CONSTELATII FAMILIALE – MISIUNEA PERSONALA

images

Sambata 24.09.2016 orele 16.00 va invit sa “descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-alungul generaţiilor. ”
In Constelaţii cuvintele vindecă. Nu orice cuvinte. Este vorba despre anumite fraze vindecătoare care ne permit să vorbim limbajul Sufletului în moduri care sunt eliberatoare pentru noi şi cei din jurul nostru- prieteni, iubiţi, soţi, cei dragi, familia, colegii .
Constelatiile sistemice de familie ajuta si opereaza atat la nivel constient cat si inconstient, atat la nivelul inconstientului individual cat si al celui familial, sau colectiv. In consecinta ne ajuta sa ordonam si sa vedem cu mai multa claritate aspecte din biografia noastra sau biografii din trecutul Sistemului nostru, aspecte de care nu ne dam seama, dar in special ne ajuta sa intram in partea noastra inconstienta, unde cateodata se ascunde „dezordinea” cel mai greu de ordonat; ne ajuta sa tranzitam atat prin propriul inconstient cat si prin inconstientul colectiv. Una din particularitatile acestei metode este flexibilitatea si potenta, avand in vedere ca se adapteaza perfect atat la planul cat si la nivelul de dezvoltare pe care dorim sa-l exploram in momentul respectiv; se adapteaza la tema si la momentul pe care dorim sa le lucram. Constelaţiile sistemice lucreaza cu adevărul sufletului.
Pe parcursul unei constelatii, participantii invata sa-si vada propriile comportamente si pe acelea ale persoanelor cu care intra in relatie ca facand parte din angajamentele sistemice ale tuturor membrilor.
Contributia unica in domeniu a lui Bert Hellinger a fost descrierea lui clara si detaliata a loialitatilor invizibile, a dinamicilor si structurilor inconstiente care functioneaza in cadrul familiilor. El a descoperit ca o familie va fi functionala si suportiva pentru toti membrii daca se respecta ‘ordinea’, si va fi disfunctionala in caz contrar. Folosind propozitii si ritualuri vindecatoare el a oferit instrumente si tehnici care sa orienteze clientul de-a lungul acestui proces.
Abordarea lui Hellinger ne arata ca acceptarea a ceea ce este’ are un effect eliberator imediat si este calea cea mai eficienta de rezolvare a complicatiilor(incurcaturilor) sistemice.
Daca exista in neamul vostru secrete, legaminte, blesteme, uri, neiertari, resentimente sau daca exista in viata voastra prezenta boli, nevroze, neputinte, orice fel de stare si tensiuni care va scot din starea de pace interioara, exista posibilitatea sa descarcati ceva ce nu va apartine si cu ajutorul acestei metode, care lucreaza foarte mult cu energiile ascunse ale subconstientului, sa va eliberati de toate acestea.
TEMA RECOMANDATA – MISIUNEA PERSONALA
Investitia este de 120 lei/persoana.
Se va percepe avans pentru rezervare loc 50 lei. (suma nerambursabila in caz de neprezentare).
Workshopul va fi facilitat de catre consilier LAURA DINU.
Locatia workshopului este Itrarea Sergent Ion Pantaru nr.1, Piata Iancului , Bucuresti
In cazul in care nu va fi intrunit un numar minim de 10 persoane workshopul se va reprograma.
Va rog trimiteti email (contact.lauradinu@gmail.com ) sau sms (0 733 087 250) sau pe https://www.facebook.com/pages/Calatorii-ale-sufletului/471330122969705 pentru confirmare.
O zi minunata si plina de iubire,
LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.