Invitație la șezătoare

lauradinu.ro thetahealing spiritualitateDupă sărbătoarea Paștelui, a sosit momentul să ne așezăm și să ne oprim din agitație și alergătură.
Este momentul pentru TINE, pentru a te auzi pe tine, a te simți pe tine. Unde poți face acest lucru dacă nu împreună cu prieteni într-un spațiu care să-ți ofere confortul necesar pentru relaxare și contemplare. Acesta este CENTUL RADIANT.

Te invit în data de 14 aprilie, începând cu ora 11:00, la o discuție despre spiritualitate. Vei avea ocazia să pui întrebări și să primești răspunsuri într-un cadru sigur și deschis.

Îți voi prezenta metoda ThetaHealing®, vom face o meditație ghidată și 2-3 citiri în funcție de energia și nevoile grupului.

Beneficii: vei primi răspunsuri la întrebări, iei la cunoștință o nouă tehnică de vindecare, experimentezi o meditație ghidată, asiști la citiri în aură, câmpuri și structuri, vei primi informații despre spiritualitate, despre terapiile spirituale, vei descoperi oameni frumoși..

INTRAREA GRATUITĂ
Durata: 11:00 – 15:00
Locația: Calea Mosilor, nr 145, București
Participarea la șezătoare se face pe baza înscrierii prin email și anunțând numărul de însoțitori la contact.lauradinu@gmail.com

Acest eveniment ThetaHealing® este susținut de metaconsilier LaRa Laura Dinu. Te aștept cu drag! ♥

P.S. Ca să nu te simți singur(ă), mai ia pe cineva cu tine! Share if you like it!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.