleg de bunăvoie Ascensiunea.

Secțiunea I/3 – Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a fuziona cu alte ființe, proporțional cu poziția sa în Familia de Suflet.

 Această subsecțiune este un instrument de reglementare a tuturor relațiilor din cadrul unei Familii de Suflet. Aceasta garantează fuzionarea ființelor de polaritate opusă (suflete gemene, suflete duale) și alinierea tuturor celorlalte ființe indiferent de starea lor de dezvoltare și de condițiile exterioare.

Secțiunea I/4 – Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la toate informațiile.

Această subsecțiune este o garanție că toate ființele primesc toate informațiile necesare pentru a înțelege rolul lor în univers, o perspectivă mai mare a evoluției și toate celelalte elemente de care au nevoie pentru a lua decizii, a crește (spiritual) și a avea bunăstare. Toate aceste date sunt furnizate de Maeștrii Ascensionați sau alte ființe care supraveghează evoluțiile diferitelor rase și civilizații.

Secțiunea I/5 – Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la libertate.

Această subsecțiune prevede că fiecare ființă are un potențial nelimitat de creștere și experiență de viață. Deoarece toate ființele din universul eliberat creează doar pozitivism, libertatea lor nu se opune niciodată libertății altor ființe.

Secțiunea II – Legea divizării părților aflate în conflict

Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a fi divizată (despărțită) și protejată de acțiunile negative ale altor ființe simțitoare.

Această secțiune reglementează condițiile din acele secțiuni ale universului care tocmai au fost eliberate de influența forțelor întunecate, dar care nu au fost încă acceptate în Confederație. Este necesar ca Forțele Luminii să împartă întotdeauna părțile aflate în conflict pentru a le proteja de a-și produce rău reciproc unii altora. Apoi Forțele Luminii mediază conflictul până când se rezolvă. Această secțiune este adesea folosită pentru a pune capăt războaielor și altor conflicte armate.

Secțiunea III Legea echilibrului

Fiecare ființă simțitoare care a ales să trăiască și să acționeze împotriva principiilor Codului Galactic și refuză să le accepte sau să nu este capabilă să le accepte acum și să echilibreze consecințele acțiunilor trecute, va fi luată în Soarele Central, restructurată în elementul esențial elemental și va începe din nou un nou ciclu de evoluție.

Această secțiune reglementează relațiile dintre Forțele Luminii și Forțele Întunericului. Când sunt învinse, ființele care aparțin Forțelor Întunericului au posibilitatea să accepte Codex-ul Galactic, să facă tot ce pot pentru a corecta greșelile pe care le-au făcut și pentru a trăi în mod pozitiv după aceea. Dacă acceptă, li se iartă și se alătură Confederației. Dacă sunt incapabili sau nu doresc să accepte, aceștia sunt duși la Soarele Central, personalitățile lor și esențele sufletești sunt restructurate cu Focul Electric și scânteia lor divină începe un nou ciclu de evoluție.

Secțiunea IV Legea Intervenției

Confederația Galactică are un drept inalienabil și necondiționat de intervenție în toate situațiile în care Codul Galactic este încălcat, indiferent de legile locale.

Această secțiune descrie politica Forțelor Luminii cu privire la planetele ocupate. Confederația își rezervă dreptul de a interveni în toate zonele, civilizațiile, planetele sau sistemele solare în care Codul Galactic este încălcat. Are dreptul să facă acest lucru, indiferent de poziția civilizațiilor locale despre această intervenție. Ea are întotdeauna dreptul de a folosi toate mijloacele pașnice de educație și de reglementare. Dacă masa critică a principiilor Codexului Galactic este încălcată, ea are dreptul să folosească forța militară. Cazurile speciale sunt planetele ocupate direct de Forțele Întunecate. Forțele Întunecate iau de obicei, ostatică populația locală pentru a împiedica progresul Forțelor Luminii. Pe Pământ, ei au amenințat cu război nuclear dacă Forțele Luminii ar interveni. Acesta este motivul principal pentru care Forțele Luminii nu au eliberat încă această planetă (și nu așa-numita noi-nu-intervenim-pentru a nu încălca-liberul arbitru, doar a privi suferința este un nonsens). La fel ca în orice situație cu ostatici, acest lucru necesită o mulțime de negociere și abordare tactică. Această situație este acum rezolvată și planeta Pământ și va fi eliberată în curând.

Subsecțiunea IV/1 – Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a chema Confederația Galactică la nevoie, iar Confederația Galactică are dreptul să asiste, indiferent de legile locale.

Această subsecțiune oferă o bază legală pentru intervenția și asistența tuturor ostaticilor Forțelor Întunericului. Forțele Luminii fac mereu tot ce pot pentru a ajuta și a îmbunătăți condițiile de viață ale tuturor ființelor simțitoare, chiar și pe Pământ. Situația de pe planeta Pământ arată doar cât de multă putere a avut Întunericul asupra Luminii pe această planetă. Din fericire, acest lucru se schimbă acum.

Subsecțiunea IV/2 – Confederația Galactică are un drept inalienabil și necondiționat la punerea în aplicare a Codului Galactic și la cucerirea zonelor de încălcare a Codexului Galactic cu forța militară, dacă este necesar.

Această subsecțiune oferă un temei juridic pentru eliberarea planetelor ocupate cu forță militară. Forțele militare ale Confederației elimină sau acordă asistență în îndepărtarea reprezentanților Forțelor Întunecate și eliberează ostaticii. Apoi, alte forțe ale Confederației ghidează procesul de acceptare a planetei în Confederație, instruind populația locală.

Poate că unii oameni simt că Confederația nu are dreptul să intervină și că omenirea are dreptul și obligația să-și rezolve singură problemele. Pur și simplu nu este adevărat. Multe războaie de pe planetă și abuzul constant al drepturilor fundamentale ale omului au demonstrat că omenirea nu este capabilă să se ocupe de situația proprie. Deci, este mult mai bine să primească tutori înțelepți să o îndrume. Confederația va acorda asistență în înlocuirea maeștrilor actuali ai marionetelor (Forțele Întunecate), pe care omenirea i-a invitat cu mult timp în Atlantida. Apoi, Codul Galactic va deveni în final codul universal al eticii în univers și întunericul nu va mai fi.


Articol preluat: http://2012portal.blogspot.ro

Un comentariu la „Codexul Galactic”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.