Descopera si Manifesta-ti Destinul – Brasov 22,02,2020

 

📯Vă invităm la un workshop experiențial de excepție care are ca scop descoperirea și manifestarea propriului Destin. Din punct de vedere numerologic 22.02.2020 creează spațiu potrivit pentru deschiderea unor noi orizonturi în ceea ce privește dezvoltarea personală.
Am ales această zi specială pentru a avea susținerea și conexiunea cu tot ce este mai potrivit din punct de vedere energetic și spiritual. Vorbim despre o zi în care putem construi ceva stabil (22=4), sănătos, durabil și întreg – ca un pătrat – ordonat, egal cu toate părțile și aliniat în echilibru. Luna februarie (02) si anul 2020 oferă suportul și energia pământului pentru orice “semințe” sădim acum.

Vă propunem o interacțiune în ceea ce înseamnă cunoașterea de sine din perspectiva abordării Numerologiei și a terapiei altenative ThetaHealing, pentru a putea semăna acum ceea ce vrem să culegem mai târziu din Destinul nostru.

📯 Acest eveniment inedit de incursiune în Sine, vă susține să descoperiți misterul Cifrei Destinului și să deslușiți Legăturile interioare cu sensul vieții, rolul fiecăruia dintre noi, conexiunile cu ceilalți oameni pe care îi întâlnim la locul și în momentul potrivit fiecărei etape de evoluție.
Aveți oportunitatea să aduceți mai multă cunoaștere asupra propriei persoane și a celor din jur, mai multă înțelegere privind relațiile și interacțiunile cu ceilalți oameni și, astfel, mai multă armonie în viața de zi cu zi.
📯 Evenimentul este construit sub forma a două prelegeri individuale:

✳ Numerologie – Conferinta sustinuta de Numerolog Veronica Nitu
Cifra Destinului: Descoperirea și înțelegerea Destinului

Această primă parte se adresează tuturor celor care doresc să cunoască relația pe care o au cu viața, modul în care se raportează la propria viață, dar mai ales destinația, calea pe care o au de parcurs în viață.

Participanții:
 Vor învăța cum să descopere cifra destinului și care este semnificația acestei cifre.
 Vor cunoaște tipurile de destin și care sunt beneficiile fiecărui tip de destin

 Vor descoperi modul de interacțiune cu persoane cu același tip de destin sau cu un destin diferit
 Vor învăța să integreze toate informațiile pe care le dețin deja și să treacă la un mod diferit de a se accepta pe ei înșiși sau pe ceilalți.
❇Acest lucru permite participanților să descopere atuurile și darurile zilei de naștere. Acestea pot fi privite ca trăsături, abilități, capacități pe care persoanele le-au observat în propria manifestare, dar nu au știut mereu cum să le acceseze.

❇Identificarea tuturor acestora și conștientizarea lor, oferă posibilitatea de a fi folosite ulterior de către orice participant pentru a putea aduce transformări modului în care trăiesc, modului în care muncesc și în relațiile cu ceilalți oameni, dar și pentru a crea un spațiu mai primitor și mai plin de armonie, bucurie și împlinire, atât în forul interior personal, cât și în exterior, în viața de zi cu zi.
❇ Informațiile legate de cifra destinului, dar și cele ale potențialului interior, au ca scop crearea unui context favorabil care să permită participantilor să crească starea de bine interioară, creșterea vibrației interioare și a sănătății mentale, fizice și emoționale și spirituale.

✳ ThetaHealing – Conferinta sustinuta de Terapeut ThetaHealing Laura Dinu

Partea a doua integrează toate aspectele numerologice ale participanților într-o manieră benefică și potrivită contextului de viață din care face parte participantul, ajutând participantul să manifeste plenar destinul.

Participanții:
 Vor curat si elibera blocajele care-i impiedica sa se manifeste liber
 Vor invata sa faca vindecari asupra corpului fizic, energetic si a destinului
 Vor integra descarcarile pe care le vom face din perspectiva Divinitatii

 Vor invata sa activeze darurile si clarului destinului prezent

🗓 Programul evenimentului

• Sâmbătă 22.02.2020
– 9:45 – 10:00 înscrierea participanților;
– 10:00 – 13:30 Descoperă Destinul – Numerologie
– 13:30 – 14:30 Pauză de prânz
– 14:30 – 18:00 Manifestă-ți Destinul – ThetaHealing

Facilitatorii evenimentului:
Laura Nicoleta Dinu – terpeut ThetaHealing de peste 5 ani, practicant si indrumator spiritual, coach dezvoltare spirituala de peste 8 ani, practicant de terapii si practici spirituale (reiki, constelatii familiale, etc ), imbinate cu darurile si clarurile native, a sustinut de-alungul anilor terapii individuale, cursuri, worksopuri, ateliere, conferinte si calatorii initiatice in tara si strainatate. Misiunea ei este de a identifica, curata, dezlega si elibera credinte limitative, programe, tipare, implanturi personale, dar si venite pe linie genealogica, din alte intrupari sau trimise de alte persoane. Astfel ofera indrumare, calauzire si protectie la nivel subtil pentru a putea sa evoluezi material si spiritual cu usurinta si fara efort, spre binele tau suprem.

Veronica Nițu – Psiholog, Trainer, Instructor și Terapeut ThetaHealing

💰 Contribuția financiară pentru participarea la workshop este de 420 de lei.

🔔Înscriere și Locație
Pentru înscriere și rezervarea locului, puteți să trimiteți un mesaj pe

• 📩adresa de email: contact.lauradinu@gmail.com pana la data de 19 FEBRUARIE 2020.
!!!!Nr de locuri este limitat/
• 📱telefon: +40 733 087 250

După înscriere veți primi un email cu informațiile despre plată și locația evenimentului.

🙏🏻Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

2 comentarii la „Descopera si Manifesta-ti Destinul – Brasov 22,02,2020”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.