Constelații de lumină – Bilanțul anului 2017 (16 dec.)

Vă aștept cu drag sâmbătă, 16 Decembrie începând cu ora 10:00 ca să „descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.”

Mai multe informații despre Constelațiile de Lumină pe care le susțin puteți găsi pe pagina aceasta. Vă invit acum să citiți câteva testimoniale, pentru a vedea impactul pozitiv avut asupra participanților:

„Prima oară când am făcut constelatii cu Laura am avut impresia că ea nu e de pe planeta noastră. A reușit să scoată în evidență prin intermediul altor persoane străine mie, lucruri pe care noi două le discutasem separat. Sunt conștientizări foarte puternice care te uimesc și te ajută să îți recreezi viața!” – Geanina Iacob

„A fost fantastic! Am fost impresionată de unitatea grupului şi de implicarea şi asertivitatea fiecărui participant în parte. Ca facilitator şi coordonator ai fost minunată! Am admirat la tine stăpânirea de sine în momentele tensionate, priceperea de a analiza şi a dirija constelaţia, capacitatea de a gestiona şi coordona grupul.
Nu am ştiut nimic despre constelaţii înainte de a veni iar tema de lucru am ales-o în timpul cursului din provocările mele actuale. S-a lucrat mult și intens. Energia grupului m-a ajutat să mă integrez şi m-am simţit ca şi când ne cunoşteam de foarte mult timp. Îţi mulţumesc pentru că m-ai acceptat în grup, pentru că îţi dai voie să faci ceea ce faci cu implicare, „uşor şi fără efort” – expresia este marca ta personală.” – Silvia

„Vreau sa îți mulțumesc și aici pentru tot ajutorul pe care l-am primit de-a lungul timpului. Și mă țin de data trecută să îți multumesc pentru că m-ai ajutat cu tema fetelor mele. Schimbările au apărut foarte rapid, așa cum mă așteptam, și în familia mea e mai multă armonie acum  Te îmbrățișez cu drag!” – Anca T.

Recomand acest tip de terapie pentru orice fel de nelămurire interioară care apare și care nu are rezolvare în niciun alt fel în care ai încercat să-l rezolvi. Am simțit pur și simplu foarte multă claritate și eliberare. – Oana J.

Participarea la Constelațiile familiale m-a făcut să înțeleg și să îmi văd și mai mult propriile probleme, oglindite în alte persoane. Lucrându-mi propria temă mi-am înțeles mai bine propria durere, dar și soluții esențiale pentru a mă descurca și de a vedea mai mult lumina de la capatul tunelului. Lucrând ca participant în temele altor persoane, mi-am văzut propriile blocaje și comportamente negative care se activau în anumite situații, astfel mi-am dat seama cum aceste comportamente afectează persoanele dragi și pe cei din jurul meu. Experiența constelațiilor familiale este una unică, în care te vezi cu adevărat, ajungi să te înțelegi, să înțelegi, să simți! – Bianca Robu

Fiecare constelație o simt ca un mountain ruse al emoțiilor, al energiilor, al comunicării și al trăirilor pe care, de fel, oamenii și le reprimă în viața de zi cu zi. E divin să îți reînvi spiritul și să poți împărți momente atât de puternice cu alți oameni și să știi că vor fi acolo pentru tine indiferent de ce ai fost în trecut și de ceea ce faci. Important e că suntem toți acolo și mergem împreună pe acest drum. Iar Laura e magică pentru felul în care poate să susțină și să faciliteze asemenea experiențe într-un mod atât de inconfundabil și personal și unic pentru fiecare în parte. – Alexandra Toma


 

Mai multe informații despre evenimentul din 16 decembrie puteți găsi pe pagina de Facebook. Pentru orice întrebări/nelămuriri, nu ezitați să mă contactați.

O zi minunată și plină de iubire,
LaRa Laura

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.