Curățarea câmpului super-conștiinței

13263902_1176924415672169_7716752722554747875_n

O parte extrem de importantă a acestui proces o constituie curățarea câmpului vostru de tot ceea ce a creat din punct de vedere vibrațional realitatea voastră de aici. Fiecare lucru din câmpul vostru, fiecare persoană, lucru fizic, sunet, absolut tot contribuie la realitatea voastră de aici. Singura modalitate de a ști ce este adevărat pentru voi este de a înlătura toți factorii care au contribuit la această realitate, pentru a fi curățați, a dobândi claritate și a vă conecta în liniște la tot, ca unul.

Aspectul uman va păstra lucruri care îi distrag atenția, va fi distras și va permite distorsiunilor și experiențelor să îi arate ce este și ce nu este în aliniere cu sinele superioare, cu spiritul și cu sufletul. El are nevoie de stimuli exteriori pentru a declanșa și a forța acele programe inconștiente să fie vizibile la exterior, pentru a face o alegere și a-și dedica energia pentru a vedea/simți/înțelege ceea ce nu era dispus să simtă/vadă/înțeleagă înainte.

Sinele/sufletul superior se va retrage și va curăța totul din câmpul său. Va căuta solitudine și timp pentru sine, pentru a putea ieși la suprafață mai ușor, pentru a putea fi auzit și simțit, fără distorsiuni.

Mesajele, simbolurile, semnele, toate sunt prezente, în fiecare moment, la exteriorul vostru, în tot ceea ce vedeți/auziți/experimentați. Claritatea vine atunci când deschideți o comunicare reciprocă cu sinele vostru/sufletul superior, cu universul, și când îi permiteți să vorbească prin voi și cu voi, precum și atunci și când vreți cu adevărat să ascultați, să onorați și să FACEȚI ceea ce vi se arată. Căci ceea ce veți vedea nu va fi așa cum ați crezut, ca aspect uman separat, inconștient. Vă va duce în multe direcții, pe o multitudine de căi, experiențe după experiențe, ghidându-vă pe calea scopului/misiunilor sufletului vostru de aici.

Conexiunea pură din interior cu Sursa vă va aduce cunoaștere și înțelepciune, care vă va face să chicotiți, și veți rămâne muți de uimire în fața acestei înțelepciuni, care vă va conduce pe o altă cale. Aspectul uman o evită, și face orice pentru a nu auzi, vedea, pentru a nu se deschide și a se încetini. Căci ceea ce conștientizăm este că nimic nu este așa cum credeam, ci de milioane de ori mai minunat, dar că avem tone de gunoi de curățat/eliberat din memoria celulară.

Aspectul uman nu înțelege că cele mai magice realități există dincolo de acele mentalități fixe și percepții limitate, care nu mai încap în cutii mici. Și că REALitățile nu mai sunt liniare, ci că ele se află pretutindeni, vibrațional. La început, primim mici frânturi, piese de puzzle care ne conduc la următoarea piesă… Ca oameni, datoria noastră este să unim aceste piese pentru a înțelege, în cele din urmă, cum funcționează TOTUL.

Inima este opusul liniarului; pentru o vreme, ea e peste tot, activându-se pentru a se curăța și purifica, și apoi, pentru a se extinde atât de mult, încât să nu mai ridice ziduri. Iar energia luminii/iubirea pură curge prin fiecare celulă a Structurii Corpului nostru Solar, Cristalin, de Lumină Stelară, care se află în activare și integrare continuă. Totul trebuie recalibrat și reconfigurat constant pentru a susține mai multă lumină și a ne recodifica realitățile și construcția genetică la existența noastră originară, pură.

Activăm aspecte multiple, și, pentru o vreme, suntem într-un du-te vino, de la o extremă la alta. Învățăm/ne amintim să nu proiectăm asupra altora, și nici să le nu le dăm voie lor să proiecteze asupra noastră. Învățăm/ne amintim să ne menținem realitatea și să onorăm realitățile celorlalți, pe care le-au ales/le aleg să le experimenteze aici.

Iubirea sacră, integritatea, onoarea, respectul… toate sunt accesate din profunzimea ființei. Pe măsură ce fiecare le accesăm, ele redevin parte a existenței noastre, a modului în care funcționăm. Totul este iubire, totul este pur, totul este lumină din nou. Vorbim și ne comportăm cu bunătate, și nu ne mai pierdem echilibrul. Nu mai avem nevoie să ne exprimăm altora, doar dacă servește unui scop al clarificării, acolo unde aspectul uman încă nu poate înțelege. Exprimarea noastră rezidă în starea noastră de a fi, este simțită prin prezența noastră, și grăiește energetic prin câmpul conștiinței noastre care emană și radiază, pentru a atinge toate cele cu care intrăm în contact.

Curățarea câmpului conștiinței voastre vă va permite să vă echilibrați, și să vă ridicați corpul la o frecvență superioară față de cea în care există distorsiuni. Locul fizic în care trăiește corpul vostru trebuie să fie curat și aerisit, lipsit de dezordine sau de grămezi de lucruri, căci fiecare lucru dintr-un spațiu fizic trebuie să fie de vibrația cea mai înaltă care să ducă la creșterea frecvenței, permițând o expansiune mai ușoară a conștiinței. Natura, culorile, apa, cristalele, andarele, cărțile oracol, peundulurile, arta, muzica, orice vă deschide inima, pentru ca energia voastră să se expansioneze.

Fiecare persoană va trebui să își decidă propria realitate, precum și ceea ce contribuie în mod intenționat la aceasta, asistând procesul de curățare (deseori, rămânem într-o situație până când am adus totul înapoi în iubire, pentru a merge apoi mai departe, iar alteori, plecăm și curățăm apoi restul; ambele metode sunt perfecte pentu calea noastră de aici).

În cele din urmă, când totul se sincronizează către realități de o frecvență superioară, este mai ușor să coexistăm, însă este necesar mai mult respect și mai mult spațiu. Trebuie să sincronizăm totul energetic și fizic, în mod continuu, întrucât totul se îmbunătățește și integrează constant, fapt care ne mută mereu în și din realități diferite din punct de vedere vibrațional.

Corpul fizic și spațiul fizic pe care îl ocupăm sunt de o importanță deosebită, și necesită respect și atenție, iubire și grijă, căci ele ne susțin călătoria și capacitatea de a fi cu totul în serviciu.

Este ușor să vedem cu claritate distorsiunile care înainte nu erau vizibile, atunci când înlăturăm judecata, și orice ține de dualitate. Nimic aici nu este făcut împotriva celorlalți, ci pentru toți, ca unul. Când facem ceea ce vedem că este important pentru noi și pentru procesul nostru de aici, atunci acționăm în folosul tuturor. Aspectul uman va transforma totul în ceva personal, în a face ceva cuiva sau împotriva cuiva, lucru care este întru totul dual și liniar. Aici, nu mai jucăm jocurile duale ale vechii conștiințe. Înlăturăm dualitatea și polaritatea, aducând echilibru și iubirea tututor situațiilor vibraționale. Căci atunci când unificăm totul înapoi în existența în conștiința superioară, totul este făcut pentru noi, exact așa cum trebuie să fie. Datoria noastră este să onorăm acest lucru și să unificăm toate sinele noastre.

În vremurile care urmează, vibrația se va intensifica, astfel încât totul să poată susține mai multă lumină. Corpul fizic și toate realitățile fizice sunt îmbunătățite exponențial pentru toată lumea. Uneori va fi solicitant, însă și aceste provocări sunt importante. Ele fac parte din procesul de expansiune și din transcendența fiecăruia.

Lumina dărâmă barierele, zidurile, înlătură împotrivirea și declanșează ieșirea la suprafață a orice nu este iubire, pentru a fi simțit/experimentat. Materia fizică se descompune, iar particulele se rearanjează conform unei existențe de vibrație superioară, luând apoi o nouă formă. Toate acestea se petrec în interiorul și exteriorul vostru, în același timp. Un program energetic și vibrațional care realiniază totul continuu și din ce în ce mai mult, în funcție de programele pe care le purtăm în noi, coduri și secvențe ale Porților noastre Stelare, care se activează continuu și formează noi realități, mai repede decât viteza luminii.

Atunci când ființele se întâlnesc, codurile și secvențele lor se conectează și activează ceea ce a fost programat înainte de încarnarea noastră de aici. Fiecare va declanșa/activa ceea ce este necesar pentru crearea următoarei realități. Atunci când fiecare ființă este conștientă și face alegeri în mod conștient, conectându-se și transmițând vibrații cu intenție, atunci și realitățile pot fi create în mod intenționat. Acolo unde există distorsiuni, se va activa curățarea și purificarea lor. Iar atunci când suflete cu aceeași amprentă energetică se întâlnesc, este ceva deosebit de puternic. Câmpurile se unesc, iar energia este amplificată exponențial. În cazul în care fiecare nu se află în același loc/spațiu dimensional, atunci sunt declanșate dezechilibre, pentru a fi soluționate. Pentru acele conexiuni profunde la nivel de suflet, obsesia și sentimentele puternice pot fi declanșate, pentru a fi eliberate din programele celulare. Dacă este vorba de o cantitate mare, eliberarea lor poate dura o vreme.. săptămâni, luni, ani… întreaga această existență, până în acest punct, întrucât acum curățăm toate existențele.

Fiecare trebuie să lucreze/să permită conștient încarnarea aspectelor sinelor superioare, pentru a se integra înapoi în suflet/corp, cu propria lor structură fizică, astfel încât totul să poată accede la o frecvență superioară a conștiinței, existând din nou ca unul. Este un proces complex, care necesită dedicare și recunoaștere a importanței sale deosebite. Nu mai este vorba despre fiecare dintre noi, ca indivizi separați, ci despre noi toți și existențele noastre uitate, care se întorc.

Fiecare va redeveni responsabil pentru tot, conștientizând puterea personală, trezindu-și Sinele Adevărat și activându-și darurile infinite. Fiecare lucru pe care ni-l dorim cu adevărat se va manifesta cu depline binecuvântări și în prosperitate. Însă nu va semăna cu percepția umană a acestor lucruri, deoarece nu va mai exista separare sau egoism în nimic.

Inițial, când începem să ne trezim, trebuie să plasăm limite clare, pentru a ne redobândi Spațiul Divin de aici. Mereu tăiem corzi de atașament și ancorările cu tărâmurile inferioare, până când corzile dispar. Suntem creatorii unei noi modalități de a fi. Pe măsură ce fiecare avansează în aceste existențe de vibrație superioară, limitele sunt necesare doar pentru oamenii cărora le lipsesc iubirea și respectul de sine. Putem menține cu iubire aceste limite, și să le arătăm celorlalți că există o altă cale, pe care noi o întruchipăm. Cuvintele sunt doar un aspect, însă când văd dovada, ei cred.
Suntem puri, nu avem nevoie de nimic de la nimeni, și ne întâlnim pentru a fi împreună exact așa cum este menit să se întâmple. Ne concentrăm din punct de vedere vibrațional asupra a tot, și permitem tuturor lucrurilor să se alinieze pentru noi. Realiniem ceea ce este în dezechilibru, prin inimile și profunzimile sufletelor noastre, ca Putere de Esență Pură și Divină, Înțelepciune și Iubire.

Pregătiți-vă, iubiților, și onorați-vă Spațiul Sacru. Curățați-vă câmpurile mereu, și mențineți-le curate, pe măsură ce totul avansează către realități de o vibrație cu mult superioară decât oricând altcândva. Vă iubesc enorm!

Continuați să atingeți inimile celorlalți prin propria Prezență Divină.

Lisa Transcendence Brown: Sursă – Traducere: Dayanara

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.