Esti Tu Propriul Tau Vindecator?

 

Ești Tu Propriul Tău Vindecător sau Vindecătorul?

 Jennifer Hoffman

 

 

Fiecare viață are o misiune a Sufletului pentru vindecare și un scop conceput pentru a conduce la încheierea ciclului de vindecare.

Fiecare cale de vindecare oglindește dorința Sufletului tău pentru plenitudine, pentru a elibera durerea și trauma, astfel încât tu să poți cunoaște Bucuria și Pacea.

Eliberarea de grupuri de Suflet și ciclurile karmice este punctul central al călătoriei tale de vindecare, astfel încât tu să poți fi complet, cu ciclurile tale karmice și cu grupurile de Suflet.

Tu parcurgi o viață pentru vindecare și pentru a te vindeca în totalitate, însă atunci când tu te vezi ca vindecător pentru ceilalți, tu pierzi concentrarea pe scopul de auto vindecare și devii un scop pentru ceilalți.

Acest scop de vindecare te atrage în ciclurile karmice, care nu se pot termina, deoarece acestea nu sunt cicluri, acestea sunt durerea și trauma, pe care ceilalți au creat-o pentru ei înșiși, ca fiind propria lor călătorie de vindecare.

Fiecare ființă este propriul său vindecător și nimeni nu poate vindeca o altă ființă.

Odată ce tu te îndepărtezi de scopul călătoriei tale de vindecare, pentru a deveni un vindecător, tu pășești pe calea altcuiva și pierzi împuternicirea care este disponibilă, numai, pe propria ta cale.

Dorința de a fi un vindecător pentru alții apare, parțial, din dorința de a preveni orice lucru care ar putea perturba Calea Ascensiunii Omenirii.

Tu te temi că, fără a fi conștient de vindecare sau de posibilitatea de vindecare, cineva ar putea împiedica prezența unei frecvențe superioare și asta va încheia ciclul de Ascensiune.

Pe măsură ce tu te vindeci, devii mai conștient(ă) de distragerile, energia dispersată, durerea celorlalți și tu dorești ca ei să cunoască Pacea, Bucuria și Iubirea.

Deci, tu pășești pe calea lor, pentru a deveni vindecătorul lor.

Alături de aceste grupuri de Suflet, tu ai cunoscut vieți de durere și traumă și este adevărat că mulți dintre ei și-au întrerupt propria vindecare și au interferat cu cicluri de Ascensiune din trecut.

Dar, acest ciclu de Ascensiune are un nou potențial și un nou nivel de energie, care nu a fost prezent pentru tine înainte.

Nimeni nu poate întrerupe ciclul Ascensiunii, însă atunci când tu devii vindecător al altora, tu îți întrerupi propria mișcare în deplinătate.

Lumina ta, care poate străluci puternic, devine slabă și își pierde concentrarea.

Propriul tău ciclu de Ascensiune este întrerupt și acest fapt nu servește cuiva, ție sau umanității.

Inspirația Sinelui tău vindecat este Lumina ta, care poate străluci puternic pentru ceilalți.

Nu este nevoie de a-i convinge de necesitatea de vindecare și că nu este posibil, pentru tine, să faci asta.

În schimb, Pacea, Bucuria și Iubirea folosește ca un far luminos al unui nou potențial pentru omenire, care îi va încuraja să elibereze durerea lor și să cunoască Bucuria pe care o văd în tine.

Rolul Lucrătorului în Lumină este de a vindeca lumea, prin a fi o sursă de vindecare.

Rolul Călăuzitorului în Lumină este de a fi o sursă de vindecare și de a inspira pe alții să caute acest lucru pentru ei înșiși.

Fiecare experiență de vindecare oglindește misiunea Sufletului tău și scopul Vieții tale.

Nu există experiențe irosite sau care nu sunt necesare.

Fiecare fațetă a unei lecții deține perspectiva de învățare, vindecare, transformare și Ascensiune.

Mișcarea înainte, pe calea ta, vine atunci când tu eliberezi nevoia de a fi un vindecător și îți recunoști propria vindecare.

Lumea nu are nevoie să fie vindecată și totul poate să apară înainte de Ascensiune.

Însă cei care sunt precursorii Ascensiunii, cei care dețin cele mai strălucitoare Lumini și care sunt iluminiștii lumii, sunt aceia care are nevoie de ciclul de Ascensiune.

 

Fii propriul tău vindecător și recunoaște-ți călătoria în deplinătate.

Fii în Bucurie, pentru că acesta este scopul tău.

Apoi, tu devii sursa de inspirație pentru Calea Ascensiunii Umanității și parte a fluxului dimensional superior al Grației, pentru a crea Raiul pe Pământ pentru tine însuți (însăți),

Tu inspiri lumea cu Lumina ta veselă.

Acesta este un mesaj al Arhanghelului Uriel canalizat prin 

Dacă îți place acest articol și dorești să lucrezi cu mine, fiind pregătit pentru transformare personală și spirituală profundă, ia în considerare o consultație intuitivă personală sau coaching-ul intuitiv, pe parcursul căreia vom lucra împreună pentru a examina calea ta de viață, scopul, potențialul și posibilitățile și pentru a te ajuta să alegi o cale care îți va aduce Bucuria, Abundența, Iubirea, Pacea și Puterea pentru care tu ești pregătit.

Click aici pentru a explora posibilitățile de transformare.

2017 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate. Puteți cita, copia, traduce și posta link-ul acestui articol, în întregime, pe site-urile gratuite, fără donații, atâta timp cât include numele autorului și un link de legătură către acest site. Toate celelalte utilizări sunt strict interzise.

Link original:

http://enlighteninglife.com/self-healing-healer/

Traducere:
Dida Aurelia

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.