Dragobete si Sufletul Pereche – 16 Febr 2019

 

Te aștept pe 16 februarie, inainte de Ziua îndrăgostiților din tradiția românească ( 24 Februarie- Dragobetele) pentru a curăța și elibera anumite legăminte, jurăminte, credințe limitative, frici de a avea o relație, de a sta într-o relație, de a merge la o întâlnire, de a-ți întemeia o familie.

Evenimentul este destinat atât cuplurilor deja formate pentru a trece relația la nivelul următor, cât și fetelor si baietilor aflati în așteptarea sufletului pereche și oricărei persoane care își dorește să crească relații armonioase, sănătoase, întregitoare.

  • Vom face meditații ghidate cu entități de lumină ce sustin relațiile de cuplu: Arhanghelul Chamuel, Iisus & Maria Magdalena, Tristan & Isolda, etc.
  • Vom lucra chakra 2 și o vom curăța și elibera de abuzuri, avorturi, legături din viața asta sau din alte vieți.
  • Toți cei prezenți vor fi inițiați în „Sfera Inițială”, un acordaj care unește centrul fiecărui partener de centrul divin al cuplului din sfera inițială.

Investiția este de 135 lei / persoană.

Pentru înscriere este necesară achitarea avansului de 50 lei (sumă nerambursabilă în caz de neprezentare) în contul RO33INGB0000999905988612 la banca ING pe numele DINU LAURA.
Confirmarea platii te rog sa o trimiti la adresa de email contact.lauradinu@gmail.com

Workshopul va fi facilitat de către consilier / terapeut LaRa Laura Dinu.

O zi minunată și plină de iubire! ♥-

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.