Curatarea chakrelor prin CRISTALOTERAPIE

Cristalele au fost folosite de mii de ani pentru vindecarea si reechilibrarea corpului. Ele stimuleaza procesul de vindecare prin vibratiile lor, care genereaza anumite rezonante. Samanii si alti vindecatori din vechime, care foloseau puterea cristalelor, cunosteau aceasta capacitate a acestora de a focaliza sunetul si lumina in raze concentrate si pe care o aplicau in scopuri terapeutice. Daca doresti sa iti tratezi o durere (orice durere reprezinta un semnal ca ceva nu functioneaza corect in interiorul corpului), poti face acest lucru cu ajutorul cristalelor.

In cartea lui Judy Hall (Totul despre cristale), aflam mai multe despre cum pot cristalele sa vindece:

SARMISEGETUZA SI CRISTALELECristalele vindeca holistic, acţionand in plan fizic, emoţional, mintal şi spiritual. Ele reechilibreaza energiile subtile, elimina starea de rau plecand de la sursa problemei. Cristalele acţioneaza datorita vibratiei, reechilibreaza campul biomagnetic care inconjoara si interpenetreaza corpul si care activeaza punctele de conexiune cu chakrele, regland staza vibratoare a corpului. Reechilibrand chakrele, se pot ameliora numeroase stari de rau fizice şi psihice.

Pentru a vindeca şi echilibra chakrele, se plaseaza timp de cincisprezece minute un cristal potrivit pe chakra in cauza, pe partea anterioara sau posterioara a corpului, unde va convine. Pentru a efectua anumite sarcini, cristalele sunt plasate pe toate chakrele, deasupra capului pana la talpi.”

Plasarea cristalelor pe chakre ne confera un avantaj chiar si pentru REGRESII. Blocajul, dezechilibrul poate fi din alte vieti. Cu ajutorul pietrei, se deschide chakra respectiva si poti accesa vietile cu blocaje si sa elimini blocajul de acolo. De asemenea, poti activa stringuri, pe care in mod normal nu le poti vedea si sa le tai, eliberand chakra, echilibrand-o si luminand-o, astfel ea sa functioneze normal.

Se recomanda minim 3 sedinte de curatare a chakrelor cu pietre.

Va astept cu drag sa va echilibrati, curatati, luminati si energizati corpul fizic si eteric prin metoda cristaloterapiei.

Pana la 31 octombrie 2013, a treia sedinta de cristaloterapie este gratuita.

Rezervari la adresa de email contact.lauradinu@gmail.com com sau la telefon 0733087250.

O zi luminata si inspirata,

LaRa

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.