Fiecare ființă este IUBIRE infinită

rainbox heartsDe ce simțiți ca si când iubirea este uneori rară? Ca și când există doar o cantitate finită de ea în lume? Un flux limitat pe care părți din voi îl simt că trebuie să-l păziți și să-l protejați? Pentru a-l păstra și a-l salva și a-l pune deoparte?

Lumea 3D vă oferă faptul că iubirea este rară și finită și în cantități limitate. Condiționarea din familia în care v-ați născut susține acest lucru prin mesaje și programare. Voi experimentați ca și copil faptul că nimeni din jurul vostru nu pare să fie în fluxul iubirii. Nimeni nu pare să fi trăit în iubire abundentă. Nimeni nu pare a fi dispus să împărtășească foarte mult, numai în picături și în cantități mici. Numai în fărâmiturile ce par să le dea fără tragere de inimă în momentele în care se simt în siguranță pentru a face acest lucru.

Religiile din 3D oferă iubire doar dacă sunteți liberi de păcate, dacă urmați “regulile” unui Dumnezeu punitiv, dacă sunteți în conformitate cu acordurile sociale pe care le oferă, dacă sunteți de accord cu ideea că iubirea înseamnă sacrificiu. Acest Dumnezeu bazat pe sărăcie, se încruntă la voi, vă impinge departe, și nu pare să vină multă iubire din această sursă, ci cea mai mare parte din ceea ce simtiți este că sunteți nedemni de a primi chiar și atunci când iubirea este oferită. Lumea 3D nu prioritizează împărtășirea abundentă de iubire sub toate formele (inclusiv bani), ci mai degrabă energiile de a obține și a deține; de a câștiga și de a cumpăra; de a deține și de a avea. Împărtășirea pare să se aibă loc doar în momente de deschidere sufletească, între sufletele care au încredere unul în altul, de la un copil la altul, atunci când există încă nevinovăție în viața lor.

Relațiile 3D se bazează pe monedă pentru a da, pentru a primi, pe codependență, pe nevoia reciprocă pentru a îndeplini anumite roluri, cu privire la datorie și obligație. Ele supraviețuiesc de multe ori pe fumul promisiunilor de iubire; pe ecourile schimbului iubirii în momentele când se poate; pe proiecția rănită a unui sinel pe un altul care păstrează totul în poticnire și clătinare. Aceste relații există de multe ori pe motivul suferinței și pe dinamica impinge-trage, care mențin această suferință pe loc.

Vi s-a fost oferit lipsa în TOATE aceste domenii de către o lume care a rulat mai degrabă pe lipsa de iubire decât pe abundența sa. Dar, acest lucru nu este ADEVĂRUL a ceea ce este POSIBIL despre fluxul de iubire.

ADEVĂRUL este că fiecare FIINȚĂ este iubire INFINITĂ. Că Divinul este Iubire Infinită. Că fluxul de energie provine din iubire infinită.

Servind Iubirea din acest flux al Iubirii Infinite ce Voi sunteți deja nu oferă limite asupra a ceea ce poate fi vindecat și transformat de către acest flux de Iubire. Fiind în relații în acest flux de Iubire infinită le permite să se ridice din nou, oferind motive noi de conectare și intimitate în fiecare moment. Experimentarea Divinului în acceptarea, frecvențele iubitoare, fără judecată ca o reflectare a acestui flux Iubirii infinite, vindecă experiențele sufletului de a fi orice este mai puțin decât ACEASTA.

Vă amintiți tot mai mult pe măsură ce vă decondiționați din ceea ce ați fost învățați și vi s-a vândut în conștiința 3D. Vă confruntați cu această pe măsură ce lăsați această iubire să curgă abundent, iubire care este disponibilă în TOATE momentele din viața voastră. Deveniti acest lucru pe măsură ce vă separați de părțile din voi care au primit această condiționare de sărăcie și care încorporează esența voastră care ȘTIE și ESTE acest flux de iubire abundentă. Voi SUNTEȚI acest ADEVĂR al ofertei de Iubire Infinită pe măsură ce o revărsați tot mai mult cu voi, cu alții, și cu Divinul.

Jelelle Awen – https://soulfullheartblog.com


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/06/01/fiecare-fiinta-este-iubire-infinita/
Traducere: Manuela

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.