LUNA PLINA SI RITUALUL LUI OUROBOROS

In articolul despre Luna Plina 16 septembrie 2016 am vorbit despre simbolul mistic Ourobordescarcare-1os. Numele sau provine de la grecescul “oro” si “boros” care inseamna “cel care isi mananca coada” si este unul dintre cele mai vechi simboluri mistice din lume. Ouroboros-ului, adica sarpelui care isi Musca coada i-au fost atribuite mai multe semnificatii: cea a eternitatii, a intoarcerii perpetue la esenta noastra,a imortalitatii, iar maestrii alchimisti egipteni antici considerau ca esenta galaxiei este sublimate in simbolul Ouroborusului, iar lista poate continua Totusi, consider demn de semnalat faptul ca abia in secolul al XX-lea, astronomii au descoperit ca forma galaxiei Calea Lactee aminteste de cea a siluetei unui sarpe care isi musca coada.

Cum au putut egiptenii antici sa vizualizeze acest lucru ramane un mister pana si in ziua de astazi la fel ca multe alte mistere.

RITUALUL DE CONECTARE LA ENERGIA GALAXIEI CU OCAZIA ECLIPSEI DE LUNA SI LUNII PLINE

In cadrul acestui ritual de sorginte alchimica iti propun sa inveti sa te conectezi la energia galaxiei din care face parte pamantul pe care te-ai nascut acum, galaxia Calea Lactee. De multe ori oamenii sunt instruiti sa se conecteze la elementele primordiale intalnite pe Pamant, respective: aer, apa, foc, pamant si eter. Doar persoanelor evoluate, doar celor cu o deschidere spirituala foarte mare le este permisa conectarea la Ouroborosul astral ce reprezinta procesul de transformare al trupului, sufletului si spiritului, intruchipeaza filosofia moartii si renasterii continui, renastere intr-o noua experienta mistica mai evoluata decat cea anterioara.

Acest ritual va putea fi accesat numai de persoanele foarte evoluate spiritual. Nu am nici o retinere in a-mi avertiza cititorii ca ritualul acesta este destinat maestrilor intrupati si sufletelor foarte evaluate, asa incat unii dintre voi s-ar putea sa nu aveti nici o traire, sa nu simtiti nimic. Insa nu trebuie sa va descurajati, cu siguranta veti avea acces energetic la alte ritualuri.

CAND POTI FACE RITUALUL …

Ritualul poate fi realizat fix pe data de 16 Septembrie la ora 21:05 PM. Va trebui respectata aceasta ora deoarece doar atunci se poate accesa Ouroborosul galactic. Ora 21:05 este valabila pentru ora Romaniei, daca traiesti in strainatate, te rog adapteaza ora in functie de fusul orar de unde traiesti. Spre exemplu, daca traiesti in Italia va trebui sa scazi o ora si asta va insemna ora 20:05PM ora oficiala a Italiei. Nu incerca sa faci acest ritual inainte de 16 Septembrie, ora 21:05, ora Romaniei pentru ca nu va avea nici un efect asupra ta! Inainte de 21:05PM fa un dus sau o baie cu scopul de a te curata de murdaria acumulata de-a lungul zilei.

RITUALUL PAS CU PAS …

1. Locul si tinuta — Imbraca-te in haine comode, este foarte important sa te simti cat mai confortabil in hainele pe care le porti. Alege o camera departe de zgomotul provocat de ceilalti locuitori ai casei si opreste-ti deoarece in acest ritual ai nevoie de liniste, pace si relaxare. Intinde-te pe o canapea sau pe un pat, importanta este pozitia intins, postura confortabila. Va functiona foarte bine daca iti vei pune si o perna sub genunchi deoarece aceasta activeaza cele doua chakre secundare ale genunchilor, chakre care au rolul de a canaliza cursul energiilor din corpul tau catre pamant. Aceste chakre sunt foarte importante (desi nu sunt mentionate publicului larg foarte des) deoarece reprezinta “robinetul” care permite curgerea energiei teluricesi iesirea energiei negative din corpul uman.

2. Respiratia — Respira adanc, rosteste o rugaciune (in cazul in care esti o persoana religioasa), apoi inchide ochii.

3. Vizualizarea — Imagineaza-ti ca esti in pantecul mamei sub forma unui fetus. Imagineaza-ti cum esti protejat, cum plutesti in lichidul amniotic, cum exteriorul este undeva departe si tot ce conteaza este trupul tau care creste si se dezvolta si apoi capata forma umana. Vei avea o traire speciala, unica deoarece forma corpului fetusului este o reprezentarea a Ouroborosului si aceasta imagine, aceasta viziune reprezinta cheia catre accesarea Ouroborosului astral.

Imagineaza-ti cum din ipostaza de fetus devii energie pura, energie de lumina si te inalti catre galaxie, catre Calea Lactee. Vezi in calatoria astrala stelele, planetele, norii de meteoriti, esti parte a Universului. A disparut orice forma de frica, suparare, neliniste si nemultumire, tot ce conteaza in aceste momente este ca apartii galaxiei, esti doar energie, nu esti in corpul uman, esti pur si simpu emanatie energetica.

Apoi iti imaginezi, vizualizezi cum energia ta se conecteaza la spirala galaxiei, cum te integrezi in ea, cum devii parte din intreg intr-o stare de pace si liniste. Simti totul, ai acces la orice informatie, dar nimic nu mai conteza pentru ca esti intr-o stare de pace totala in care devii una cu Totul universal, devii o parte a intregului galactic. Te simti protejat, impacat, purificat. Pe masura ce te integrezi Totului galactic, orice reziduu dispare, este eliminat. Ia-ti timpul necesar sa te incarci cu pacea, linistea si iubirea manifestate de Ouroborosul galactic. Este foarte dificil sa iti descriu in cuvinte trairile pe care le vei avea, dar lasa-te purtat de ele, acestea vor fi intense, profunde si iti vor induce o stare de impacare. Cand simti ca te-ai incarcat suficient revino in corpul fetusului, apoi in corpul tau, iti simti mainile, picioarele, capul, coloana vertebrala, forma corpului tau, apoi deschide ochii si reintegreaza-te in viata de zi cu zi.

4. Durata ritualului — Aceasta experienta poate dura de la un minut la o ora, in functie de nevoia fiecaruia de a se incarca energetic de la energia galactica. Asa cum am mai precizat si la inceputul articolului, nu toata lumea are acces la acest tip de incarcare energetica. Nu pot aparea reactii adverse deoarece energia Ouroborosului galactic este una purificatoare si pozitiva, te vei bucura ulterior de o stare de pace, liniste si vei fi tot mai constient de actiunile pe care le ai de facut de acum incolo, in urmatoarele sase luni.

Asa sa fie!

 

 

Sursa http://www.roastrolog.com/astrologie-magica/ritualul-lui-ouroboros-luna-plina-eclipsa-de-luna/16-septembrie-2016

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.