CONSTELATII FAMILIALE – SARMISEGETUZA REGIA – ECHINOCTIU DE TOAMNA

CONSTELATII FAMILIALE – SARMISEGETUZA REGIA – ECHINOCTIOUL DE TOAMNA
family-tree-cartoon
Te invit in perioada echinoctiului de toamna sa vindeci ce nu ai reusit pana acum : teme, emotii, ganduri sau alte blocaje care sunt evidente in viata de zi cu zi. Impreuna cu stramosii tai , in locuri pline de istorie si energie potrivita pentru acest workshop, vei simti cum se deblocheaza anumite energii si constientizarile pe care le vei face te vor ajuta sa privesti in ineteriorul tau cu iubire si intelegere.

Evenimentul va fi impartit in 3 etape:

1. Conectarea cu strabunii , mosii si stramosii nostrii;
2. Vindecarea emotiilor, traumelor care sunt in prin plan prin metoda constelatiilor familiale;
3. Sedinte de citire si evaluare energetica.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

1. 22.09.2016 Plecam din Bucuresti la ora 18.00 spre zona Sarmisegetuza(cazare, cina si meditatia de seara)
2. 23.09.2016 Vizitam cetatile din zona si facem conexiunea cu strabunii nostrii prin metode de meditatie, respiratie si vizualizare,
3. 24.09.2016 Constelatii familiale,
4. 25.09.2016 Mic dejun – Sedinta de citire si evaluare – SINCA VECHE – BUCURESTI

INVESTITIA PERSONALA:

1. EXCURSIA + CONSTELATIILE FAMILIALE + SEDINTA DE CITIRE SI EVALUARE = 342 LEI
2. EXCURSIA + SEDINTELE DE CITIRE = 222 LEI

CONSTELATIILE FAMILIALE se vor tine doar daca sunt minim 10 participanti!!!!
Participarea la constelatii NU ESTE OBLIGATORIE!!!!

Cazarea + masa + transportul SE PLATESC SEPARAT DE CATRE FIECARE PARTICIPANT IN PARTE !!! ( NU SUNT INCLUSE IN PRETUL EVENIMENTULUI)

Constelatiile sistemice de familie ajuta si opereaza atat la nivel constient cat si inconstient, atat la nivelul inconstientului individual cat si al celui familial, sau colectiv. In consecinta ne ajuta sa ordonam si sa vedem cu mai multa claritate aspecte din biografia noastra sau biografii din trecutul Sistemului nostru, aspecte de care nu ne dam seama, dar in special ne ajuta sa intram in partea noastra inconstienta, unde cateodata se ascunde „dezordinea” cel mai greu de ordonat; ne ajuta sa tranzitam atat prin propriul inconstient cat si prin inconstientul colectiv. Una din particularitatile acestei metode este flexibilitatea si potenta, avand in vedere ca se adapteaza perfect atat la planul cat si la nivelul de dezvoltare pe care dorim sa-l exploram in momentul respectiv; se adapteaza la tema si la momentul pe care dorim sa le lucram. Constelaţiile sistemice lucreaza cu adevărul sufletului.
Pe parcursul unei constelatii, participantii invata sa-si vada propriile comportamente si pe acelea ale persoanelor cu care intra in relatie ca facand parte din angajamentele sistemice ale tuturor membrilor.
Contributia unica in domeniu a lui Bert Hellinger a fost descrierea lui clara si detaliata a loialitatilor invizibile, a dinamicilor si structurilor inconstiente care functioneaza in cadrul familiilor. El a descoperit ca o familie va fi functionala si suportiva pentru toti membrii daca se respecta ‘ordinea’, si va fi disfunctionala in caz contrar. Folosind propozitii si ritualuri vindecatoare el a oferit instrumente si tehnici care sa orienteze clientul de-a lungul acestui proces.
Abordarea lui Hellinger ne arata ca acceptarea a ceea ce este’ are un effect eliberator imediat si este calea cea mai eficienta de rezolvare a complicatiilor(incurcaturilor) sistemice.

In Constelaţii cuvintele vindecă. Nu orice cuvinte. Este vorba despre anumite fraze vindecătoare care ne permit să vorbim limbajul Sufletului în moduri care sunt eliberatoare pentru noi şi cei din jurul nostru- prieteni, iubiţi, soţi, cei dragi, familia, colegii .

Daca exista in neamul vostru secrete, legaminte, blesteme, uri, neiertari, resentimente sau daca exista in viata voastra prezenta boli, nevroze, neputinte, orice fel de stare si tensiuni care va scot din starea de pace interioara, exista posibilitatea sa descarcati ceva ce nu va apartine si cu ajutorul acestei metode, care lucreaza foarte mult cu energiile ascunse ale subconstientului, sa va eliberati de toate acestea.

Avansul va fi de 100 lei pana pe data de 01.09.2016 in contul RO33INGB0000999905988612 ING BANK, diferenta se va achita pe 22.09.2016.

Like-ul pe care il bifezi pe pagina evenimentului nu iti garanteaza participarea la eveniment ( doar prin plata avansului poti participa la eveniment).

Workshopul va fi facilitat de catre consilier LAURA DINU.

O zi minunata si plina de iubire,

LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.