Împărații Constantin și Elena și cele 7 generații

Cândva am fost Împărați și Împărătese..

Vă invit cu drag să ne reamintim în această duminică, sub patronajul Împăraților Constantin și Elena când voi susține un workshop de curățări, dezlegări și vindecări atingând 7 generații de dinaintea noastră.

Blocajele pe care le avem în acestă viață pot fi cauzate de aceste legături care se activează (de noi, de alegerile noastre, sau chiar de Divinitate) la un anumit moment. Aceste blocaje pot fi identificate cu ajutorul credințelor limitative, sau al traumelor din trecutul nostru personal sau al celor din neamul nostru ce și-au pus amprenta energetică în structurile noastre fizice, emoționale, mentale și spirituale.

Dacă există în neamul vostru secrete, legăminte, blesteme, neiertări, resentimente sau dacă există în prezentul vostru boli, nevroze, neputințe sau orice fel de stări de tensiune care vă scot din starea de pace interioară, și sunteți hotărâți să faceți ceva în privința acestora – sunteți bineveniți să participați la acest workshop.

Veți face cunoștință și veți experimenta metode de eliberare a stărilor interioare tensionate/conflictuale, a stărilor ce vă apasă, și a refacerii conexiunii cu Sinele vostru. Vom lucra mult cu energiile ascunse ale subconștientului, pentru a vă elibera de toate ce nu vă mai sunt de folos pentru evoluția voastră spirituală.

Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Împăraţii Constantin şi Elena ca Sfinţi întocmai cu Apostolii, deşi au trăit la aproape două secole după aceştia. Ei au ajutat mult la construirea şi dotarea bisericilor, dar şi la promovarea filantropiei sociale, arătând prin fapte concrete grijă părintească faţă de cei nevoiaşi.

În anul 312, înaintea unei lupte împotriva lui Maxenţiu, Iisus i se arată în vis şi îi descoperă în lumină pe cer, în miezul zilei, semnul Crucii Sale, însoţit de îndemnul: „În acest semn vei învinge!“ Fiind credincios acestei revelaţii şi cuvintelor Mântuitorului Iisus Hristos, Sfântul Constantin cel Mare îşi învinge rivalul şi devine primul conducător al Imperiului Roman chemat la misiune direct de Hristos, aşa cum l-a chemat şi pe Sfântul Apostol Pavel. Astfel, urcarea sa pe tron este strâns legată de convertirea sa la credinţa în Hristos, ascensiunea politică a Împăratului Constantin schimbând situaţia creştinilor din Imperiul Roman şi deschizând noi căi de împlinire a rolului Bisericii în societate.

De asemenea, credinţa mamei sale, Sfânta Elena, este pecetluită de semnul de viaţă făcător al Crucii Mântuitorului, pe care ea a descoperit-o în pământul Ierusalimului în anul 326, după anevoioase şi costisitoare săpături.

Ne vom curăța, dezlega, vindeca și elibera folosindu-ne și de Lumina fermă (Constantis) și Lumina sacră (Helane) a celor doi împărați. Astfel, vom curăța crucea Christică interioară.

Desfășurare curs:

– Conectarea cu strămoșii din neamurile noastre, invitănd toți reprezentanții din urmă cu 7 generații ce doresc, vor și trebuie să fie prezenți în cadrul acestui workshop

– Activarea simbolurilor de curățare și dezlegare: pleiadiene, de foc, etc.

– Curățarea crucii Christice

– Meditații ghidate pentru dezlegări și vindecări în următoare arii: căsătorie, familie, copii

– Conexiunea și onorarea Sfinților Împărați Constantin și Elena

– Descărcarea și discutarea virtuțiilor și a darurilor primite inividual

Investiția personală este de 120 lei/persoană.

Locuri limitate: 10

Durata: 10.00 – 14.00

Important: Se asigură ghidare și susținere energetică pe tot parcursul workshop-ului, Există posibilitatea programării unor ședințe viitoare individuale, în funcție de nevoile și dorințele participanților pentru ca lucrarea cu Lumină să se continue ulterior, atât cât este permis și spre Binele Suprem al fiecăruia. https://lauradinu.ro/about/

Înscrierile se fac pe pagina de FB a evenimentului, sau prin email la contact.lauradinu@gmail.com.

– LaRA Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.