Ordinul Sacru al lui Zamolxis – Inițiere și Preoție

Zamolxis a rămas în istorie ca zeul suprem al dacilor. Numele său a fost evocat de istoricii Antichităţii, în ipostaze dintre cele mai diverse: fie ca zeu, căruia strămoşii noştri îi aduceau sacrificii umane, fie ca mare preot de la care dacii au învăţat să nu se teamă de moarte. Zamolxis avea o locuinţă subterană, era slujit de daci, iar alţi istorici au relatat că fusese, de fapt, un discipol al înţeleptului Pitagora.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_H8HiNApDD0&w=560&h=315]

Zalmoxe a fost unul dintre marii inițiați ai lumii, alături de Iisus, Buddha, Babaji, Moise, Zoroastru. Învățătura pricipală a lui Zalmoxe s-a referit în special la nemurirea omului în forma fizică, nu numai la nivel de suflet și spirit. Unul dintre grupurile de inițiați în tainele Zalmoxiene au fost Solomonarii. Sunt multe legende despre acești inițiați, cert este că învățăturile solomonarilor au transces timpul până aproape în zilele noastre.

  • Se oferă suport de curs.
  • Să aduceți cu voi un vârf de cristal de stâncă pentru a descărca energia cursului în cristal. (În cazul în care nu dețineti un cristal de stâncă, puteți cumpăra de la Centrul RAdiant).
  • Investiția pesonală: 240 lei / persoană
  • Vom face pauze de comfort și pauză de masă.
  • Înscrierile se fac pe pagina evenimentului de pe FB: https://www.facebook.com/events/1544008602338755

Preoții și Preotesele Zamolxiene să se adune și să strălucească!

Cu drag, LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.