Ghizii de lumină și Misiunea personală – Atelier

Dragi suflete luminate,

Sâmbătă 13.05.2017 la ora 13, vă aștept pentru a ne conecta cu Ghizii de lumină și cu Misiunea personală și a împleti aceste informații în viața voastră.

Ghizii și îngerii voștri se află aici să vă ajute în călătoria spre vindecare. Ei poartă mesaje speciale și îndrumări pentru voi ce sunt utile pentru această viață. Dezvoltarea capacităților de comunicare cu ghizii și îngerii este un prim pas în crearea Raiului vostru pe Pâmânt. Acest lucru tine de aflarea misiunii personale și acționarea constantă și conștientă în această direcție.

Procesul primirii mesajelor de la ghizii voștri este foarte complex și totuși ușor de experimentat.

Este simplu, pentru că este nevoie doar să vă întoarceți spre Sine, pentru că acolo se realizează comunicarea. Ghizii și îngerii nu sunt separați de voi – ei SUNT voi.

Procesul este complex, pentru că necesită o atenție considerabilă și o intenție fermă de a îndepărta diferitele blocaje care apar inevitabil la început: frica, îndoiala, emoțiile, distragerea atenției, etc. Doar astfel vă veți putea liniști mintea veșnic alertă și să puteți auzi mesajele ghizilor și îngerilor voștri. Ei vorbesc încet, vorbesc în simboluri, vorbesc prin alții, sau vă vorbesc prin vis.

În cadrul cursului veți putea învăța anumite tehnici pentru a începe această comunicare cu entitățile și ghizii voștri de lumină. Tot ceea ce intenționați și cereți veți primi – aceasta este una din Legile Universale!

Desfășurare curs:

– Prezentare ghizi

– Curățare blocaje care împiedică conexiunea

– Conexiunea cu ghizii personali

– Realizarea comunicării

– Conectarea cu misiunea personală cea mai apropiată de voi

– Activare simboluri și triunghiuri de lumină pentru a putea continua lucrul individual

Investiția personală este de 120 lei/persoană.

Locuri limitate: 10

Durata: 13.00 – 17.00

Înscrierile se fac pe pagina de FB a evenimentului, sau prin email la contact.lauradinu@gmail.com.

Important: Participanții sunt rugați să aducă un cristal personal, cu care să lucreze în timpul meditațiilor. De preferat: un cristal de stâncă, cu vârf. Cristalele pot fi achiziționate și înainte de curs, la un preț special.

 – LaRA Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.