Noaptea de Sânziene 2018 – Eveniment

Noaptea de Sânziene este o noapte magică, un moment de linişte, de echilibru, în care se deschid porţile Cerului şi lumea de dincolo vine în contact cu lumea pământeană. Se spune că mai ales în această noapte (23-24 iunie, noaptea premergătoare zilei Sfântului Ioan Botezătorul), cei norocoşi pot întâlni Sânzâienele.

32876000_1277726375663405_8944607373486456832_nSânzienele (Drăgaicele) sunt binevoitoare omului, aduc fertilitate culturilor agricole, femeilor căsătorite, păsărilor şi animalelor, dau miros şi puteri tainice florilor, tămăduiesc bolile şi suferinţele oamenilor şi apără lanurile de intemperiile naturii. Sub un nume sau altul, aceste făpturi mitice există în folclorul tuturor popoarelor, nu numai în Europa, ci pe toate continentele.

Fuioare uşoare de vânt în timpul zilei, noaptea se transformă în zâne cu părul galben şi rochii albe de abur, ce dansează hore ameţitoare prin grădini, mutându-se dintr-un loc într-altul, cântând în aer cu glasuri nemaiauzit de armonioase. Sunt entităţi ale aerului, transparente, pure şi nobile, foarte greu de perceput, dată fiind natura lor instabilă, fluidă, predispusă la mişcări foarte rapide.

Transportul la locația evenimentului se va face în mașini personale.
Ne vom strânge începând cu 21:30 Centrul Radiant și vom pleca împreună la ora 22:00, undeva în apropiere de București. Locația exactă va fi comunicată participanților. Ceremonia durează între 22:00 – 00:00.

Este necesar să aduceți:
– un izopren/pătură mai groasă
– o lumânare
– îmbrăcăminte deschisă la culoare, albă chiar. sunt ideale hainele din materiale naturale: in, cânepă.. puteți purta și o ie! 💜
– coroniță de flori (naturale sau artificiale)
– flori naturale (poate chiar Sânziene)
– cristale (opțional)

Poți veni cu prieteni, cu cine dorești! Acest eveniment se adresează oricărei persoane, chiar dacă nu a mai avut contact cu acest gen de evenimente, sau nu are cunoștințe / inițieri spirituale. Poți participa fără niciun fel de probleme! Te aștept cu drag.💜

Durata: 22:00 – 00:00
Investiția: 50 lei / persoană
Punct întâlnire: Intrarea Ion Panțâru, Nr. 1, București (Piața Iancului)
Telefon: 0729 151 011
Participarea la eveniment se face pe baza înscrierii prin email anunțând numărul de însoțitori la contact.lauradinu@gmail.com.

Acest eveniment este susținut de metaconsilier și parapsiholog LaRa Laura Dinu. 💜

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.