Constelatii familiale – 2 Februarie 2019

Vă aștept cu drag sâmbătă, 2 Februarie 2019 începând cu ora 10:00 ca să descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.

Baza acestor întâlniri o reprezintă constelațiile sistemice create de Bert Helinger, acestea fiind adaptate într-o metodă proprie, personală, creată din experiență, din lucrul cu oamenii. Este o metodă de adaptare mai eficientă de a primi răspunsuri, de a facilita vindecarea în corpul fizic, energetic și în arborele genealogic prin diferite metode: terapia ThetaHealing®, curățări, dezlegări, eliberări și invoc Maeștrii Înălțați și entități de Lumină din dimensiuni superioare atunci când este nevoie și recomandat.

✨💖✨💖✨

Te invit să urmărești acest video pentru a-ți face o idee despre ceea ce se întâmplă într-o constelație facilitată de mine: https://youtu.be/UAwPOqAbDCo

✨💖✨💖✨

Investiția personală: 200 lei/persoană

Este necesar să achiți un avans de 50 lei pentru a rezerva unul din cele 10 locuri destinate celor care-si vor lucra constelatia.

Primii 10 înscriși/platitori ai avansului își vor putea lucra temele personale, ceilalți urmând a fi observatori și participanți în constelațiile celorlalți.
Contul pentru efectuarea platii este: RO33INGB0000999905988612. Odată efectuată plata, te rog să-mi trimiti OP-ul pe email: contact.lauradinu@gmail.com

Formularul pentru înscriere poate fi accesat aici: https://goo.gl/forms/223MlBLFlcay9Cnp2

Workshopul va fi facilitat de către consilier / terapeut LaRa Laura Dinu.

Vezi mai puţin

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.