Forța supranaturală a lui 13. Eroul nu mai salvează lumea. Face una mai bună!

Ce mai poți afla când deja știi tot? Ce poate fi dincolo de mai mult ca perfect? Ce mai poți adăuga la ceva ce deja este întreg? Mai poate fi altceva dincolo de acest ceva? Sigur. Altceva.

sam-windsor-324651-unsplashÎn numerologie, 12 reprezintă numărul universului. Tot ceea ce există se codifică în simbolul numărului 1 alăturat lui 2. 1 este Creatorul, 2 este toată creația emanată din Creator. 1 este masculinul, 2 este femininul. Yangul și yinul. Ce mai poate exista în afară de tot ceea ce există? 12 este numărul complet, al ordinii perfecte, al întregului divin. 12 sunt zilele anului, 12 sunt apostolii lui Iisus, 12 sunt zodiile.

Orice este în plus strică ordinea, face preaplinul să se reverse, precum o erupție vulcanică. Tot ce vine pe deasupra lui 12 generează HAOS, deci un nou CICLUL AL CREAȚIEI. O nouă lume. Un nou univers.

Superstițiile au făcut oamenii să se teamă de numărul 13. Paradoxal, numărul 13 este probabil cel mai neînfricat dintre toate. Este numărul buturugii mici ce răstoarnă carul mare. Este numărul bobului de muștar care poruncește muntelui să se mute din loc. Este numărul lui David care îl învinge pe Goliat.

Până la 12, lumea pe care o cunoaștem noi pune în mișcare forțe care o modelează din interior. 13 este o forță externă, galactică, ce lovește și anunță sfârșitul. 13 spune că ESTE TIMPUL PENTRU UN NOU ÎNCEPUT. 13 nu face schimbări, nu corectează și nu îmbunătățește. 13 dărâmă din temelie și reclădește.

De aceea, 13 este NUMĂRUL TRANSFORMĂRII. E normal să fie atât de demonizat, din moment ce apasă pe butoanele celor mai mari frici ale minții: FRICA DE SCHIMBARE și FRICA DE NECUNOSCUT. 13 este numărul care anunță PIERDEREA TOTALĂ A CONTROLULUI asupra lucrurilor și intervenția divină care începe să reasambleze piesele la nivelul sufletului. Mintea, dorințele și așteptările nu mai au nicio putere la nivelul lui 13, iar ceea ce se întâmplă este perceput de către ego drept dezastru, catastrofă, nenorocire. Se face ce trebuie și ce e mai bine, nu ce vrem noi!

wang-xi-473266-unsplash.jpgDe unde și conotația karmică a acestui număr. Este numărul care nu ne mai permite să greșim și să ne impunem voința. Sub semnul lui 13, ce vrem devine irelevant. Se întâmplă ce merităm! Obținem nu ce ne dorim, ci doar ce e al nostru. Dar câți dintre noi și de câte ori avem puterea să ne abandonăm vieții și să spunem rugăciunea lui 13?

DOAMNE, ÎȚI MULȚUMESC CĂ-MI DAI CÂT MERIT ȘI CÂT AM NEVOIE.

DOAMNE, ÎȚI MULȚUMESC CĂ-MI DAI DOAR CE E AL MEU!

FACĂ-SE VOIA TA!

13 simbolizează energia care ne corectează cursul vieții la nivelul sufletului. Sub puterea sa, voința și dorințele personale se anulează. 13 este dușmanul cel mai mare a ZONEI DE CONFORT. Iar această zoză de confort nu este ceea ce ne-am închipui neapărat. Pentru unii confortul înseamnă bani, pentur alții lipsă de răspundere, în timp ce alții nu se satură de suferință și de alegeri care îi chinuie. CONFORTUL este SUMA OBIȘNUINȚELOR.

Cei născuți pe 13 sau care vibrează pe frecvența lui 13 (locuiesc la numărul 13, de exemplu; au forța vieții 13 – adică adunând ziua cu luna nașterii se obține 13), au în ei forța războinicului ce devine erou. Ei sunt construiți să dărâme și să construiască de la zero, posedând un curaj și niște talente considerate supranaturale.  Au în ei o putere ce își trage seva dintr-o ambiție și o tenacitate care-i iau pe ceilalți pe sus. 13 (în fapt un 4, 3+1) este numărul celor ce se automotivează, al celor ce își găsesc în ei resursele de a înainta împotriva presiunilor din exterior și împotriva celorlalți. Este numărul celor ce nu cedează în fața tentațiilor și își asumă până la capăt o cauză dacă este dreaptă și spre binele celor mulți. Este numărul inovatorilor cu care nu te pui și în fața cărora, până la urmă, după lupte seculare, nu mai stă nimic în cale. 13 stârnește invidii și dușmănii, dar nu-și urmărește decât scopurile și direcțiile înalte. Ca un 4 veritabil, 13 îi pune pe ceilalți pe direcția lor sau le dă direcția, fiind capabil să-și asume decizii în fața cărora alții fug. Numai că există, bineînțeles, și fața negativă a lui 13, alegerea de lumină sau întuneric fiind strict personală.

În loc de eroul aclamat, care inspiră și asigură protecție și stabilitate, reușind acolo unde alții nici nu visează, 13 poate devei mercenarul. Cel care face lucrurile doar dacă este stimulat din exterior sau motivat financiar. O altă motivație a lui 13 negativ este orgoliul derivat din cultul imaginii și autosuficiență, ce-l ține captiv în apucături autodistructive și masochiste. El face doar dacă văd și alții, prezentându-și întotdeauna doar fața pozitivă, neasumându-și greșelile și aruncând vina. Automotivarea poate lipsi cu desăvârșire, plăcerile și confortul fiind singurele care-l fac să tresalte. 13 care merge pe drumul altora își deleagă autoritatea și responsabilitatea, devenind marionetă și victimă de serviciu, care doar se plânge și pretinde fără să ofere la schimb și să se mobilizeze. 13 căzut este supereroul devenit antierou. Cel ce nu are timp să salveze lumea, pentru că este prea ocupat să se salveze pe el de el însuși.

13 ne dă peste cap lumea și ne aruncă în necunoscut. Singurul antidot pentru această vibrație este CREDINȚA, care în planul terestru se materializează prin MUNCĂ. Credința că la un nivel mai presus de mintea noastră lucrurile nu pot fi altfel, care în plan fizic induce un simț al datoriei și o asumare de responsabilități peste capacitățile obișnuite umane. 13 este numărul sub influența căruia cedăm controlul, iar sufletul preia comanda pilotului automat al vieții, sub ghidarea planului Divin.

13 anunță că totul s-a terminat și nu se mai poate face nimic. Nu mai este loc de întors. Finalul este însă doar o iluzie. De fapt nu s-a terminat, totul abia acum începe. 13 pune PIATRA DE TEMELIE PENTRU O VIAȚĂ NOUĂ. Zorii unei lumi noi. Re-nașterea. Sfârșitul care e doar un nou început.


Articol preluat: https://valeriupanoiu.blogspot.com/2018/05/forta-supranaturala-lui-13-eroul-nu-mai.html

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.