Energiile de Ascensiune din Decembrie – Reînnoire și Reîncărcare

Noiembrie a dat sentimentul de accelerare. Decembrie se va simți similar, deși, în general, aceste luni (și eu simt asta și în ianuarie) au o energie de integrare pentru ele. Au avut loc multe schimbări, în special pe plan intern, pe parcursul anului 2017. Noiembrie s-a concentrat asupra re-întoarcerii, a nașterii noului. Aceasta va începe mai întâi în plan subtil (ca întotdeauna) și va începe să intre în formă fizică în timp.

Reînnoire și reîncărcare

ascensionPe măsură ce anul calendaristic se încheie, decembrie ne cere să ne reînnoim și să ne reîncărcăm în interior. Procesul de reînnoire este o combinație de renunțare și “luare” (acțiune, decizie, concentrare, combustibil etc.). Fluxul total de dăruire și primire este o necesitate în viață.

Nici un  moment poate să nu pară exact la fel, dar, în ansamblu, trebuie să amestecăm natura duală a vieții, pentru a “o conecta” și a ne extinde dincolo de ea. Este în natura tărâmului fizic că lucrurile par separate. Conectarea este antidotul separării. Nu doar un cuvânt opus, ci nucleul Ascensiunii.

Conexiunea este internă pe măsură ce vă conectați cu voi înșivă, amplificați Iubirea pentru voi înșivă, întăriți claritatea și decizia pentru voi înșivă. Aceasta este întotdeauna amestecată cu cea externă, deoarece toate aceste conexiuni creează o nouă perspectivă și o interacțiune a Iubirii cu Viața.

Reînnoirea voastră creează un vehicul puternic de curgere în viața voastră. Este o onoare a nevoilor voastre sacre, la fel cum floarea va lua apa și lumina de care are nevoie pentru a crește. Viața vă dorește să o luați. Asta continuă viața.

Perspectiva voastră unică este valoroasă și prețuită de Viața.

CONTRARIILE SUNT OPORTUNITĂȚI PENTRU REÎNNOIRE

Areon ne-a dat un exercițiu interesant pentru concentrare pe contrarii și găsirea legăturii, în videoclipul din decembrie. Ori de câte ori creați schimbare, poate fi util să găsiți modalități de focalizare sau de acțiuni mici care nu au o multă “gravitate” pentru ele.

În legătură cu imaginile spirală pe care s-a concentrat, când această spirală se apropie de vârful central care se rotește tot mai repede, există o forță puternică de gravitație care vă trage într-o direcție. Acesta este timpul să vă concentrați în interior, deoarece Viața vă constrânge puternic într-o direcție. Rezistență este inutilă.

Unde vă constrânge viața? Vrea Viața să suferiți? Voi sunteți Viața în formă umană. Viața este necondiționată, dar în acest tărâm de condiții avem voința liberă de a alege focusul nostru.

Alegerea creează consecințe, este reacția necondiționată a cauzei și a efectului. După cum alegeți, vă direcționați viața și Viața răspunde.

Când vă simțiți reînnoiți și reîncărcați în interior, aveți claritatea de a decide și de a vă îndruma viața. Asta nu inseamna că voi controlați totul, vă simțiți mai împliniți si capabili.

REÎNNOIREA ESTE UN PROCES DE CREȘTERE

Reînnoirea durează ceva timp în domeniul fizic. Pe măsură ce alegeți să vă onorați nevoile, chiar și în timp ce echilibrați viața voastră agitată, spuneți poveștile Vieții. Voi spuneți: “Pot! Sunt de valoare! Sunt pregătit și dispus să trăiesc îmbunătățire și sprijin!”

Pașii mici creează o traiectorie de schimbare în timp.

Reînnoirea este ceea ce susține florile să apară în fiecare an. Ce vă reînnoiește pe voi? Ați putea să renunțați la niște convingeri limitate despre voi sau despre viață? Ați putea să vă apropiați de ceva care vă provoacă un sentiment reînnoit de apreciere pentru modul în care Viața vă obligă să vă consolidați, să vă clarificați și să aveți încredere? Puteți să luați o acțiune în direcția Iubirii voastre de sine într-un mod care vă susține capacitatea de a Iubi pe alții și a Iubi viața mai liber?

Viața vă iubește necondiționat. Sunteți magnifici, magnetici și maiestuoși. Viața vă constrânge cu Iubire profundă la o versiune mai mare a Vieții. Puteți simți gravitatea ei? Ce plimbare distractivă! De cele mai multe ori.

Reîncărcarea

Fiind un suveran împuternicit, deveniți mai degrabă propria voastră sursă de Iubire, decât nevoia de a controla lumea exterioară pentru pacea voastră. Paradoxul Vieții este că, pe măsură ce vă susțineți, Viața vă sprijină din ce în ce mai mult. Este mai ușor pentru copac să ia apa și lumina necesară pentru creștere. Acest copac, la rândul său, susține mai multă viață în ramurile sale puternice.

Spirala vieții – reînărcarea sinelui reîncarcă Viața.

Pe măsură ce vă reîncărcați, aveți un sentiment reînnoit de creativitate, conexiune și pasiune.

Găsiți câteva lucruri simple care vă reîncarcă, pe care le puteți alege în diferite anotimpuri, dispoziții sau nevoi. Natura, cei dragi, meditația, exercițiile fizice, lectura, filmele amuzante etc. Păstrați lista activităților de reîncărcare și faceți-vă ceva timp pentru voi înșivă.

Acest lucru vă va aprofunda conexiunea cu ceilalți și o conexiune mai profundă cu ceilalți va adânci conexiunea cu voi înșivă. Viața beneficiază din bucuria voastră.

MULTUMESC, 2017

Pe măsură ce vă reînnoiți, renunțați la ceea ce nu susține lumina ființei voastre și găsiți conexiunile care vă susțin strălucirea. Când vă aliniați, voi reînsuflețiți Viața. Pe măsură ce vă veți împlini, conexiunile voastre provin din dorință, nu din disperare. Sunteți mai în măsură să îi ajutați pe alții să-și găsească reînnoire și reîncărcarea. Aceasta este ceea ce amplifică Viața la înălțimi tot mai mari. Spirala este promisiunea reînnoirii. Sunteți gata să vă amplificați Iubirea în viață? Ea este voi.


Sursa Originală: https://jamyeprice.com/

Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/11/29/energiile-de-ascensiune-din-decembrie/

 

Un comentariu la „Energiile de Ascensiune din Decembrie – Reînnoire și Reîncărcare”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.