Constelaţiile familiale şi Noii copii, joi, 10 oct, 19:00, Ceainăria Serendipity

Afis constelatii final

Căutând în adâncul sufletului teme, răspunsuri, pe care oamenii din jurul meu au răsărit două teme: Constelaţiile familiale şi Noii copii. Poate la prima vedere par a nu avea o conexiune directă între ele, însă, în profunzime acestea vin să clarifice corelaţii cu impact din fiecare familie. Vă invit să luaţi parte la o întâlnire de 2 ore să descoperim împreună mai multe joi, 10 oct, 19:00 în ceainăria Serendipity.

Despre CONSTELAŢIILE FAMILIALE

Uneori încercăm să fugim de familie, de cei care ne-au născut pentru că nu suntem ca ei şi nu dorim să fim ca ei. Fugim poate până la capătul pământului, însă fuga nu este răspunsul, ci acceptarea diferenţelor şi conştientizarea problemelor care pot duce la diferite dezechilibre şi, foarte important, să nu le dăm mai departe către copiii nostri.

Frica, sentimentul de vinovăţie/remuşcare, lipsa de iubire, bani sau încredere, singurătatea, relaţiile defectuoase, afecţiuni sau boli precum depresia, dependenţele, dar şi altele sunt stări ce pot fi rezolvate prin această metodă de terapie profundă. Aceste stări sunt cauzate de diferite evenimente nedorite sau care au fost interpretate negativ precum moartea, mai ales moartea timpurie, avortul, agresiunea, ura, resentimentele, blesteme, jurăminte, dar şi altele care influenţează generaţiile următoare, dacă nu sunt rezolvate la timp.

Bert Helinger, părintele acestei terapii, spune că principiile apartenenţei, ierarhiei şi echilibrului stau la baza unui sistem familial. Sistemul încercând să îşi regăsească echilibrul, ordinea sa naturală, ridică la fileul individului toate acele teme care îl ajută să se echilibreze.

Workshopul îşi propune să lămurească ce înseamnă constelaţiie familiale ca metodă de vindecare profundă, dar şi să ofere direcţii pentru ceea ce poată să producă. Vom afla împreună răspunsuri la:

  • Ce înseamnă conştiinţa familială

  • Cum se desfăşoară o constelaţie familială

  • Ce şi cum poate vindeca o astfel de terapie

  • Ce înseamnă rolul de observator/facilitator, reprezentanţi, participanţi

  • Care sunt întrebările la care puteţi primi răspuns

  • Ce sunt cuvintele vindecătoare

  • Cum te poţi pregăti pentru o constelaţie

dar şi alte întrebări care vă pot ajuta să fiţi mai aproape de răspunsurile pe care le căutaţi.

Despre NOII COPII

Despre noii copii ştim multe, însă puţine în cele din urmă. Sunt mai adaptabili, vin să ne rezolve temele, vin să îşi testeze puterile. Unii dintre ei surprind prin claritatea gândirii şi prin cuvintele pe care ni le adresează şi temele pe care ni le ridică la fileu. Datoria noastră este să le uşurăm existenţa şi să îi ajutăm să îşi îndeplinească misiunea.

***

Participarea la workshop este gratuită în limita a 20 de participanţi. Pentru informaţii şi înscrieri vă  rugăm să trimiteţi un mesaj la dinu[.]laura2014[@]gmail.com, sau SMS la 0729 10 10 11.

Un comentariu la „Constelaţiile familiale şi Noii copii, joi, 10 oct, 19:00, Ceainăria Serendipity”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.