Curatari pe relatia de cuplu – Dragobete

 

   Te aștept pe 23 februarie 2020, de la 16,00 -19,00 inainte de Ziua îndrăgostiților din tradiția românească ( 24 Februarie- Dragobetele) pentru a curăța și elibera anumite legăminte, jurăminte, credințe limitative, fricile de a avea o relație, de a sta într-o relație, de a merge la o întâlnire, de a-ți întemeia o familie.

 
Evenimentul este destinat atât cuplurilor deja formate pentru a trece relația la nivelul următor, cât și fetelor si baietilor aflati în așteptarea sufletului pereche și oricărei persoane care își dorește să dezvolte relații armonioase, sănătoase, întregitoare.
 
– Vom face meditații ghidate cu entități de lumină ce sustin relațiile de cuplu: Arhanghelul Chamuel, Iisus & Maria Magdalena, Tristan & Isolda, etc.
– Vom lucra pe chakre și le vom curăța și elibera de abuzuri, avorturi, legături din viața asta sau din alte vieți.
– Vom face recuperari de parti de suflet si vindecarea relatiilor cu fosti/foste prieteni/ne, soti/sotii , din viata asta si din alte vieti,
– Toți cei prezenți vor fi inițiați în „Sfera Inițială”, un acordaj care unește centrul fiecărui partener de centrul divin al cuplului din Marea Sfera Divina.
 
Investiția este de 240 lei / persoană.
 
Pentru înscriere este necesară achitarea avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă în caz de neprezentare) în contul RO33INGB0000999905988612 la banca ING pe numele DINU LAURA.
Confirmarea platii te rog sa o trimiti la adresa de email contact.lauradinu@gmail.com
 
Workshopul va fi facilitat de către consilier / terapeut LaRa Laura Dinu.
 
O zi minunată și plină de iubire! ♥-

6 comentarii la „Curatari pe relatia de cuplu – Dragobete”

 1. Bună ziua
  As dori sa particip la workshop ul din 23 februarie, dar nu găsesc nici un formular de înscriere. Aștept informații de la d-voastră în acest sens. Multumesc

  Răspunde
 2. Buna ziua LaRa:) – D-na Laura:)
  Eu locuiesc in statele unite si nu am cum sa platesc in Roni pentru meditatiile de Dragobete. la care mi-ar fi placut sa particip. Deasemenea, am descoperit de curand o serie de youtube videos si am simtit ca ar fi de ajutor sa am o consultatie, sau poate mai multe, cu d-voastra. Cum as putea sa fac asta si in ce conditii?

  Multumesc si mult bine:)
  Laura C.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.