Descopera si Manifesta-ti Destinul – Bucuresti, 15-16 Febr 2020

 

­čô»V─â invit─âm la un workshop experien╚Ťial de excep╚Ťie care are ca scop descoperirea ╚Öi manifestarea propriului Destin.
V─â propunem o interac╚Ťiune ├«n ceea ce ├«nseamn─â cunoa╚Öterea de sine din perspectiva abord─ârii Numerologiei ╚Öi a terapiei altenative ThetaHealing.
­čô» Acest eveniment inedit de incursiune ├«n Sine, v─â sus╚Ťine s─â descoperi╚Ťi misterul Cifrei Destinului ╚Öi s─â deslu╚Öi╚Ťi Leg─âturile interioare cu Sensul Vie╚Ťii, cu rolul fiec─âruia dintre noi precum ╚Öi conexiunile cu ceilal╚Ťi oameni pe care ├«i ├«nt├ólnim la locul ╚Öi momentul potrivit fiec─ârei etape de evolu╚Ťie.
Ave╚Ťi oportunitatea s─â aduce╚Ťi mai mult─â cunoa╚Ötere asupra propriei persoane ╚Öi a celor din jur, mai mult─â ├«n╚Ťelegere privind rela╚Ťiile ╚Öi interac╚Ťiunile cu ceilal╚Ťi oameni ╚Öi, astfel, mai mult─â armonie ├«n via╚Ťa de zi cu zi.
­čô» Evenimentul este construit sub forma a dou─â workshop-uri individuale. Fiecare zi a evenimentului cuprinde o parte de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi o parte de integrare, cur─â╚Ťare ╚Öi vindecare:

Ôť│ Numerologie ÔÇô workshop sustinut de numerolog Veronica Nitu
Ziua 1: Cifra Destinului – Descoperirea ╚Öi ├«n╚Ťelegerea Destinului

Aceast─â prim─â parte se adreseaz─â tuturor celor care doresc s─â cunoasc─â rela╚Ťia pe care o au cu via╚Ťa, modul ├«n care se raporteaz─â la propria via╚Ť─â, dar mai ales destina╚Ťia, calea pe care o au de parcurs ├«n via╚Ť─â.

Participan╚Ťii:
´â╝ Vor ├«nv─â╚Ťa cum s─â descopere cifra destinului ╚Öi care este semnifica╚Ťia acestei cifre.
´â╝ Vor cunoa╚Öte tipurile de destin ╚Öi care sunt beneficiile fiec─ârui tip de destin
´â╝ Vor descoperi modul de interac╚Ťiune cu persoane cu acela╚Öi tip de destin sau cu un destin diferit
´â╝ Vor ├«nv─â╚Ťa s─â integreze toate informa╚Ťiile pe care le de╚Ťin deja ╚Öi s─â treac─â la un mod diferit de a se accepta pe ei ├«n╚Öi╚Öi sau pe ceilal╚Ťi.
ÔŁçAcest lucru permite participan╚Ťilor s─â descopere atuurile ╚Öi darurile zilei de na╚Ötere. Acestea pot fi privite ca tr─âs─âturi, abilit─â╚Ťi, capacit─â╚Ťi pe care persoanele le-au observat ├«n propria manifestare, dar nu au ╚Ötiut mereu cum s─â le acceseze.
ÔŁçIdentificarea tuturor acestora ╚Öi con╚Ötientizarea lor, ofer─â posibilitatea de a fi folosite ulterior de c─âtre orice participant pentru a putea aduce transform─âri modului ├«n care tr─âiesc, modului ├«n care muncesc ╚Öi ├«n rela╚Ťiile cu ceilal╚Ťi oameni, dar ╚Öi pentru a crea un spa╚Ťiu mai primitor ╚Öi mai plin de armonie, bucurie ╚Öi ├«mplinire, at├ót ├«n forul interior personal, c├ót ╚Öi ├«n exterior, ├«n via╚Ťa de zi cu zi.
ÔŁç Informa╚Ťiile legate de cifla destinului, dar ╚Öi cele ale poten╚Ťialului interior, au ca scop crearea unui context favorabil care s─â permit─â participantilor s─â creasc─â starea de bine interioar─â, cre╚Öterea vibra╚Ťiei interioare ╚Öi a s─ân─ât─â╚Ťii mentale, fizice ╚Öi emo╚Ťionale ╚Öi spirituale.

Ziua 2: Vibra╚Ťia interioar─â ╚Öi vibra╚Ťia exterioar─â
Aceast─â parte se adreseaz─â cursan╚Ťilor din perspectiva accept─ârii de sine ╚Öi propulsarea ├«n evolu╚Ťia personal─â. ├Än aceast─â a doua parte,
Participan╚Ťii:
´â╝ Vor ├«nv─â╚Ťa s─â identifice care sunt atuurile lor personale, tr─âs─âturi ╚Öi abilit─â╚Ťi care sunt intrinseci ╚Öi care ├«i caracterizeaz─â
´â╝ Vor con╚Ötientiza modul cel mai benefic ├«n care ├«╚Öi pot folosi aceste abilit─â╚Ťi, cre├ónd armonie ├«n interior c├ót ╚Öi ├«n exterior
´â╝ Vor ├«nv─â╚Ťa cum s─â creasc─â vibra╚Ťia interioar─â
´â╝ Vor putea amplifica manifestarea propriei expresii ├«n fiecare context al vie╚Ťii, ├«mbun─ât─â╚Ťind s─ân─âtatea, cariera, rela╚Ťiile, finan╚Ťele, aspira╚Ťiile ╚Öi dorin╚Ťele

ÔŁç Cunoa╚Öterea detaliilor legate de vibra╚Ťia interioar─â ╚Öi exterioar─â, au ca scop crearea unui context favorabil care s─â permit─â participantilor s─â creasc─â starea de bine interioar─â, cre╚Öterea vibra╚Ťiei interioare ╚Öi a s─ân─ât─â╚Ťii mentale, fizice ╚Öi emo╚Ťionale ╚Öi spirituale.
ÔŁç Identificarea vibra╚Ťiei interioare ╚Öi exterioare aduce claritate, ├«n╚Ťelegere ╚Öi con╚Ötientizarea unor pattern-uri mentale ╚Öi comportamentale detrimentale ╚Öi ofera posibilitatea vindec─ârii ╚Öi complet─ârii unor experien╚Ťe de vibra╚Ťie joas─â (traume, separ─âri, pierderi, depresie, anxietate, apatie).
ÔŁç Informa╚Ťiile furnizate de vibra╚Ťie interioar─â ╚Öi exterioar─â au aplicabilitate ╚Öi ├«n cre╚Öterea vibra╚Ťiei casei, locului de munc─â, business-ului sau afacerii propria, cre╚Öterea, ├«mbun─ât─â╚Ťirea ╚Öi vindecarea rela╚Ťiilor personale, profesionale.

Ôť│ ThetaHealing ÔÇô Workshop sustinut de terapeut Laura Dinu
Ziua 1
Partea a doua integreaz─â toate aspectele numerologice ale participan╚Ťilor ├«ntr-o manier─â benefic─â ╚Öi potrivit─â contextului de via╚Ť─â din care face parte participantul
Participan╚Ťii:
´â╝ Vor integra prin metoda ThetaHealing toate informatiile primate in prima parte a zilei
´â╝ Vor identifica anumite blocaje din viata de zi cu zi si le vor elibera
´â╝ Vor vindeca si descarca programe benefice pentru fiecare din perspectiva Divinitatii
´â╝ Vor invata sa manifeste darurile si claruluile desinului din aceasta viata

Ziua 2
Partea a doua integreaz─â toate aspectele numerologice ale participan╚Ťilor ├«ntr-o manier─â benefic─â ╚Öi potrivit─â contextului de via╚Ť─â din care face parte participantul
Participan╚Ťii:
´â╝ Vor integra prin metoda ThetaHealing toate informatiile primate in prima parte a zilei
´â╝ Vor identifica anumite blocaje din viata de zi cu zi si le vor elibera
´â╝ Vor vindeca si descarca programe benefice pentru fiecare din perspectiva Divinitatii
´â╝ Vor invata sa manifeste darurile si claruluile desinului din aceasta viata

­čŚô Programul evenimentului

ÔÇó S├ómb─ât─â 15.02.2020
– 9:45 – 10:00 ├«nscrierea participan╚Ťilor;
– 10:00 ÔÇô 12:30 Descoper─â Destinul ÔÇô Numerologie
– 12:30 ÔÇô 13:30 Pauz─â de pr├ónz
– 13:30 ÔÇô 16:00 Manifest─â-╚Ťi Destinul ÔÇô ThetaHealing

ÔÇó Duminic─â 16.02.2020
– 9:45 – 10:00 sosirea participan╚Ťilor;
– 10:00 ÔÇô 12:30 Descoper─â Vibra╚Ťia interioar─â ÔÇô Numerologie
– 12:30 ÔÇô 13:30 Pauz─â de pr├ónz
– 13:30 ÔÇô 16:00 Manifest─â-╚Ťi Vibratia interioara ÔÇô ThetaHealing

Facilitatorii evenimentului:

Laura Nicoleta Dinu – terpeut ThetaHealing de peste 5 ani, practicant si indrumator spiritual, coach dezvoltare spirituala de peste 8 ani, practicant de terapii si practici spirituale (reiki, constelatii familiale, etc ), imbinate cu darurile si clarurile native, a sustinut de-alungul anilor terapii individuale, cursuri, worksopuri, ateliere, conferinte si calatorii initiatice in tara si strainatate. Misiunea ei este de a identifica, curata, dezlega si elibera credinte limitative, programe, tipare, implanturi personale, dar si venite pe linie genealogica, din alte intrupari sau trimise de alte persoane. Astfel ofera indrumare, calauzire si protectie la nivel subtil pentru a putea sa evoluezi material si spiritual cu usurinta si fara efort, spre bine tau suprem.

Veronica Ni╚Ťu ÔÇô Psiholog, Trainer, Instructor ╚Öi Terapeut ThetaHealing

­čĺ░Contribu╚Ťia financiar─â pentru ├«nscriere este de 330 de lei pentru fiecare zi de workshop ╚Öi 600 de lei pentru ├«nscrierea la ambele zile ale evenimentului.

­čöö├Änscriere ╚Öi Loca╚Ťie

Pentru ├«nscriere ╚Öi rezervarea locului, pute╚Ťi s─â trimite╚Ťi un mesaj pe
ÔÇó ­čôęadresa de email: contact.lauradinu@gmail.com
ÔÇó ­čô▒telefon: +40 733 087 250, pana la data de 12 FEBRUARIE 2020.

Dup─â ├«nscriere ve╚Ťi primi un email cu informa╚Ťiile despre plat─â ╚Öi loca╚Ťia evenimentului. evenimentului.

­čÖĆ­čĆ╗V─â mul╚Ťumim ╚Öi v─â a╚Ötept─âm cu drag!
Laura și Veronica

Las─â un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite aceast─â ac╚Ťiune.