Noul An Planetar și Poarta Leului, Iulie / August 2017

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn, 05 iulie 2017.

Iubită Familie a Luminii, ați ajuns, Acum, la un moment din anul vostru 2017, când o mare schimbare este oportună. Am putea numi aceasta, Marea Schimbare din 2017.
Într-adevăr, așa cum am spus mai devreme, anul 2017 este anul Planetei Sacre Pământ și anul Noilor Începuturi.

12301468-1102383889785733-4982459326868995664-n Codurile de Lumină din prima jumătate a anului 2017 au sădit semințele pentru manifestarea Conștiinței Noului Pământ la nivelul planetei Pământ. Noi numim această conștiință a Noului Pământ „Câmpul Unificat” al Conștiinței Superioare. Este noul domeniu, în curs de dezvoltare al Conștiinței Superioare și Multidimensionale, care se află în jurul Planetei pentru a crea rețelele Multidimensionale pentru Noul Pământ.

Este susținută în Inima, Sufletul și Corpul de Lumină al fiecărei persoane care a făcut angajamentul față de Conștiința Superioară și existența Multidimensională. Pe măsură ce aceste ființe strălucitoare se trezesc și se întâlnesc, semnăturile (amprentele) lor energetice radiante și semnăturile energetice de grup creează rețelele structurale pentru manifestarea Noului Pământ.

De aceea este atât de necesar să vă păstrați semnătura energetică personală la o frecvență înaltă și să vă alăturați celor care au o frecvență similară a Luminii și a Conștiinței și să contribuiți la emergența Câmpului Unificat al Conștiinței Superioare. Acest câmp emergent a atins punctul în care este suficient de puternic pentru a fi motivația pentru schimbări majore pe Pământ.

Energiile din Iulie se vor ridica până în punctul culminant, în luna August, la Poarta Leului și Eclipsele Lunare și Solare din Leu, în special Eclipsa Totală de Soare din 21 august 2017.

Aceasta va fi o perioadă destul de lungă de intensitate susținută și, Dragilor, va fi necesar ca voi să vă concentrați intenția asupra menținerii Păcii și Puterii voastre, pe măsură ce voi treceți prin această perioadă de provocare și testare, pe măsură ce vă aliniați între Noul și Vechiul din viețile voastre.

Nu disperați, nu cădeți în conștiința sau mânia victimei, îngăduiți-vă să rămâneți în acel loc al Încrederii și al Fluxului. Nu este momentul să fiți activi și să încercați să faceți schimbări. Este, mai degrabă, un moment pentru a pătrunde în interior și pentru a capitula în fața unei puteri superioare, îngăduind, în același timp, Sinelui vostru să curgă înspre schimbări, cu încredere și speranță.

Luna Plină în Capricorn

Primul punct major al accelerării energiei va fi Luna Plină din 09 iulie 2017 (n.tr. orele 7:07 ora României). Această Lună Plină cade în Capricorn, care este puternic influențat de Pluto, de asemenea, aflat în Capricorn.

Pluto are puterea de a transforma și, împreună cu energiile magnetice puternice ale Lunii Pline, va fi un agent pentru a aduce sentimente și emoții foarte profunde, pentru transformare și curățare. Îngăduiți-le să vină la suprafață pentru a fi eliberate și îndepărtate. Nu vă mențineți în ele și nu vă simțiți disperați sau vinovați.

Eliberați-le și lăsați-le să plece, pur și simplu, foarte ușor. În vechea energie voi ați lucrat foarte mult pentru a procesa astfel de sentimente și ați pus multă energie în a afla motivele acestor sentimente.

În această nouă energie multidimensională, este suficient să recunoașteți, pur și simplu, ceea ce se întâmplă și să lăsați să plece cu Iubire, știind că nu mai este nevoie să vă luptați cu astfel de sentimente și emoții. Este suficient să le lăsați să dispară, pe măsură ce vă concentrați asupra locului în care vă aflați în momentul prezent și la ceea ce doriți să creați.

Într-adevăr, Luna Plină va fi un moment în care multe șabloane vechi vor fi eliberate, în cele din urmă, pentru a face loc modelelor de percepție și de exprimare a Noului Pământ pe Pământ. Va fi un moment în care voi veți avea nevoie să înțelegeți, pe deplin, conceptul de existență Multidimensională, să recunoașteți frecvența și vibrațiile și să alegeți să vă ancorați frecvența vibrațională personală sau Semnătura (Amprenta) Energetică în energiile Noului Pământ.

S-ar putea să fie necesar să petreceți timp în frecvențele joase ale energiilor vechi, din cauza muncii sau a familiei, însă puteți percepe aceste vremuri ca pe niște „vizite temporare”, înainte de a vă întoarce la frecvențele superioare, unde vă simțiți mai confortabil. Mulți dintre voi ați putea fi, totuși, în rolul de „poduri” între nivelele de frecvență, pentru a ajuta pe cei care, încă, se trezesc și traversează frecvențele Noului Pământ.

Dragilor, chiar dacă este nevoie să experimentați, uneori, haosul și frica / furia din jurul vostru, amintiți-vă că voi sunteți Luptătorii Inimii și Maeștri Întrupați ai Luminii și că Iubirea și Strălucirea din Inima și Sufletul vostru vă vor proteja și vă vor deschide Căile Abundenței, Armoniei și Bucuriei în viața voastră, pe măsură ce voi manifestați Câmpul Unificat al Conștiinței Superioare.

Efectul Sirius: Când Doi Sori Răsar

Următoarea accelerare energetică majoră va fi Noul An Planetar, pe 26 Iulie 2017. Această dată a fost cunoscută de către Mayașii Antici și Egiptenii Antici, ca un moment în care Planeta Pământ începe un nou ciclu în evoluția sa în curs.

Această zi este precedată de „Ziua în afara Timpului” din data de 25 iulie 2017. 25 este un „spațiu uterin” Magic și Sacru, unde ia naștere transformarea de la un ciclu temporal la altul.

Este timpul să fiți bucuroși și creativi, pe măsură ce puneți fundamentele pentru ciclul Noului An, la cel mai înalt nivel posibil. Această energie creativă și festivă vă va purta spre 26, când Planeta și toate ființele vii vor începe un nou ciclu personal de creație și existență. Pentru Egiptenii Antici, această dată a fost marcată de un eveniment anual numit „răsăritul aproape de Soare a lui Sirius”.

Acesta este momentul în care Sirius se ridică în cerul de dimineață, chiar lângă Soare. A fost, de asemenea, momentul din calendarul egiptean, când Nilul ar fi crescut și ar fi inundat terenurile, aducând fertilitate și abundență oamenilor. În plus, Sirius a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de Steaua Învățătorul Sacru și atunci când Codurile sale puternice de Lumină au fost aliniate la Soare, acestea au fost transmise pe Pământ, prin intermediul Portalului anual al Porții Leului.

Portalul Porții Leului începe să se deschidă pe 26 iulie și atinge punctul culminant pe 08 August ca 8/8. Acesta este momentul puternic al „Celor Doi Sori”, unul Alb – Auriu (Soarele Pământului) și unul Albastru Electric (Sirius). Codurile Luminii de Diamant, care poartă modelele și șabloanele pentru următoarea spirală a timpului, sunt transmise de la Centrul Galactic și amplificate de către Sirius, pe măsură ce sunt integrate în Ciclurile Timpului Planetar ale Pământului.

Poarta Leului: 08 august 2017

Așadar, dragilor, voi puteți vedea că punctele culminante ale acestei serii de alinieri și accelerații energetice, vor fi Poarta Leului din 08 August și cele două Eclipse în Leu, din August 2017. Poarta Leului este un portal puternic în Leu, care este sub tutela Leilor Spiritului Regal al lui Sirius.

Aceste Ființe Magnifice ale Luminii, cunoscute sub numele de Leii de Ieri și de Mâine, dețin Spațiul Sacru pentru Noile Coduri de Lumină și Modele Evolutive, pentru a coborî pe Pământ și pentru a activa rețelele și Corpurile de Lumină ale tuturor celor care sunt receptivi la ridicarea evoluției lor într-o spirală superioară a Conștiinței.

Este necesar ca voi să vă păstrați conștiința personală și semnătura energetică la un nivel superior, în acest moment. Și pentru a profita, din plin, de fluxul de Lumină Divină și Binecuvântări, în noile Coduri de Lumină de Diamant apărute. Nu permiteți nici unui eveniment să vă coboare în niveluri mai scăzute ale Conștiinței, cum ar fi furia, teama și anxietatea.

Acesta este, într-adevăr, timpul Marii Schimbări din 2017 și este necesar ca voi să vă amintiți că voi sunteți Luptători ai Luminii și Maeștri Întrupați ai Luminii. Lucrarea voastră este aceea de a menține aceste energii în Semnătura voastră Energetică, astfel încât noile Coduri de Lumină să poată intra și să fie ancorate, prin voi, în beneficiul Umanității și al Planetei.

Eclipsele din 07 și 21 august 2017

Portalul Poarta Leului se închide în data de 12 August. Cu toate acestea, energia va continua să fie intensă în luna August și va fi amplificată și sporită de cele două Eclipse în Leu. Pe Luna Plină în Leu din 07 august, în ziua precedentă Porții Leului, va avea loc o Eclipsa Parțială de Lună în Vărsător (Soare în Leu). Aceasta va crea spațiul pentru o creștere accentuată a energiei Zeiței pe planetă.

În februarie 2017 a avut loc o Eclipsă Inelară de Lună în Leu (Soarele în Vărsător), care a inițiat acest flux puternic de Energie de Diamant pe Pământ, ca parte a Înălțării Zeiței / Energiei Feminine Divine pe Pământ.

În acest an 2017, voi veți deveni mai conștienți de puterea în creștere a Femininului Divin, deoarece energiile Emisferei Cerebrale Drepte ale Creativității și ale Compasiunii devin mai clare. Vor exista oportunități sporite pentru ca acest Câmpul Unificat al Conștiinței Superioare să fie exprimat prin energiile Feminine Divine.

Eclipsa Solară Totală din 21 august încheie ciclul eclipselor pentru anul 2017. Eclipsa Totală de Soare din Leu garantează că Noile Coduri Planetare, inițiate de Leii Regali Stelari din Sirius, sunt integrate în Rețelele Planetare.

În acest moment, energiile cumulate ale transformării și schimbării vor fi furnizat impulsul major pentru schimbări semnificative pe Pământ. Ca o Energie de Foc, energia Leonină va arde și va transforma tot ceea ce nu este în aliniere cu Codurile de Lumină Diamant ale Noii Realități. Din acest punct de vedere, accentul va fi pus pe noi moduri de viață și de percepție. Vechile căi vor continua să fie recuzate de energiile în creștere ale Noului Pământ. Puterea Câmpului emergent al Conștiinței Unificate se va transforma și se va schimba, făcând, astfel, loc pentru Noua Realitate de pe Pământ.


Sursa: https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/07/08/schimbarea-din-2017-si-ancorarea-campului-unificat-al-constiintei-superioare/

Link original: http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-shift-of-2017-and-the-grounding-of-the-higher-consciousness-unified-field/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.