CONSTELATII FAMILIALE – RUSALII – TRIUNGHI DE LUMINA

Va invit la o excursie de Ascensionare !
Prin evenimentele pe care le-am simtit sa le impletesc, vom face un salt de constientizare impreuna ca Familie de Lumina!
VINERI 17.06.2016 18.00 – CONSTELATII FAMILIALE
SAMBATA 18.06.2016 12.00 – PLECARE SPRE SINCA VECHE – CAZARE
DUMINICA 19.06.2016 10.00 – MIC DEJUN – RACOS , COLOANELE DE BAZALT
LUNI 20.06.2016 – MIC DEJUN – SFINX
INVESTITIE PERSONALA:
CONSTELATII FAMILIALE – 130 LEI/ PERSOANA
EXCURSIE – 355 LEI / PERSOANA
COSNTELATII FAMILIALE + EXCURSIE = 410 LEI / PERSOANA
INVESTITIE CUPLU – 777 LEI (CONSTELATIE + EXCURSIE)
CAZAREA + TRASPORTUL+ MASA = NU SUNT INCLUSE IN PRET!
VOI ANUNTA CAZAREA IN CATEVA ZILE.
Va transmit mai jos cateva informatii despre obiectivele pe care le-am propus:
constelatii familiale
CONSTELATII FAMILIALE
Constelaţiile Familiale sunt un mod de a descoperi forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-alungul generaţiilor.
In Constelaţii cuvintele vindecă. Nu orice cuvinte. Este vorba despre anumite fraze
vindecătoare care ne permit să vorbim limbajul Sufletului în moduri care sunt eliberatoare pentru noi şi cei din jurul nostru- prieteni, iubiţi, soţi, cei dragi, familia, colegii.
În procesul Constelaţiilor Familiale urmărim adevărurile simple. Cel mai simplu adevăr pentru toate fiinţele umane este adevărul dragostei. Fiecare dintre noi căutăm să îi iubim şi să le fim loiali celor de care nu suntem legaţi. De exemplu, un client face o mişcare interioară spre a-şi accepta tatăl alcoolic.
Aici sunt mai multe adevăruri. Primul, „Tatăl meu este un alcoolic şi nu pot face nimic ca să îl schimb”, al doilea „Cea mai mare parte din viaţa mea mi-am petrecut-o ca să mă opun acestui adevăr şi ca să schimb soarta”. Al treilea „Acesta este tatăl meu, unicul şi nu am altul” şi al patrulea, cel pe care îl putem accesa atunci când renunţăm la rezistenţă, este „Îl iubesc din tot sufletul pe tatăl meu”.
Când ajungem la acest adevăr începem să vedem că energia pe care am investit-o pentru a construi un munte de nisip ne-a costat mult, în tot timpul existând un singur lucru ce aştepta să fie recunoscut: Îmi iubesc tatăl. Atunci când ne supunem necondiţionat dragostei ne eliberăm dincolo de tot ceea ce am ştiut. Adevărurile simple aparţin tărâmului Sufletului, iarrecompensele sunt de nemăsurat .
Cei mai mulţi dintre noi îşi trăiesc viaţa prin intermediul propriilor percepţii ale adevărului,şi mare parte din ele sunt iluzii sau minciuni uşoare.
Constelaţiile ne ajută să vedem cum dezvoltăm aceste versiuni ale adevărului şi cum acestea ne sabotează şi, uneori, distrug viaţa.
Probleme precum cele de mai jos îşi pot găsi rezolvarea cu ajutorul Constelaţiilor: depresia, alcoolismul, relaţiile proaste cu persoanele de sex opus sau de acelaşi sex, ideaţia şi tentativelesuicidare, eşecurile repetate, sentimentul de alienare şi de lipsă de rost în lume, bolile fizice, surplusul de greutate, frigiditatea, impotenţa, imposibilitatea (aparentă) de a concepe un copil şi altele.
Aceste probleme pot apărea la o persoană (sau mai multe) dintr-o familie ca urmare a unor evenimente semnificative care au avut un impact asupra sistemului familial: moartea timpurie a părinţilor sau bunicilor; pierderi de sarcină, morţi premature, avorturi; crime, morţi tragice şi accidentale; pierderea subită a partenrului de viaţă; adopţii; relaţii rupte şi divorţ; experienţe de război;victime şi autori de crime şi nedreptăţi; secrete de familie; indivizi care au fost alungaţi din familie,dezmoşteniţi.
Afectarea ordinii naturale a sistemului da nastere la implicatii, iar copiii incep sa calce pe urmele parintii lor, implicindu-se in treburile acestora, incercind sa-i faca sa se simta mai bine prin provocarea propriilor suferinte. Pe masura ce cresc, adesea simt furie si unii incearca sa-si respinga familia in incercarea de a-si construi o viata noua, separata. Uneori se muta la capatul lumii pentru a se rupe, dar acest lucru nu functioneaza. Cind ramin legati de familie in acest fel, nu sint liberi sa mearga mai departe cu vietile lor si cind intra in relatii cu parteneri, nu se pot disponibiliza complet niciodata pentru ca sint inca prinsi in relatie cu parintii.
„Copiii rareori sau niciodată nu îndrăznesc să trăiască o viaţă mai fericită şi mai împlinită decât părinţii lor. În mod inconştient ei rămân loiali tradiţiilor familiale nerostite care funcţionează într-un mod invizibil.”
Hellinger a identificat ceea ce a numit „The Orders of Love” (Ordinea dragostei) pentru ca dragostea să curgă printre membri familiei trebuie respectate anumite principii de bază. Atunci când aceste reguli sunt încălcate, de exemplu, un copil încearcă să preia destinul părintelui, apar suferinţa şi nefericirea.
ORDINEA DRAGOSTEI (Constiente) sunt conditii fundamentale ale vietii, pe care nu le putem schimba sau alege, chiar daca nu le intelegem sau nu ne convin. Aceste ordini permit dragostei sa curga intr-o familie.
1. Fiecare membru al sistemului de familie are dreptul si nevoia de a apartine. Toti membrii sunt egali in demnitate.
2. Parintii, ca parteneri de cuplu, contribuie in mod egal in cuplu pentru a mentine balanta intre A Da si A Primi.
3. Predecesorii sunt onorati, cei ce au venit dupa, iau de la cei ce au venit inainte, parintii dau si copiii primesc.
4. Parcursul vietii fiecarui membru al familiei este respectat ca atare, fara judecata.
5. Fiecare are locul sau exact in sistemul de familie, in ordinea venirii.
6. Parcursul vietii membrilor anteriori ai familiei este acceptat exact asa cum a fost.
În concluzie, această metodă constelaţii familiale, mi-a îmbogăţit sufletul şi mi-a arătat cât de legaţi suntem în familie, viii cu cei trecuţi în nefiinţă, şi ce important este să ne respectăm şi să ne onorăm părinţii, bunii şi străbunii şi pe toţi membrii familiei noastre şi astfel ne acceptăm destinul şi contribuim la ordinea din familia noastră, ceea ce conduce la pace noastră sufletească, la echilibrul nostru interior.
COLOANELE DE BAZALT DE LA RACOS
În această fostăRezervatia-Naturala-Coloanele-de-bazalt-de-la-Racos-20110114162435 carieră găsim ”Coloanele de bazalt de la Racoş”, iar în dreptul acestor formaţiuni din bazalt exista o plăcuţă de informare pe care scrie: ”Coloanele de bazalt de la Racos – Cu o suprafaţă mult mai mare (1,05 ha), din vecinătatea gării căii ferate, pe malul drept al Oltului, sunt produsul unei cariere exploatate doar in secolul XX.
index.jpgSINCA VECHESINCA VECHE
În străvechea ţară a Făgăraşului, la câţiva kilometri de Perşani, între oraşele Braşov şi Făgăraş, se află satul Şinca Veche. Aici îşi au rădăcinile Gheorghe Şincai – marele istoric şi filolog român, Nicolae Bălan – mitropolitul Ardealului şi Ion Vulcan – cel care a publicat primele poezii ale lui Eminescu.
La aproximativ doi kilometri de această localitate ascunsă printre dealuri împădurite, într-o zonă cu numeroase vestigii arheologice, multe rămase nedezgropate, dăinuieşte un loc plin de mistere: TEMPLUL DORINŢELOR. Mai este cunoscut şi sub denumirile de „Templul Ursitelor”, „Grota de la Şinca Veche”, „Mănăstirea Săpată în Stâncă” sau „Templul Extrate-reştrilor”. Grota este ascunsă în mijlocul unei păduri în care creşte o vegetaţie abundentă, semn al unei energii puternic pozitive.
Drumul spre templu este marcat de o cruce construită recent care te pune în rezonanţă cu vibraţia locului. Se merge pe o cărare îngustă şi în pantă, care se opreşte în faţa unei stânci foarte fragile, plăsmuită din gresii de Perşani. Nişte mâini necunoscute au săpat cinci încăperi cu două altare şi un culoar vertical în formă de trunchi de con prin a cărui deschidere se vede cerul.
Din cele mai vechi timpuri localnicii consideră acest templu un loc potrivit pentru rugăciune. Legenda spune că atunci când vă aşezaţi sub turnul conic care comunică cu cerul şi vă doriţi ceva, cerinţa vi se va împlini dacă aveţi o inimă curată şi plină de credinţă. Mai întâi, este bine să vă opriţi la altarul mare unde, cu ochii îndreptaţi spre cer, puteţi să vă cereţi iertare pentru greşelile vieţii. Apoi treceţi în încăperea alăturată, la altarul mic şi cu sufletul curat, vă rugaţi la lumina lumânărilor. Aici se află un alt mister al locului: peretele altarului are inscripţionate un portret despre care se spune că este al Mântuitorului şi două simboluri care conferă unicitate acestui sălaş – o stea cu şase colţuri, hexagrama, cunoscută sub numele de Steaua lui David sau Pecetea lui Solomon şi cercul Yin-Yang, ambele fiind două simboluri ezoterice, cunoscute în toate şcolile de misterii. Care este mesajul adresat oamenilor? Că aceştia deţin atât energie Yin/feminină, cât şi energie Yang/masculină, iar acestea trebuie să se unească armonios prin iubire, pentru că doar prin uniunea contrariilor omenirea va deveni ceea ce se doreşte din înalt? De ce sunt alăturate aceste inscripţii aparţinând unor tradiţii atât de diferite? Acest chip este oare portretul primului „ursitor” al templului, primul preot, imaginea unui comandant extraterestru sau al Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos? „Nimeni nu a putut dezlega misterul. Nici măcar specialiştii care au venit aici nu au putut explica legătura dintre icoană şi cele două simboluri.” povesteşte nea Chifer, ghidul locurilor, care e convins că e vorba de icoana Domnului Iisus.
SFINXUL DIN BUCEGI
Sfinxul și Babele, create în timp de zeci sau chiar sute de mii de ani, reprezintă martori de eroziune, potrivit geoturism.ro, în care factorul geologic răspunzător este eroziunea eoliană, manifestat prin procese de distrugere, transport și sedimentare a materialului rezultat; în acest fel s-a erodat alternanța de gresii și calcare rezultând forma de acum.
Situat la 2.216 m, cu o înălțime de 8 metri și o lățime de 12 metri, Sfinxul, un conglomerat uriaș și solitar, atrage prin forma sa, pe care natura a sculptat-o de-a lungul timpului. Unii l-au asemuit cu capul unui dac, iar alții cu Sfinxul din Egipt.
Mai multe informatii despre obiectivele turistice le veti afla la fata locului.
Energiile pe care le emit aceste locuri, le veti simti fiind prezenti la fata locului si contempland.
Indrumarea si sustinerea acestei excursii va fi efectuata de TERAPEUT – LAURA DINU.
Inscrierile se vor face platind un avans de 150 lei / persoana pana pe data de 07.06.2016
Pentru Informatii si detalii imi puteti scrie la adresa de email contact.lauradinu@gmail.com sau la telefon 0733087250.
Sa ne Inaltam de Rusalii IMPREUNA !!!
Cu drag, LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.