Noi am ales să uităm pentru a ne re-aminti

Raphael Awen, 1 Iulie 2017 – Noi am ales vălul. Noi am ales să uităm.

Dar de ce am face așa ceva? Răspunsul la această întrebare este ceva care vine tot mai clar acum, în zorii conștientizării noastre.

Ceea ce realizăm acum nu este doar faptul că noi am ales să uităm, dar mai important este chiar faptul că am știut că procesul RE-AMINTIRII va fi MULT MAI mare pentru noi, ceva MAI MULT pentru univers, ceva MAI MULT pentru iubirea infinită care suntem de fapt. Această “splendoare mai mare“, a fost atât de evidentă pentru noi, că, însăși renunțarea la gloria noastră actuală și intrarea pe o cale a suferintei a fost ceva ce am fost dispuși și pregătiți pentru a alege. Numai o ființă puternică pe deplin responsabilă în voință și motivație ar putea și ar face o astfel de alegere.

finding-your-true-self-spiritual-universe.jpgFiecare dintre noi și toți ne “re-amintim“ esența noastră pe măsură ce trăim în această alegere a sufletului ce am făcut-o. Aceasta este o esență a cărei posesie nu a fost pierdută, dar ați renunțat de bună voie la conștiința conștientă. Aceasta a fost uitarea aleasă. Esența voastră subconștientă a reținut totuși pe deplin această conștientizare de esență și niciodată nu a uitat misiunea rezultată din aducerea aminte înapoi la sinele noastre conștient trezite.

Această esență nu a fost niciodată o cantitate statică sau finită de esență, ci este mai degrabă un tur de extensie, super-inteligent, al misterului magic infinit a vieții în sine.

Viața trezită pe care o trăiți în prezent și conștiința cu care trăiți în prezent viața, până la fiecare detaliu dorit și nedorit și emoția sunt Toate parte din amintirea voastră sacră în conștientizarea conștientă a acestei esențe de iubire ce se extinde infinit, esență de iubire care sunteți voi. Deveniți literalmente conștienți de ceea ce sunteți deja conștienți în subconștient. ACESTA este întregul scop al acestei povești de “viață“ pe care o trăiți și capitolul de poveste în care vă aflați în prezent. Ați ales puterea poveștii de a transmuta drumul înapoi în amintire, câte o singură piesă pe rând.

Detaliile mărunte din viața prezentă și ceea ce simțiți despre ele sunt o parte din amintirea voastră sacră. Nici unul dintre detaliile suferinței sau bucuriei voastre nu este în nici un fel mai mult sau mai puțin sacru decât altul pe calea aleasă de a o trăi cu experiențe și cu experiența în sine în procesul vostru de trezire.

Totul depinde de sentiment. Și toate sentimentele depind de alegere. Ce sunteți pregătiți să simțiți acum în acest proces de a face cunoscut în mod conștient ceea ce ați cunoscut doar în mod subconștient până acum? Care este adevărul vostru în curs de apariție? Cum veți alege în mod conștient acest lucru? Ce alegeri vă cere viața să faceți în mod conștient acum că ea vă dă curajul de a face acest pas?

Cu siguranță nu ați ales să suferiți la nesfârșit. Aceasta este doar o proiecție a celor mai negre temeri ale noastre, care este, de asemenea, o parte a “alchimiei noastre de amintire“ destinată să ne ghideze înapoi la sursa infinită de iubire care suntem noi toți, împreună și individual.

Eu sunt iubire infinită, ce am ales să uit, astfel că voi putea să mă re-amintesc în procesul de trezire, înapoi la mine, înapoi la voi și înapoi la iubire.


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/07/05/noi-am-ales-sa-uitam/#more-21690
Original: Raphael Awen – https://soulfullheartblog.com

Un comentariu la „Noi am ales să uităm pentru a ne re-aminti”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.