RETREAT: Vindecarea copilului interior, 1-4 Iunie 2017

De Ziua Internationala a Copilului…

Te invit sa participi la un atelier care impleteste vindecarea copilului interior – conexiunea cu Natura -conexiunea cu Divinitatea pe o perioada de 4 zile magice.

In acest eveniment impletim constelatiile familiale cu iIitieri si excursii in locuri incarcate cu istorie si cunoastere.
Daca simti ca ai nevoie de un restart pentru noi inceputuri (sau cunosti prieteni care doresc acest lucru) te astept cu mare drag sa te alaturi acestui grup luminos.
  • Plecarea va fi pe data de 01.05.207 la ora 8.00 spre Busteni.
  • Cazarea se face la Vila DEEA – 24 locuri (langa Castel Cantacuzino din Busteni) http://www.in-busteni.ro/vila-deea.html
  • Transportul se face cu masina personala sau cu trenul.
Costul pentru acest retreat este de 575 lei/persoana si include:
  • Cazare 3 nopti + 3 mese /zi + cursuri.
  • Poti veni insotit de copii sau parteneri/partenere care nu doresc sa participe la cursuri dar vor plati separat cazarea + masa.
  • Pana pe 1.05.2017 se plateste avans 200 lei. Diferenta se plateste pe 01.05.2017 inainte de plecarea spre Busteni.
Vindecarea copilului interior
Daca dorim sa ne transformam in bine, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le facem este vindecarea copilului interior de care am uitat. Mult prea multi oameni isi ignora acest copil interior. Indiferent ce varsta ai, inauntrul tau se afla un copil care are nevoie de iubirea si de acceptarea ta. Daca esti femeie, indiferent cat de independenta te consideri, tu ai inauntrul tau o fetita foarte delicata, care are nevoie de ajutor. Daca esti barbat, indiferent cat de puternic te consideri, tu ai inauntrul tau un baietel care tanjeste dupa afectiune si dupa caldura sufleteasca.
Pana atunci, aminteste-ti: Tu esti singura persoana cu care vei trai pentru totdeauna! Atat timp cat nu vei fi de acord sa iti iubesti singur copilul interior, celorlalti oameni le va fi foarte greu sa te iubeasca. De aceea, accepta-te neconditionat si din toata inima. Va fi cel mai bun lucru pe care il vei face in intreaga ta viata.
Constelatii familiale
Constelatiile sistemice de familie ajuta si opereaza atat la nivel constient cat si inconstient, atat la nivelul inconstientului individual cat si al celui familial, sau colectiv. In consecinta ne ajuta sa ordonam si sa vedem cu mai multa claritate aspecte din biografia noastra sau biografii din trecutul Sistemului nostru, aspecte de care nu ne dam seama, dar in special ne ajuta sa intram in partea noastra inconstienta, unde cateodata se ascunde „dezordinea” cel mai greu de ordonat; ne ajuta sa tranzitam atat prin propriul inconstient cat si prin inconstientul colectiv. Una din particularitatile acestei metode este flexibilitatea si potenta, avand in vedere ca se adapteaza perfect atat la planul cat si la nivelul de dezvoltare pe care dorim sa-l exploram in momentul respectiv; se adapteaza la tema si la momentul pe care dorim sa le lucram. Constelaţiile sistemice lucreaza cu adevărul sufletului.
Pe parcursul unei constelatii, participantii invata sa-si vada propriile comportamente si pe acelea ale persoanelor cu care intra in relatie ca facand parte din angajamentele sistemice ale tuturor membrilor.
Contributia unica in domeniu a lui Bert Hellinger a fost descrierea lui clara si detaliata a loialitatilor invizibile, a dinamicilor si structurilor inconstiente care functioneaza in cadrul familiilor. El a descoperit ca o familie va fi functionala si suportiva pentru toti membrii daca se respecta ‘ordinea’, si va fi disfunctionala in caz contrar. Folosind propozitii si ritualuri vindecatoare el a oferit instrumente si tehnici care sa orienteze clientul de-a lungul acestui proces.
Abordarea lui Hellinger ne arata ca acceptarea a ceea ce este’ are un effect eliberator imediat si este calea cea mai eficienta de rezolvare a complicatiilor(incurcaturilor) sistemice.
Daca exista in neamul vostru secrete, legaminte, blesteme, uri, neiertari, resentimente sau daca exista in viata voastra prezenta boli, nevroze, neputinte, orice fel de stare si tensiuni care va scot din starea de pace interioara, exista posibilitatea sa descarcati ceva ce nu va apartine si cu ajutorul acestei metode, care lucreaza foarte mult cu energiile ascunse ale subconstientului, sa va eliberati de toate acestea.
Primesc Vindecarea Copilului Interior!!!

Poze din acest retreat – 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.