Sufletul

Sufletul tău este o ființă nemuritoare, iar tu deții o istorie ascunsă, o bancă de memorie încă de când ai fost creat. Acesta este Planul divin al sufletului tău, și reprezintă cine ești tu cu adevărat.

lauradinu.ro - laura dinu - terapeut theta healingLa încarnarea pe această planetă, ai uitat de acest plan. Poate au existat momente în copilărie în care ți-ai amintit, însă adulții nu te-au luat niciodată în serios și te-au împiedicat din a mai vorbi despre acest lucru. Odată cu trecerea timpului, ai dat uitării și acele amintiri din copilărie.

Pătrundem în vremuri în care acest Plan divin se va reactiva pe deplin. Odată cu saltul planetar și cu creșterea frecvențelor și vibrațiilor acestei planete, vechile bănci de memorie vor fi reactivate din ce în ce mai mult. Este posibil să ai vise lucide sau stranii, sau momente spontane de reamintiri complete. Este posibil să ai viziuni cu tine în veșminte diferite, cu aproape același chip, poate chiar sub formă de bărbat sau femeie, copil sau bătrân.

De asemenea, este posibil să te simți atras către alte părți ale globului, către anumite obiecte care îți ies pur și simplu în cale, sau fascinat de lucruri la care nu te-ai gândit până acum.

Există și un simț al familiarității, al faptului că ai mai fost aici, ai mai lucrat cu aceste lucruri, te-ai mai confruntat cu aceleași probleme. Este posibil și ca persoane pe care abia le întâlnești să îți devină prieteni foarte apropiați sau parteneri de cuplu. Toate acestea reprezintă un semnal care îți trezește memoria. Aceleași suflete, cu aceleași probleme, se vor reîntâlni pentru a rezolva ceea ce nu a fost rezolvat în vieți anterioare și pentru a învăța lecțiile restante.

Este vorba de aceleași probleme cu care ne-am confruntat în Elysium, Regatul Leului, Avalon, Atlantida și Lemuria, Însă acum ni se dau toate uneltele necesare pentru a curăța, o dată pentru totdeauna, karma din trecut!

Văd toate acestea ca pe asumarea rolului de Co-Creator, având oportunitatea de a dizolva tiparele nesănătoase și de a crea altele noi, care constituie fundația pentru noul stil de viață care ia naștere acum în stările înalte de conștiință.

Ce dar minunat!


Articol preluat: https://dayanara2016.wordpress.com/2018/03/05/sufletul/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.