Informatii despre luna Septembrie

Energia lunii septembrie este o energie tip bumerang – tot ceea ce emiți, primești în timp real, ACUM și înmiit. Dacă transmiți pe energie de iubire, primești iubire, ură-ură, frică-teamă, totul materializându-se instant, în timp scurt.

Este de dorit să curățăm, să stăm în introspecție și să facem cât mai multe eliberări cât putem de mult, dedicându-ne nouă. Vă ajută să vă curățați și să eliberați energiile, tensiunile, emoțiile: uleiurile, terapiile, meditația, cristalele, băile cu sare, călătoriile în natură, conexiunea cu Pământul, rugăciunile, postul, etc.

giphy Stați în introspecție și puneți-vă întrebări:
– ce am eu de învățat din această experiență
– ce daruri pot să ofer în urma conștientizării mele celor cu care iau contact, cum pot să-mi îmbunătațesc legătura mea cu divinitatea în urma experiențelor avute
– ce anume din mine a atras această experiență?
– ce anume din mine cere aceste stări; ce parte/rol din mine – femeia, soția, mama? (dacă am stări de iritabilitate, nervozitate, supărare, tristețe, depresie)
– ce mai am de vindecat în relația cu mama, tata, copilul interior, colegii, șefii, banii, etc.

 

Intrăm într-o perioadă de inaccesibilitate a resurselor interioare, pentru a începe să folosim doar ceea ce suntem în adevăr. Adică: eu știu că în urma unor anumite inițieri sau lucrări cu lumină, meditații am căpătat/activat în mine anumite daruri de lumină. Dacă nu le folosesc, încep să simt lucrul acesta pentru că ele se diminuează ca intensitate, ca putere, ca și disponibilitate de a le folosi.

Faceți-vă iertările față de voi, de cei din jurul vostru, a familiilor voastre, colegii, partenerii… stați cât mai mult în energia iertării, a smereniei, a iubirii de sine și de alții, atât cât este posibil în viața de zi cu zi.

E de dorit să pleci capul, dar să-l ridici cât de des poți spre cer.

Fiți binecuvântați!
LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.