Astrologie Intuitivă: Eclipsa Solară 12 Iulie 2018

Eclipsele solare sunt întotdeauna o perioadă de schimbare. Gândiți-vă la ele ca la o Lună Nouă puternică, care poate aduce noi oportunități și trezește zone din viața voastră care s-au simțit stagnante sau vechi.

july-solar-eclipse-astrology-201812 iulie aduce o Eclipsă Parțială de Soare în semnul Racului. Aceasta este prima Eclipsă pe care o avem in Rac din 2009 si incepe un nou ciclu care va dura pana in 2020.

Eclipsele se încadrează de obicei în aceleași două semne opuse. Pentru ultimul an sau cam așa ceva, am avut eclipse în Leu si Vărsător, dar acum avem Eclipse în Rac și Capricorn.

Eclipsa Solară din iulie va fi deschiderea acestui nou ciclu și va lumina calea pentru anii ce vor urma. Ca prima eclipsă din Rac, energia pe care o experimentăm acum va crește și se va evolua, astfel incât să putem ajunge la înălțimi noi și să învățăm lucruri noi.

În perioada Eclipsei, cosmosul scutură lucrurile din viața noastră, pentru a putea vedea ceva nou sau diferit. Universul ne scutură, astfel încât să putem începe să stabilim noi intenții sau planuri pe care nu le-am fi gândit sau considerat în mod normal, înainte.

Această Eclipsă Solară din Rac, are o energie puternică de renaștere și ne cere să săpăm adânc în sufletul nostru pentru a descoperi ce părți ale vieții noastre trebuie să fie trezite sau reinventate.

Poate că am mers pe drumul care ne-a fost așternut acum mulți ani și poate că această cale este depășită sau nu mai funcționează.

Nu mai suntem la fel. După toate actualizările și energiile cosmice din ultimii ani, noi toți am trecut prin cicluri extraordinare de moarte și renaștere.

Acum, cu eclipsele din iulie, suntem rugați să onorăm schimbările care au avut loc în noi, suntem rugați să ne onorăm cine suntem astăzi și să ne adaptăm viața în consecință.

Suntem rugați să ne scufundăm mai adânc în noi înșine și să analizăm ceea ce dorim cu adevărat și ceea ce vrem cu adevărat pentru viețile noastre.

Trebuie să ne conectăm cu noi înșine la un nivel mai profund; trebuie să ne întrebăm cine suntem pentru a cunoaște ceea ce considerăm important.

Cine ești la cel mai adânc nivel? Care este adevărul tău?

Când vă aflați în interior, veți găsi răspunsurile. Când vă aflați în interiorul vostru, veți vedea că există un singur adevăr – adevărul vostru.

Această Eclipsă Solară din Rac, ne poate agita în moduri simțite inconfortabil, pentru că vom fi ghidați puternic să mergem în interiorul nostru și să stăm cu părțile mai întunecate și mai profunde ale sufletului nostru.

Chiar dacă acest lucru poate fi o provocare, gândiți-vă la Eclipsa Soarelui ca la o scurtătură cosmică către un nivel superior al conștiinței.

Pentru a valorifica această energie, tot ce trebuie să facem este să rămânem deschiși și să permitem Universului să ne călăuzească înainte. Încercarea de a lupta împotriva fluxului sau de a încerca prea mult pentru a controla lucrurile nu va fi în favoarea noastră.

Trebuie să permitem energiei Eclipsei solare să preia conducerea și să ne dezvăluie răspunsurile.

Deoarece există atât de multe planete retrograde în jurul Eclipsei Solare, este posibil să nu putem înțelege sau interpreta imediat această energie. De fapt, s-ar putea să dureze ceva timp înainte să putem atinge și să folosim energia Eclipsi pentru a beneficia de ea la maximum.

A fi răbdător va fi o parte esențială a acestei energii a Eclipsei și vom fi nevoiți să permitem lucrurilor să se clarifice sau să se desfășoare.

Eclipsa Soarelui din iulie poartă și multă energie emoțională, ceea ce înseamnă că este important să ne protejăm și să fim atenți la corpurile noastre energetice. De asemenea, are o energie puternică de îngrijire, făcând ca iubirea de sine și grija de sine să fie prioritate maximă.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la intențiile pe care trebuie să le stabiliți sau în ce direcție trebuie să vă îndreptați în perioada acestei Eclipse Solare. Pur și simplu pășiți înapoi și permiteți-vă să fiți ghidați. Permiteți-vă să vă predați fluxului Universului.

Doar ridicați mâinile și spuneți – Sunt gata, sunt deschis, vreau să fiu ghidat, vreau să fiu condus către cel mai înalt destin al meu.

Deschizându-vă la cosmos, practicând multă acceptare, iubire de sine și îngrijire de sine, Eclipsa Solară va debloca toate ușile de care este nevoie și, în timp, veți putea să treceți prin toate, una câte una.

Curenții se schimbă și se transformă, un nou ciclu înflorește și voi înfloriți împreună cu el.


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/07/06/eclipsa-solara-iulie-2018/

Tanaaz –http://foreverconscious.com

Un comentariu la „Astrologie Intuitivă: Eclipsa Solară 12 Iulie 2018”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.