Cum să vă Activați Abilitatea de Autovindecare

Tu deții toată puterea, înțelepciunea și cunoașterea de care ai nevoie pentru a-ți vindeca trupul, mintea și sufletul, indiferent prin ce treci sau ce experimentezi. Corpul tău este atât de puternic, atât de inteligent și de capabil încât nu trebuie să te îndoiești de abilitatea sa de vindecare.

Corpul tău nu are numai sângele și organele, ci și sufletul tău, care este o energie infinită și nelimitată, care poate crea minuni dacă ești deschis..

solar-plexus-inner-power-warrior1S-ar putea să fi auzit de oameni care își vindecă trupurile, întorcându-se la viață tratând bolile sau experimentând vindecări spontane. În ciuda felului în care poate mintea ta să perceapă aceasta, totul esre accesibil și este accesibil tuturor.

Vindecarea nu înseamnă neapărat că ești complet lipsit de simptome fizice, dar îți permite să te simți împăcat cu situația ta și să îți accepți situația. Sigur, simptomele fizice pot dispărea, uneori chiar peste noapte, dar nu acest lucru este întotdeauna scopul vindecării.

Adevărata vindecare apare mai întâi la nivel emoțional și spiritual și apoi se extinde în tărâmul fizic.

Din această cauză, uneori este necesar ca mai întâi să fie terminată munca internă, înainte ca munca externă să poată începe.

Uneori vindecarea poate veni doar sub forma unei schimbări energetice sau a unei schimbări emoționale. Alteori, poate să vină sub forma unei transformări fizice.

Am experimentat o vindecare spontană atât la nivel fizic cât și la nivel energetic și am auzit nenumărate povești ale oamenilor care au făcut același lucru.

Aceasta nu este ceva limitat pentru oameni super-spirituali sau selectați, ci este valabil pentru oricine atât timp cât dorește acest lucru.

Cum să Activezi Potențialul de Auto-Vindecare

Nu există loc pentru ego atunci când vine vorba de auto-vindecare. Aceasta înseamnă că trebuie să lași egoul la o parte și să pășești în vibrația sufletului tău.

Uneori trebuie să trecem prin provocări fizice, emoționale, mentale sau chiar spirituale sau boli pentru a ajunge acolo unde trebuie să fim și acest lucru trebuie onorat.

Pentru ca adevărata auto-vindecare să aibă loc, toate câștigurile egotice personale trebuie lăsate la ușă și dorința ta adevărată de vindecare trebuie să vină din dorința de a atinge calea ta cea mai înaltă, care este dincolo de mintea ta rațională.

De asemenea, ai dreptul să te vindeci și să renunți la orice atașament sau sentiment de dependență pe care l-ai creat în legătură cu provocările personale sau cu boala ta.

Uneori am devenit atât de obișnuiți să fim “bolnavi”, încât egoul nostru începe să se bucure de partea de milă și de atenția care vine împreună cu boala.

Știi că, pentru a fi vindecat, egoul trebuie să fie complet dezvăluit și îndepărtat.

Pentru auto-vindecare, trebuie să dorești 100 la sută acest lucru și să fii pregătit să te vindeci.

Fiecare este pregătit la momentul său propriu și nu există nici o judecată asupra a ceea ce înseamnă să fii pregătit, deși, de obicei, există un sentiment puternic de a ști că ești gata să renunți la tot.

Împreună cu senzația de pregătire trebuie să îți permiți ție însuți să fii deschis la posibilitatea de a fi vindecat.

Trebuie să crezi în potențialul corpului tău de a se vindeca și trebuie să fii deschis la faptul că poți instant să îți vindeci viața.

Odată ce te-ai deschis la această posibilitate, trebuie să te retragi și să îi dai voie să se întâmple.

De asemenea, este de ajutor să ceri ajutor și îndrumare din partea ghizilotr Spirituali sau îngerilor păzitori.

Ei sunt întotdeauna în jurul tău și sunt gata să te ajute atât timp cât ești pregătit să le auzi mesajele.

Pași pentru adevărata Auto-Vindecare

1. Lasă ego-ul la ușă, vindecarea poate avea loc la orice nivel și rezultatul poate să nu fie așa cum se așteaptă egoul tău ca să fie.

2. Trebuie să dorești să te vindeci. Trebuie să fii dispus să eliberezi complet și să renunți la boală și să renunți la câștigurile personale sau egotice, legate de vindecarea ta.

3. Trebuie să fii deschis la ideea de vindecare instantanee și să fii pregătit să îi dai voie să se întâmple.

4. Cere ajutorul din partea îngerilor sau ghizilor tăi Spirituali.

5. Odată ce ai acceptat ideea vindecării, trebuie să rămâi deschis la semnele, mesajele și sincronicitățile care apar. Trebuie să fii dispus să iei măsuri inspirate divin pentru a te ajuta în procesul de vindecare.

6. Dă timp procesului. Vindecarea trebuie să se întâmple mai întâi energetic și, dacă ești prea prins în dorințele și nevoile egoiste, este posibil să ratezi schimbările subtile ale vibrațiilor tale. După ce ai activat procesul de vindecare, trebuie să rămâi deschis, recunoscător și să accepți.

Activarea Vindecării Tale

Odată ce te-ai pregătit să primești vindecarea, trebuie să o activezi, permițând corpului și sufletului să știe că ești gata.

Sufletul tău conține înțelepciunea de a te vindeca și fiind pregătit, deblochezi această înțelepciune și are loc vindecarea.

Iată cum …

  • Găsește un loc liniștit. Stai și meditează pentru câteva minute pentru a-ți clarifica mintea.
  • Pune-ți mâna dreaptă pe abdomen, iar mâna stângă pe inimă. Inspiră și expiră ușor.
  • Începe să îți imaginezi o lumină aurie care înconjoară corpul. Imaginează această lumină aurie trecând prin corp de la picioare până la cap. Pe măsură ce lumina te înconjoară, imaginează-ți că intră în corp prin vârful capului și în jos prin coloana vertebrală.
  • Continuă să meditezi pe această vizualizare timp de cel puțin 3-5 minute până când o simți puternic în mintea ta.
  • Pe măsură ce privești lumina aurie care trece prin corpul tău, imaginează-ți că vindecă și curăță tot ce nu mai ai nevoie. Cere luminii să vindece și să curețe tot.
  • Permite respirației să devină tot mai profundă și mai adâncă și curăță toate lucrurile cu lumina aurie, permite expirațiilor să devină mai lungi și mai profunde, ca și când împingi afară energia stagnantă.
  • Continuă acest lucru timp de 10 minute. Permite-ți să simți orice emoție sau blocaj care apare și incearcă să impingi afară, orice gânduri sau distrageri conduse de ego.
  • Odată ce ai terminat meditația, spune o mică rugăciune sau binecuvântare sinelui, îngerilor și/ sau ghizilor spirituali și cere-le să vindece și să elibereze tot ce nu îți mai servește. Cere-le să îți susțină capacitatea de vindecare spontană.

De asemenea, ai putea dori să îi vorbești “bolii” și să-i spui că în timp ce ești recunoscător pentru prezența ei în viața ta, ți-ar place ca să treacă. Pentru a face asta, trebuie mai întâi să îți accepți situația și să îi fii recunoscător pentru ceea ce te-a învățat.

Nu există reguli în acest sens, dar, sper că acest lucru îți oferă o anumită îndrumare și înțelegere a modului în care să îți activezi auto-vindecarea.

Aceasta nu este desemnată să înlocuiască un cadru medical, dar corpul tău este un instrument minunat, inteligent care conține atât de multă putere și cunoștințe.

Sper că acest exercițiu te ajută să îți reglezi și să îți reîntoarcă încrederea în ființa minunată care ești tu. 


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/05/16/cum-sa-va-activati-abilitatea-de-autovindecare/

Un comentariu la „Cum să vă Activați Abilitatea de Autovindecare”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.