DAI KO MIO – simbol maestru

Reiki este lumină, Reiki este iubire, Reiki este energie. Iubirea este forţa care leagă totul în acest univers. Lumina este un tip de energie foarte rafinat. Când lumina este mai condensată, devine energie. Materia sau corpul este o formă şi mai densă de energie, deci în esenţă tot lumină. Lumina acţionează la nivelul cel mai subtil, producând modificările cele mai benefice la nivelul structurii energetice, care la rândul lor conduc la modificări în structura biologică a corpului.

Iniţierea Reiki este un proces prin care profesorul acordează elevul la energia Reiki, oferindu-i acestuia atât o scurtătură pentru accesarea energiei, cât şi o cunoaştere transmisă la nivel subtil. Iniţierea oferă de asemenea un punct de referinţă în ceea ce priveşte contactul cu energia Reiki. În mod tradiţional era recomandat ca elevul să primească cel puţin câteva şedinţe de terapie cu Reiki înainte să fie iniţiat, pentru a putea simţi mai întâi această energie. Iniţierea deschide de asemenea anumite canale energetice specifice şi presupune introducerea în structura energetică a unor simboluri cu ajutorul cărora practicantul va putea accesa mai uşor energia.

Dai-Ko-Mio-ul tibetan este cel mai important simbol Reiki şi are cea mai înaltă vibraţie. Vibraţia Dai Ko Mio (DKM) este aproximativ egală cu vibraţia crucii.
Dai-Ko-Mio face legătura cu sursa de Lumină. În momentul în care se face iniţiere pe Dai Ko Mio se face legătura directă cu sursa de Lumină, Duhul Sfânt. Astfel, cel care are iniţiere pe acest grad preia Lumina direct de la Duhul Sfânt, ceea ce până la gradul III nu se poate, Lumina fiind preluată prin maestru.

Simbolul Dai-Ko-Mio poate fi folosit în combinaţie cu toate simbolurile cunoscute.

Activarea palmelor acum se face începând cu DKM, apoi restul simbolurilor, iar la sfârşit iarăşi DKM, sau este suficient DKM şi Cho Ku Rei (CKR).

https://www.youtube.com/watch?v=UWFMc_ahRGg

Inițierile fac parte din procesul nostru de ascensionare.
Ele ne ajută să fim mai aproape de TOT, mai conectați cu UNA.

Contact: 0733087250 sau contact.lauradinu@gmail.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.