Iubire… mereu

De cealaltă parte a fricii este IUBIREA… Când ești deschis, dispus și curios să MERGI în frică, ea se dezvăluie pe sine și se transformă singură în iubire. Energia voastră de a fi deschis este cea care FACE acest lucru. Energia de a fi curios este cea care FACE acest lucru. Energia de a fi iubitor este cea care FACE acest lucru.

Poate fi ATÂT de simplu? DA… Deși poate fi provocator pentru părți din voi pentru a avea încredere în acest proces, a da voie cu iubire în frică  nu pare “natural“ față de ceea ce au fost ele condiționate să creadă despre realitate. Devenind frică este ceea ce a fost prezentat și susținut; este ceea ce a fost modelat. Evitarea și suprimarea; drogarea și amorțirea; scăderea și soluționarea.. Acestea sunt toate expresii ale relației de frică ce le-ați primit.

Cu toate acestea, teama oferă și ceva VIU. Este o energie PUTERNICĂ. Aceasta conține foarte multă putere. Atunci când frecvența joasă este bazată pe frică are puterea de a opri șansele, pentru a întârzia acțiunile, pentru a bloca iubirea, pentru a provoca suferință. Poate păstra vălurile 3D pe loc, tiparele atașate și filtrele intacte. Poate ține departe partenerii, ține în șah familia de suflet, iar corpul fizic îl ține în boală și chiar moarte.

burning_heart2_compressed

De cealaltă parte a fricii este IUBIREA… întotdeauna și în toate modurile. Și astfel această putere poate fi eliberată și apoi folosită după ce este transmutată la o frecvență mai înaltă. Aceasta poate fi folosită apoi pentru a servi iubirea cu alții; pentru curiozitate Divin inspirată; pentru un corp sănătos care este VITAL; pentru o profundă îngrijire a relației de uniune sacră; pentru comUNITATE; în scopul sufletului; pentru conducere sănătoasă. Viața dincolo de frică este VIE cu iubire, auto permisiunea, este eliberat sentimentul de auto exprimare, fără o conștiință de sine.

ACESTEA sunt frecvențele umanității voastre sacre; Divinitatea voastră strălucește prin inima umană vibrândă; tot mai mult Inima voastră a Conștiinței Christice Cosmice. ACESTEA sunt frecvențele abilității și moștenirii voastre Divine în care opțiunea fricii este de a fi IUBIT în IUBIRE, în fiecare moment.

Jelelle Awenhttps://soulfullheartblog.com


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/06/02/iubire-mereu/

Traducere: Manuela

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.