Cristalele si Arhanghelii

Acum ceva timp eram la un targ de cristale la Muzeul de Geologie cand am vazut un mare cristal de stanca, cu multe varfuri, de aprox. 3-4 kg. Mi-a placut foarte mult si am rugat-o pe vanzatoare sa m-il dea putin, sa-l simt. Imediat ce l-am luat in maini am simtit sa il lipesc de corpul meu si sa il pun in prelungirea bazinului, a chakrei 2. Apoi am inceput sa continui turul si pe la celelalte standuri, cu el in brate.

In timp ce ma plimbam cu el, auzeam intr-una „eu si poporul meu”. Am inteles imediat ca este al meu, asa ca il cumpar si-l aduc acasa punandu-l imdiat la curatat intr-un cerc de cristale. Dupa cateva zile, simt sa meditez cu el, asa ca il iau iar in brate si incep meditatia. Ma conectez cu el si imediat imi apare o energie de Arhanghel, insa nu stiam cine este exact pentru ca desi mi-a raspuns, nu am reusit sa-i aud numele. Am vazut doar niste culori. L-am intrebat daca are sa-mi transmita mesaje, daca trebuie sa lucram impreuna, etc. Raspunsurile au fost da, asa ca am inceput sa vad tot felul de simboluri din geometre sacra: floarea vietii, cubul lui Metatron, imagini din lanurile de grau, etc. Erau imagini repetitive, pe diferite fonduri, litere, simboluri ce se tot descarcau.

zadkiel cristale lauradinu.ro thetahealingDupa ce am iesit din meditatie, ma duc la calculator pentru a verifica cine era entitatea, folosindu-ma de culorile vizualizate. Era vorba despre Arhanghelul Zadkiel, care asa cum am descoperit atunci, te ajuta sa te conectezi cu intelepciunea divina si sa te conectezi cu simbolurile sacre si fizica cuantica.

De atunci, timp de cateva luni de zile am inceput sa vad energetic tot felul de imagini si simboluri sacre in jurul meu: cand ma uitam la un copac, in aura unei persoane. Nu am aprofundat aceasta cunoastere pentru ca nu am simtit sa merg mai departe in aceasta directie, insa am acceptat sa se downloadeze in structurile mele aceste informatii continuand sa mai meditez cu cristalul cateva luni.

Dupa o mica pauza, reintorcandu-ma la cristal, am descoperit ca nu mai avea energia Arhanghelului Zadkiel in el, acesta folosindu-se de cristal doar pentru a-mi transmite niste informatii si a ma conecta cu acea cunoastere prin intermediul lui.

Am continuat sa comunic cu Arhanghelul Zadkiel pe teme de Intelepciune Divina, sau cand mi se pun intrebari despre spiritualitate la care nu stiu sa raspund rational, el fiind sau aparand imediat langa mine pentru a putea explica, raspunde interlocutorului meu. Astfel, pot sa accesez anumite zone de cunoastere chiar daca nu am citit sau invatat despre acestea fiind la un nivel la care pot sa stiu lucruri, sa imi dau raspunsuri, sa dau mai departe din intelepciunea mea. Nu doar ca faciliteaza accesul la Intelepciunea Divina , Arhanghelul Zadkiel, dar ma ajuta sa accesez intelepciunea din mine, pentru ca toti avem in noi cunoastere in urma experientelor din vietile noastre.

Multumesc cristalui si Arhanghelului pentru ghidare si informatii.
– LaRa Laura Dinu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.