Hilarion – Mesajul lunii Martie 2018

Preaiubiților,

lauradinu.ro - laura dinu - terapeut theta healing - iubireEu vin pe aripile iubirii! Voi, Lucrătorii în Lumină ai lumii, ați locuit în două lumi și este destul de dificil acum pentru fiecare dintre voi pe măsură ce traversați și întrupați aceste noi energii în sistemul vostru energetic. Noua realitate a Pământului începe să aibă loc. În același timp, paradigma veche a lumii, vechea realitate a Pământului, este încă activă, deci există încă o mare dualitate și polaritate care se petrece în jurul vostru, vizibilă în tot ceea ce se întâmplă pe scena mondială. Așadar este de înțeles că acest lucru este, uneori, destul de frecvent, și că într-adevăr există o confuzie în interiorul vostru cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Fiți în pace, pentru că acest lucru face parte din procesul de mutare în noua realitate a Pământului. Noua realitate a Pământului este a cincea dimensiune și chiar mai înaltă, pentru aceia dintre voi care au evoluat până la acest nivel. Asigurați-vă că nu o pierdeți – că sunteți, de fapt, pe drumul cel bun! Este de datoria voastră, a Lucrătorilor în Lumină, a sufletelor avansate ale acestei lumi, să vă amintiți și să vă disciplinați în gândurile, cuvintele și faptele voastre, căci acestea se vor manifesta mult mai repede ca înainte, deci este important să mențineți disciplina cât de mult puteți, mai ales în gândurile voastre.

Mulți dintre voi experimentați o parte din viitorul vostru și primiți gânduri și viziuni despre acest viitor care nu pare să corespundă cu starea prezentă a ființei voastre din acest moment, dar dorim să știți că experiențele voastre sunt valabile. Nu vă îndoiți, este important să aveți încredere în îndemnurile voastre interioare și în îndemnul inimii , căci este adevărat că aspectele mai înalte ale ființei voastre intră acum în câmpul vostru fizic de energie, astfel încât să deveniți tot mai integrați cu toate aspectele ființei voastre.

Unii dintre voi ați parcurs mai mult de jumătate din acest proces și, pe măsură ce are loc acest lucru, mai multe dintre aceste îndemnuri intuitive cu privire la viitorul vostru vor intra în conștiința voastră. Aveți încredere în acest lucru – aveți încredere că totul va funcționa așa cum trebuie. Cultivați conștiința bucuriei, fericirii și optimismul ori de câte ori puteți în fiecare zi, căci sentimentul, atitudinea și prezența bucuriei în conștiințavoastră, sunt cele care vă vor ajuta să rămâneți acordați cu noile energii în timp ce acestea se descarcă în sistemul vostru energetic. Acest lucru va ajuta la integrarea acestora pe deplin.

Vă reamintim de sfatul nostru permanent, care este de a ieși cât mai des în aer liber între copaci, flori, natură în toată frumusețea și gloria ei,în lumina soarelui și aerul curat… acestea sunt ingredientele necesare pentru a vă ajuta să rămâneți echilibrați și centrați în miezul cristalin al Mamei Pământ și în propria esență, căci energiile din interiorul Pământului sunt cele care sunt acum generate. Energia kundalini se ridică în interiorul multor persoane și este important să fiți echilibrați în timp ce are loc acest lucru, iar faptul că ieșiți în natură este foarte util.

Energiile cosmice ale iubirii din cosmos și din galaxiile din centrul galactic inundă, de asemenea, în valuri pe planetă în atmosfera ei și, după cum știți, când au loc aceste valuri, atunci vă simțiți extrem de obosiți, extrem de sensibili și veți observa că simțurile voastre devin mai acute – simțul mirosului, simțul gustului, simțul sunetului – toate acestea sunt activate la un nivel mai înalt și mai acut și este nevoie de ceva timp pentruca această ajustare și acordare să se realizeze în interiorul corpului fizic.

Pe măsură ce înaintați mai mult în acest an din 2018, acest proces se va atenua și va deveni o stare mai naturală de a fi în interiorul vostru. Doar observați și recalibrați-vă cât mai mult posibil în modurile sugerate și totul va continua să decurgă bine. Să știți că nu sunteți niciodată singuri – că suntem întotdeauna cu voi – că vă oferim îndrumarea ce vă va găsi în această perioadă în siguranță, grație și confort.

Până luna viitoare… EU SUNT Hilarion.


Articol preluat: http://luminapegeea.blogspot.ro/2018/03/hilarion-mesajul-lunii-martie-2018_2.html

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.