Descopera si Manifesta-ti Destinul – Brasov 22,02,2020

 

­čô»V─â invit─âm la un workshop experien╚Ťial de excep╚Ťie care are ca scop descoperirea ╚Öi manifestarea propriului Destin. Din punct de vedere numerologic 22.02.2020 creeaz─â spa╚Ťiu potrivit pentru deschiderea unor noi orizonturi ├«n ceea ce prive╚Öte dezvoltarea personal─â.
Am ales aceast─â zi special─â pentru a avea sus╚Ťinerea ╚Öi conexiunea cu tot ce este mai potrivit din punct de vedere energetic ╚Öi spiritual. Vorbim despre o zi ├«n care putem construi ceva stabil (22=4), s─ân─âtos, durabil ╚Öi ├«ntreg ÔÇô ca un p─âtrat ÔÇô ordonat, egal cu toate p─âr╚Ťile ╚Öi aliniat ├«n echilibru. Luna februarie (02) si anul 2020 ofer─â suportul ╚Öi energia p─âm├óntului pentru orice ÔÇťsemin╚ŤeÔÇŁ s─âdim acum.

V─â propunem o interac╚Ťiune ├«n ceea ce ├«nseamn─â cunoa╚Öterea de sine din perspectiva abord─ârii Numerologiei ╚Öi a terapiei altenative ThetaHealing, pentru a putea sem─âna acum ceea ce vrem s─â culegem mai t├órziu din Destinul nostru.

­čô» Acest eveniment inedit de incursiune ├«n Sine, v─â sus╚Ťine s─â descoperi╚Ťi misterul Cifrei Destinului ╚Öi s─â deslu╚Öi╚Ťi Leg─âturile interioare cu sensul vie╚Ťii, rolul fiec─âruia dintre noi, conexiunile cu ceilal╚Ťi oameni pe care ├«i ├«nt├ólnim la locul ╚Öi ├«n momentul potrivit fiec─ârei etape de evolu╚Ťie.
Ave╚Ťi oportunitatea s─â aduce╚Ťi mai mult─â cunoa╚Ötere asupra propriei persoane ╚Öi a celor din jur, mai mult─â ├«n╚Ťelegere privind rela╚Ťiile ╚Öi interac╚Ťiunile cu ceilal╚Ťi oameni ╚Öi, astfel, mai mult─â armonie ├«n via╚Ťa de zi cu zi.
­čô» Evenimentul este┬áconstruit sub forma a dou─â prelegeri individuale:

Ôť│ Numerologie ÔÇô Conferinta sustinuta de Numerolog Veronica Nitu
Cifra Destinului: Descoperirea ╚Öi ├«n╚Ťelegerea Destinului

Aceast─â prim─â parte se adreseaz─â tuturor celor care doresc s─â cunoasc─â rela╚Ťia pe care o au cu via╚Ťa, modul ├«n care se raporteaz─â la propria via╚Ť─â, dar mai ales destina╚Ťia, calea pe care o au de parcurs ├«n via╚Ť─â.

Participan╚Ťii:
´â╝ Vor ├«nv─â╚Ťa cum s─â descopere cifra destinului ╚Öi care este semnifica╚Ťia acestei cifre.
´â╝ Vor cunoa╚Öte tipurile de destin ╚Öi care sunt beneficiile fiec─ârui tip de destin

´â╝ Vor descoperi modul de interac╚Ťiune cu persoane cu acela╚Öi tip de destin sau cu un destin diferit
´â╝ Vor ├«nv─â╚Ťa s─â integreze toate informa╚Ťiile pe care le de╚Ťin deja ╚Öi s─â treac─â la un mod diferit de a se accepta pe ei ├«n╚Öi╚Öi sau pe ceilal╚Ťi.
ÔŁçAcest lucru permite participan╚Ťilor s─â descopere atuurile ╚Öi darurile zilei de na╚Ötere. Acestea pot fi privite ca tr─âs─âturi, abilit─â╚Ťi, capacit─â╚Ťi pe care persoanele le-au observat ├«n propria manifestare, dar nu au ╚Ötiut mereu cum s─â le acceseze.

ÔŁçIdentificarea tuturor acestora ╚Öi con╚Ötientizarea lor, ofer─â posibilitatea de a fi folosite ulterior de c─âtre orice participant pentru a putea aduce transform─âri modului ├«n care tr─âiesc, modului ├«n care muncesc ╚Öi ├«n rela╚Ťiile cu ceilal╚Ťi oameni, dar ╚Öi pentru a crea un spa╚Ťiu mai primitor ╚Öi mai plin de armonie, bucurie ╚Öi ├«mplinire, at├ót ├«n forul interior personal, c├ót ╚Öi ├«n exterior, ├«n via╚Ťa de zi cu zi.
ÔŁç Informa╚Ťiile legate de cifra destinului, dar ╚Öi cele ale poten╚Ťialului interior, au ca scop crearea unui context favorabil care s─â permit─â participantilor s─â creasc─â starea de bine interioar─â, cre╚Öterea vibra╚Ťiei interioare ╚Öi a s─ân─ât─â╚Ťii mentale, fizice ╚Öi emo╚Ťionale ╚Öi spirituale.

Ôť│ ThetaHealing ÔÇô Conferinta sustinuta de Terapeut ThetaHealing Laura Dinu

Partea a doua integreaz─â toate aspectele numerologice ale participan╚Ťilor ├«ntr-o manier─â benefic─â ╚Öi potrivit─â contextului de via╚Ť─â din care face parte participantul, ajut├ónd participantul s─â manifeste plenar destinul.

Participan╚Ťii:
´â╝ Vor curat si elibera blocajele care-i impiedica sa se manifeste liber
´â╝ Vor invata sa faca vindecari asupra corpului fizic, energetic si a destinului
´â╝ Vor integra descarcarile pe care le vom face din perspectiva Divinitatii

´â╝ Vor invata sa activeze darurile si clarului destinului prezent

­čŚô Programul evenimentului

ÔÇó S├ómb─ât─â 22.02.2020
– 9:45 – 10:00 ├«nscrierea participan╚Ťilor;
– 10:00 ÔÇô 13:30 Descoper─â Destinul ÔÇô Numerologie
– 13:30 ÔÇô 14:30 Pauz─â de pr├ónz
– 14:30 ÔÇô 18:00 Manifest─â-╚Ťi Destinul ÔÇô ThetaHealing

Facilitatorii evenimentului:
Laura Nicoleta Dinu – terpeut ThetaHealing de peste 5 ani, practicant si indrumator spiritual, coach dezvoltare spirituala de peste 8 ani, practicant de terapii si practici spirituale (reiki, constelatii familiale, etc ), imbinate cu darurile si clarurile native, a sustinut de-alungul anilor terapii individuale, cursuri, worksopuri, ateliere, conferinte si calatorii initiatice in tara si strainatate. Misiunea ei este de a identifica, curata, dezlega si elibera credinte limitative, programe, tipare, implanturi personale, dar si venite pe linie genealogica, din alte intrupari sau trimise de alte persoane. Astfel ofera indrumare, calauzire si protectie la nivel subtil pentru a putea sa evoluezi material si spiritual cu usurinta si fara efort, spre binele tau suprem.

Veronica Ni╚Ťu ÔÇô Psiholog, Trainer, Instructor ╚Öi Terapeut ThetaHealing

­čĺ░ Contribu╚Ťia financiar─â pentru participarea la workshop este de 420 de lei.

­čöö├Änscriere ╚Öi Loca╚Ťie
Pentru ├«nscriere ╚Öi rezervarea locului, pute╚Ťi s─â trimite╚Ťi un mesaj pe

ÔÇó ­čôęadresa de email: contact.lauradinu@gmail.com pana la data de 19 FEBRUARIE 2020.
!!!!Nr de locuri este limitat/
ÔÇó ­čô▒telefon: +40 733 087 250

Dup─â ├«nscriere ve╚Ťi primi un email cu informa╚Ťiile despre plat─â ╚Öi loca╚Ťia evenimentului.

­čÖĆ­čĆ╗V─â mul╚Ťumim ╚Öi v─â a╚Ötept─âm cu drag!

2 comentarii la „Descopera si Manifesta-ti Destinul – Brasov 22,02,2020”

Las─â un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite aceast─â ac╚Ťiune.