Cristale: aragonit, diamant Herkimer, lapislazuli, piatra lunii (I)

aragonit– Aragonit –
În plan psihologic, vă învață răbdarea, acceptarea și combate hipersensibilitatea. Este util celor care cer prea mult de la ei. Facilitează delegarea sarcinilor.
În plan mental, încurajează concentrarea asupra acțiunilor în curs, ajută la descoperirea cauzelor diverselor probleme.
În plan emoțional, combate mânia și stresul. Conferă forță și sustinere.
În plan fizic, combate ticurile nervoase și spasmele provocate de agitația interioară.
În plan spiritual, consolidează dezvoltarea spirituală dincolo de control. Calmant și centrator, restabilește echilibrul și pregătește pentru meditatie, crescând vibrațiile la un nivel spiritual superior și reducând energia în corpul fizic.

herkimer– Diamantul Herkimer –

Cristal de armonizare puternic, în special pietrele mici și perfect transparente.
Stimulează abilitățile psihice precum clarviziunea, viziunea spirituală și telepatia, conduce spre dimensiunile superioare, ușurează amintirea viselor și înțelegerea lor. Stimulează acordul conștient cu planurile superioare și cu propriul potențial. Purifică chakrele și deschide canalele de circulație a energiei spirituale.
Permite accesul la informațiile din vietile anterioare și recunoașterea blocajelor sau opozitia la dezvoltarea spirituală. Facilitează eliberarea și transformarea, punând în evidență obiectivele spirituale. Activează corpul de lumină.
Unul dintre cele mai puternice cristale pentru neutralizarea poluării electromagnetice sau a radioactivității.

Vivitar– Lapislazuli –

Deschide al treilea ochi și echilibrează chakra gâtului. Stimulează iluminarea, ajută la interpretarea viselor, dezvoltă abilitățile psihice, facilitează călătoria spirituală și stimulează puterea personală și pe cea spirituală.
Alungă stresul, inducând o pace profundă. Dotat cu o imensă serenitate, este cheia împlinirii spirituale. Armonizează planurile fizic, emoțional, mental și spiritual.
Este o piatră protectoare care creează contactul cu spiritele-paznici. Identifică atacul psihic, îl blochează și retrimite energia la sursă.
Încurajează preluarea controlului asupra propriei vieți. Revelează adevărul interior, favorizează conștiința de sine și permite exprimarea personală fără rețineri sau compromisuri.

piatra lunii– Piatra Lunii –

Este o „piatră a noilor începuturi”. Așa cum sugerează și numele său, are o legătură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. La fel ca Luna, piatra este o oglindă, aducându-ne aminte că totul face parte dintr-un ciclu de schimbări, asemenea creșterii și descreșterii acestui astru. Efectul său cel mai puternic este calmarea emoțiilor.
Face posibilă trecerea inconștientului în conștient, favorizează intuiția și empatia, încurajează visul lucid, mai ales când este Lună plină. Este folosită la îmbunătațirea abilităților psihice și dezvoltarea clarviziunii.
Încărcată cu energie receptivă, pasivă, feminină, echilibrează energiile masculine și feminine.

(Totul despre cristale, mică enciclopedie – Judy Hall)

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.